Contacteer ons

Nieuws

Andy van der Meijde eerlijk: ‘Er werd veel gesnoven op huwelijk Patty Brard’

Gepubliceerd

op

Andy van der Meijde heeft de bruiloft van Patty Brard op Ibiza van héél dichtbij meegemaakt. Er werd volgens hem flink wat gesnoven. Dat vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Het gaat deze week in de showrubriek onder meer over Bridget Maasland. Vroeger was zij Patty’s bestie, maar nu staan de dames elkaar naar het leven. “Ik vind Bridget wel een mooie vrouw, ja”, zegt Andy tot verbijstering van presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten.

IJsklont Bridget

Jan vindt het smakeloos dat Andy Bridget knap vindt. “Volgens mij kun je hem beter in een ingevroren pinguïn douwen. Ik denk dat het daar een stuk warmer is dan Bridget. Het is toch een ijsklont die vrouw? Dat zie je toch zelf ook wel?”

Andy: “Ik heb haar wel eens meegemaakt op Ibiza en ik vond het wel een mooie vrouw.” Jan: “Heb jij daar wel eens aangezeten?” Andy: “Nee, nee, dat niet, maar toen Patty ging trouwen waren hen er ook allemaal.”

Snuifbruiloft?

En zo kwam het gesprek op de bruiloft van Patty in 2014. “Werd er op zo’n bruiloft van Patty ook veel gesnoven?”, vraagt Dennis. Dat beaamt Andy: “Volgens mij wel ja.”

Jan cynisch: “Maar Patty zelf doet het al heel lang niet meer!” Dan: “Op dat huwelijk werd er natuurlijk gezopen, want zuipen kan dat oude kreng. Dat veenlijk jakkert er ook Colombiaans marcheerpoeder doorheen alsof het niets is en jij hebt het allemaal kunnen aanschouwen?”

Andy: “Ja.”

Uit de hand gelopen

Jan: “Hoe uit de hand is dat feestje gelopen?”

Behoorlijk uit de hand, aldus Andy. “Ja, de volgende dag kwamen mensen terug enzo pas. De hele nacht doorgegaan. Ja, ik niet, maar sommige mensen gingen gelijk door naar het vliegtuig zeg maar.”

Jan: “Ja, en dat deden ze niet op wilskracht zeg maar?”

Andy: “Ha ha, dat weet ik niet. Dat moet jij zeggen…”

Patty’s lijntje

Jan: “Heb jij Patty Brard boven het bekende lijntje zien hangen?”

Andy: “Nee, ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Dat heb ik niet gezien.”

Op de vraag of Andy Patty knap vindt, zegt hij: “Gewoon normaal.”

BN’ers die aanwezig waren bij de bruiloft van Patty, waren onder meer Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Jochem van Gelder, Viktor Brand, Koos van Plateringen, Mary Borsato, Patricia Paay en Renate Gerschtanowitz.

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat met daarin de passage over Patty Brard vanaf 22:30:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending