Contacteer ons

Nieuws

Anouk sneert snoeihard naar Marco Borsato

Gepubliceerd

op

Anouk heeft gisteravond tijdens de halve finale van The Voice of Holland een flinke sneer uitgedeeld aan Marco Borsato. Zangtalent Nienke zong het nummer Dear Future Husband van Meghan Trainor, maar volgens de Haagse rockchick is die songtekst inmiddels gedateerd. ,,Ik snap dat het interview met Marco Borsato de vrouwenemancipatie 50 jaar heeft teruggeslingerd”, counterde Anouk daarna.
Coach Ali hoopte dat Nienke met de keuze van het lied Dear Future Husband ook haar amicale kant kon laten zien aan de juryleden en het publiek thuis. Dat was volgens de rapper wel gelukt, maar het viel hem ook op dat zelfs Anouk aan het dansen was. ,,Maar dat komt waarschijnlijk omdat zij binnenkort gaan trouwen. Ze heeft ook helemaal een ketting met Dominique (Anouks aanstaande man, red.) erop, super romantisch”, lokte hij de zangeres uit.

Ali ging nog even door en haalde een stukje tekst uit het lied aan: don’t have a dirty mind, just be a classy guy. ,,Ik vraag me eigenlijk af, hoe zit dat met jou, Anouk? Wil jij ook een classy guy zonder dirty mind?” Over een antwoord hoefde Anouk niet lang na te denken. Zij grapte terug dat ze natúúrlijk een classy guy wil, maar dat hij juist wel een dirty mind mag hebben. ,,Als ie dirty genoeg is, gooi ik er wel een ring om. Ik verdien genoeg hier toch? 2021 baby!”

Toen werd Anouk serieus: ,,Maar luister, eventjes. Het is wel een beetje een gedateerde lyric, toch? Ik snap dat het interview met Marco Borsato van afgelopen zaterdag de vrouwenemancipatie gewoon met 50 jaar heeft teruggeslingerd, maar het voelt toch een beetje cringy als een jonge, leuke meid van 25 zo’n tekst zingt.”

Voor dat standpunt kon Ali best begrip opbrengen; Anouk is namelijk degene die haar vriend ten huwelijk heeft gevraagd. Al vroeg Ali zich wel af wat er nu precies mis is met het willen van een nette man zonder dirty mind. ,,Nee, je wil gewoon een classy guy met een dirty mind. Geloof me”, stelde Anouk.

Hoewel het na Anouks felle opmerking weer rustig werd in de studio, is het nog maar de vraag of dat in de finale van volgende week ook zo is. Dan is namelijk niemand minder dan Marco Borsato te gast. ‘Aankomende week chips, kaas en wijn inslaan. Zaterdag Anouk èn Borsato in 1 aflevering. Het voelt alsof ik bijna jarig ben’, grapte een kijker.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending