Contacteer ons

Nieuws

Angela en Gerard hard in de clinch: ‘Hij is rabiaat rechts!’

Gepubliceerd

op

Gerard Joling en Angela Groothuizen voeren verhitte discussies over de Nederlandse politiek. Angela zegt in het Parool dat zij weleens hard naar haar Voice-collega uithaalt…
De Amsterdamse krant vraagt Angela het hemd van het lijf. De presentatrice zit net als Gerard Joling in een coach-stoel van The Voice Senior, dus vraagt de verslaggever zich af of die opnames wel vredig verlopen. “Heeft u met hem nog over politiek gesproken? U zegt links te zijn. Joling deed uitspraken als: ‘Het land wordt overgenomen door buitenlanders. We kunnen niet meer terug en dat is de schuld van links.’”, luidt de vraag.
“Och ja. Hij is zo rabiaat rechts, die jongen”, antwoordt Angela. “Ik ken Geer nu al 45 jaar. Het is een goeie vent, ik ben dol op hem, maar hij kan pittige uitspraken doen. Dan denk ik: Je mag het gerust vinden, maar moet je dat ook allemaal zo hard roepen?”
Angela zegt het dan ook gerust tegen Gerard als ze hem te ver vindt gaan. “Jawel. Verleden week nog. Maar ik wil niet over anderen praten in de krant. Ik zeg heus wel een paar harde dingen terug, hoor.”
“Daarbij: het is toch ook prima om het met elkaar oneens te zijn? Het lijkt wel alsof we zijn vergeten hoe dat moet. En zo ver liggen we in Nederland echt niet uit elkaar, hoor”, sluit ze het onderwerp af.
Wie is de Mol?
Het zou zomaar kunnen dat Gerard en Angela enkele weken geleden ook een hele felle discussie hebben gevoerd. De voormalig presentatrice van Wie Is De Mol? voerde namelijk een onbedoelde molactie uit en gooide een heel pr-plan de prullenbak in.
In een al snel verwijderde post op Instagram deelde zij een foto met de vier juryleden van het nieuwe seizoen van The Voice Senior. Daarop zijn duidelijk Frans Bauer, Angela Groothuizen, Ilse Delange en… Gerard Joling te zien. “Binnenkort zijn we er weer met The Voice Senior met onze eigen Gerard Joling op de vierde stoel”, schreef ze erbij.

Angela had echter de verkeerde foto online gezet: het had pas een dag later bekend mogen worden dat Gerard een felbegeerde plek als Voice-coach had bemachtigd. RTL bevestigt aan Shownieuws dat Angela de kiekjes inderdaad te vroeg heeft gepost.

Gerard is de opvolger van Marco Borsato, die vorig jaar nog te zien was in het RTL-programma. Daarvoor zat Gerard Joling ook al in de stoel, maar toen deelde hij die nog met Gordon. Het is het derde seizoen van de Senior-editie van The Voice.

Bron: Shownieuws Beeld: Youtube, Instagram

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending