Contacteer ons

Nieuws

Andy van der Meijde eerlijk: ‘Er werd veel gesnoven op huwelijk Patty Brard’

Gepubliceerd

op

Andy van der Meijde heeft de bruiloft van Patty Brard op Ibiza van héél dichtbij meegemaakt. Er werd volgens hem flink wat gesnoven. Dat vertelt hij in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

Het gaat deze week in de showrubriek onder meer over Bridget Maasland. Vroeger was zij Patty’s bestie, maar nu staan de dames elkaar naar het leven. “Ik vind Bridget wel een mooie vrouw, ja”, zegt Andy tot verbijstering van presentatoren Jan Roos en Dennis Schouten.

IJsklont Bridget

Jan vindt het smakeloos dat Andy Bridget knap vindt. “Volgens mij kun je hem beter in een ingevroren pinguïn douwen. Ik denk dat het daar een stuk warmer is dan Bridget. Het is toch een ijsklont die vrouw? Dat zie je toch zelf ook wel?”

Andy: “Ik heb haar wel eens meegemaakt op Ibiza en ik vond het wel een mooie vrouw.” Jan: “Heb jij daar wel eens aangezeten?” Andy: “Nee, nee, dat niet, maar toen Patty ging trouwen waren hen er ook allemaal.”

Snuifbruiloft?

En zo kwam het gesprek op de bruiloft van Patty in 2014. “Werd er op zo’n bruiloft van Patty ook veel gesnoven?”, vraagt Dennis. Dat beaamt Andy: “Volgens mij wel ja.”

Jan cynisch: “Maar Patty zelf doet het al heel lang niet meer!” Dan: “Op dat huwelijk werd er natuurlijk gezopen, want zuipen kan dat oude kreng. Dat veenlijk jakkert er ook Colombiaans marcheerpoeder doorheen alsof het niets is en jij hebt het allemaal kunnen aanschouwen?”

Andy: “Ja.”

Uit de hand gelopen

Jan: “Hoe uit de hand is dat feestje gelopen?”

Behoorlijk uit de hand, aldus Andy. “Ja, de volgende dag kwamen mensen terug enzo pas. De hele nacht doorgegaan. Ja, ik niet, maar sommige mensen gingen gelijk door naar het vliegtuig zeg maar.”

Jan: “Ja, en dat deden ze niet op wilskracht zeg maar?”

Andy: “Ha ha, dat weet ik niet. Dat moet jij zeggen…”

Patty’s lijntje

Jan: “Heb jij Patty Brard boven het bekende lijntje zien hangen?”

Andy: “Nee, ik ga niet dingen zeggen die niet waar zijn. Dat heb ik niet gezien.”

Op de vraag of Andy Patty knap vindt, zegt hij: “Gewoon normaal.”

BN’ers die aanwezig waren bij de bruiloft van Patty, waren onder meer Beau van Erven Dorens, Bridget Maasland, Jochem van Gelder, Viktor Brand, Koos van Plateringen, Mary Borsato, Patricia Paay en Renate Gerschtanowitz.

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat met daarin de passage over Patty Brard vanaf 22:30:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending