Contacteer ons

Nieuws

André Hazes vertelt over de laatste periode dat hij met zijn Monique Westenberg samen was

Gepubliceerd

op

“Ik was al een beetje bezig met een ander leven”, aldus André Hazes over de laatste maanden met Monique Westenberg.
De breuk van André Hazes en Monique Westenberg blijft nieuws. Alhoewel het leek alsof de breuk uit het niets kwam, vertelt André Hazes nu dat hij en Monique al een tijdje ‘aan het sukkelen’ waren. In een interview met JFK zegt de zanger zelfs dat hij al ‘een beetje met een ander leven bezig was’.

Dat het tussen André en Monique niet altijd helemaal geweldig ging, wisten we. De twee zijn immers al eerder uit elkaar geweest, maar kwamen ook altijd weer bij elkaar terug. Maar, nu was dat anders, vertelt André. “In het afgelopen half jaar ging het nog slechter dan normaal.”

Daarom woonde André al niet meer in hetzelfde huis als Monique. Daarover vertelt hij: “Ik woonde al een tijdje in een appartement in Rotterdam, dus ik was al een beetje bezig met een ander leven.”

Succes

>Over de oorzaak van de scheurtjes in hun relatie, is André erg duidelijk: dat heeft alles met zijn succes te maken.”De eerste jaren waren we heel gelukkig, maar daarna kreeg ik steeds meer succes. Dat was voor ons allebei een omslag. Vanaf dat moment kwamen de scheurtjes erin. We hebben het echt met elkaar geprobeerd, ook voor die kleine, maar je moet niet tegen jezelf liegen.”

André laat ook weten niet lang getreurd te hebben om Monique. “Ik baal er ook van dat het zo is gelopen, maar ik vind mezelf te jong om niet gelukkig te zijn.” Ook vertelde de zanger eerder al geen traan te hebben gelaten.
Bridget Maasland

En dat is waar Bridget Maasland in beeld komt. André Hazes vond na zijn breuk met Monique al gauw de liefde bij Bridget. Hij denkt dat zijn relatie met haar meer kans heeft dan die met Monique. “De mazzel is dat de volgende in mijn leven nu al ziet hoe ik ben en dat ik er nooit ben.” Hij vult aan: “Bridget stapt in een rijdende trein. Dat maakt het makkelijker.”

En vooralsnog lijkt dat inderdaad zo te zijn. André en Bridget hebben de kerstdagen samen doorgebracht en denken zelfs al aan samenwonen. Voor nu heeft André de sleutel van Bridgets huis, maar André ziet het wel als een logische volgende stap. Hij vult aan: “Als ik Dreetje heb, dan ga ik gewoon naar mijn eigen plekje, weet je wel. Maar de rest van de dagen wil ik gewoon met haar zijn.”

Bron: cosmopolitan Beeld: Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending