Contacteer ons

Nieuws

Anouk sneert snoeihard naar Marco Borsato

Gepubliceerd

op

Anouk heeft gisteravond tijdens de halve finale van The Voice of Holland een flinke sneer uitgedeeld aan Marco Borsato. Zangtalent Nienke zong het nummer Dear Future Husband van Meghan Trainor, maar volgens de Haagse rockchick is die songtekst inmiddels gedateerd. ,,Ik snap dat het interview met Marco Borsato de vrouwenemancipatie 50 jaar heeft teruggeslingerd”, counterde Anouk daarna.
Coach Ali hoopte dat Nienke met de keuze van het lied Dear Future Husband ook haar amicale kant kon laten zien aan de juryleden en het publiek thuis. Dat was volgens de rapper wel gelukt, maar het viel hem ook op dat zelfs Anouk aan het dansen was. ,,Maar dat komt waarschijnlijk omdat zij binnenkort gaan trouwen. Ze heeft ook helemaal een ketting met Dominique (Anouks aanstaande man, red.) erop, super romantisch”, lokte hij de zangeres uit.

Ali ging nog even door en haalde een stukje tekst uit het lied aan: don’t have a dirty mind, just be a classy guy. ,,Ik vraag me eigenlijk af, hoe zit dat met jou, Anouk? Wil jij ook een classy guy zonder dirty mind?” Over een antwoord hoefde Anouk niet lang na te denken. Zij grapte terug dat ze natúúrlijk een classy guy wil, maar dat hij juist wel een dirty mind mag hebben. ,,Als ie dirty genoeg is, gooi ik er wel een ring om. Ik verdien genoeg hier toch? 2021 baby!”

Toen werd Anouk serieus: ,,Maar luister, eventjes. Het is wel een beetje een gedateerde lyric, toch? Ik snap dat het interview met Marco Borsato van afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met 50 jaar heeft teruggeslingerd, maar het voelt toch een beetje cringy als een jonge, leuke meid van 25 zo’n tekst zingt.”

Voor dat standpunt kon Ali best begrip opbrengen; Anouk is namelijk degene die haar vriend ten huwelijk heeft gevraagd. Al vroeg Ali zich wel af wat er nu precies mis is met het willen van een nette man zonder dirty mind. ,,Nee, je wil gewoon een classy guy met een dirty mind. Geloof me”, stelde Anouk.

Hoewel het na Anouks felle opmerking weer rustig werd in de studio, is het nog maar de vraag of dat in de finale van volgende week ook zo is. Dan is namelijk niemand minder dan Marco Borsato te gast. ‘Aankomende week chips, kaas en wijn inslaan. Zaterdag Anouk èn Borsato in 1 aflevering. Het voelt alsof ik bijna jarig ben’, grapte een kijker.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending