Contacteer ons

Nieuws

Aran Bade sluit dus niet uit dat Gordon weer aan de cocaïne zit

Gepubliceerd

op

RTL Boulevard-ster Aran Bade sluit niet uit dat Gordon inderdaad weer aan de cocaïne zit, zoals zijn oud-collega Gerard Joling beweert. Wellicht wordt de lockdown hem te veel, aldus de showjournalist.

Aran Bade, de entertainmentkenner die toch wat lekkerder wegkijkt dan Rob Goossens en alles in zich heeft om een soort valse mini-Albert Verlinde te worden, schaart zich in de Toto-rel volledig achter Gerard Joling. Hij vindt de kritiek die Gerard heeft geuit op Toto prima onderbouwd.

Gerard blijft bij standpunt

Gerard Joling heeft in Shownieuws kritiek geuit op Gordons nieuwe hondje Toto, waarna Gordon furieus reageerde. Daar heeft Gerard vanavond weer op gereageerd in RTL Boulevard. “Ik heb gisteren in Shownieuws een interview gedaan van twintig minuten en ze vroegen ook over dat hondje. Daar ben ik heel netjes over geweest.”

Hij blijft bij zijn standpunt. “Over Gordon heb ik gezegd dat hij hiervoor ook honden heeft gehad en dat hij er toen geen tijd meer voor had. Dan moet je geen hond nemen. Het is al een paar keer gebeurd. Hij vindt het heel vervelend dat het mij gevraagd is. Ik denk dat als je dieren neemt, je er heel goed voor moet zijn.”

Gordon weer aan de coke

De felle reactie van Gordon snapt Gerard niet. “Dat hij nu zó als een wesp gestoken gereageerd heeft… Ik heb van vrienden gehoord dat hij weer zwaar aan de coke zit en dat hij weer snuift en dat hij genoeg drinkt. Misschien is dat de reden dat hij zo enórm agressief reageert. Wat moet ik erover zeggen joh? Ik vind het alleen maar jammer.”

Tot slot: “Ik wens Gordon alle goeds en ik hoop dat hij heel veel geluk heeft met zijn hondje. Maak er wat moois van, maar val mij niet lastig, want dit werkt alleen maar tegen hem. Het is heel erg gemeen en zwaar zo’n berichtje. Dat moet hij niet doen, want daar wordt hij zelf echt niet blij van.”

Aran sluit cokegebruik niet uit

Aran Bade sluit een opleving van Gordons cokeverslaving ook niet uit. “Laten we eerlijk zijn: hij noemt de verslaving en dat hij daarvoor naar een kliniek is geweest. Gerard zei ook: ‘Misschien moet hij ook wat langer in die kliniek gaan zitten.’ Hij heeft er nog geen maand gezeten.”

Een maand is wel erg kort om van je cokeverslaving af te komen, vindt Aran. “Gordon kwam als herboren terug en zei in interviews dat hij genezen is, maar het kan zijn dat je door deze gekke tijd die middelen misschien toch weer pakt.”

Zijn uitspraken op Instagram doen dat in elk geval wel vermoeden, meent Aran. “Die reacties zijn vanuit zijn emotie en die plaatst hij gewoon. Je kunt ook even nadenken voordat je dat weer op Instagram kwakt.”

Ferry ook aan de coke?

Overigens gaan dezelfde geruchten van cocaïnegebruik ook over Gordons goede vriend Ferry Doedens, die compleet ontspoord is en zijn acteercarrière heeft ingeruild voor een halve p*rnocarrière.

Mocht het allemaal waar zijn, dan is het in elk geval te hopen dat het witte poeder bij Gordon niet hetzelfde effect heeft als bij Ferry. Aan een granfluencer op OnlyFans zit echt níemand te wachten.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending