Contacteer ons

Nieuws

Andy van der Meijde eerlijk: ‘Er werd veel gesnoven op huwelijk Patty Brard’

Gepubliceerd

op

Andy van der Meijde heeft de bruiloft van Patty Brard op Ibiza van héél dichtbij meegemaakt. Er werd volgens hem flink wat gesnoven. Dat vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Het gaat deze week in de showrubriek onder meer over Bridget Maasland. Vroeger was zij Patty’s bestie, maar nu staan de dames elkaar naar het leven. “Ik vind Bridget wel een mooie vrouw, ja”, zegt Andy tot verbijstering van presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten.

IJsklont Bridget

Jan vindt het smakeloos dat Andy Bridget knap vindt. “Volgens mij kun je hem beter in een ingevroren pinguïn douwen. Ik denk dat het daar een stuk warmer is dan Bridget. Het is toch een ijsklont die vrouw? Dat zie je toch zelf ook wel?”

Andy: “Ik heb haar wel eens meegemaakt op Ibiza en ik vond het wel een mooie vrouw.” Jan: “Heb jij daar wel eens aangezeten?” Andy: “Nee, nee, dat niet, maar toen Patty ging trouwen waren hen er ook allemaal.”

Snuifbruiloft?

En zo kwam het gesprek op de bruiloft van Patty in 2014. “Werd er op zo’n bruiloft van Patty ook veel gesnoven?”, vraagt Dennis. Dat beaamt Andy: “Volgens mij wel ja.”

Jan cynisch: “Maar Patty zelf doet het al heel lang niet meer!” Dan: “Op dat huwelijk werd er natuurlijk gezopen, want zuipen kan dat oude kreng. Dat veenlijk jakkert er ook Colombiaans marcheerpoeder doorheen alsof het niets is en jij hebt het allemaal kunnen aanschouwen?”

Andy: “Ja.”

Uit de hand gelopen

Jan: “Hoe uit de hand is dat feestje gelopen?”

Behoorlijk uit de hand, aldus Andy. “Ja, de volgende dag kwamen mensen terug enzo pas. De hele nacht doorgegaan. Ja, ik niet, maar sommige mensen gingen gelijk door naar het vliegtuig zeg maar.”

Jan: “Ja, en dat deden ze niet op wilskracht zeg maar?”

Andy: “Ha ha, dat weet ik niet. Dat moet jij zeggen…”

Patty’s lijntje

Jan: “Heb jij Patty Brard boven het bekende lijntje zien hangen?”

Andy: “Nee, ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Dat heb ik niet gezien.”

Op de vraag of Andy Patty knap vindt, zegt hij: “Gewoon normaal.”

BN’ers die aanwezig waren bij de bruiloft van Patty, waren onder meer Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Jochem van Gelder, Viktor Brand, Koos van Plateringen, Mary Borsato, Patricia Paay en Renate Gerschtanowitz.

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat met daarin de passage over Patty Brard vanaf 22:30:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending