Contacteer ons

Nieuws

Barbie heeft spijt van wat ze gedaan heeft

Gepubliceerd

op

Op haar Instagram maakte Samantha ‘Barbie’ de Jong bekend dat haar relatie met Maron Hill voorbij was. Ook aan hém! Maar al snel kreeg ze daar spijt van. Aan Story vertelt Samantha wat er precies gebeurd is.

Samantha ‘Barbie’ de Jong schokte onlangs vriend en vijand toen ze bekendmaakte weer vrijgezel 
te zijn. Enkele weken daarvoor waren zij en haar vriend Maron Hill tot hun grote verdriet de baby waar ze zich enorm op verheugden verloren toen Samantha een miskraam kreeg. Het laatste wat werd verwacht was dat de twee juist in deze tijd relatieperikelen zouden krijgen. 
De verrassing was dan ook groot toen Samantha op haar Instagram aangaf dat haar relatie met Maron, die 
als rapper, zanger en met DJ Jean werkt, voorbij was.

Vrijgezel

‘Heerlijk, ben weer vrijgezel,’ liet Samantha weten. Omdat ze verder geen duidelijkheid verschafte, bleef het voor haar fans en volgers gissen naar de exacte reden van de relatiebreuk. Aan Story vertelt Samantha wat er precies is gebeurd. ‘Ik kwam op zaterdagavond huilend bij Maron aan, vanwege mijn miskraam en het feit dat we ons kindje zijn verloren. Daarna ging hij de deur uit omdat hij moest werken op een festival, en ik hoorde niets meer van hem. Hij liet me gewoon alleen bij hem thuis zitten. Als je net een miskraam achter de rug hebt, wil je iemand om je heen hebben. Ik had hem die avond hard nodig. Ik wist niet hoe laat Maron thuis zou komen en hij reageerde niet op mijn berichtjes. Toen ik hem belde, drukte hij me weg. Dat vind ik niet netjes. Ik heb er een hekel aan als mensen niets van zich laten horen. Hij wist dondersgoed dat hij laat thuis zou zijn, dan had hij me dat moeten vertellen. Toen was voor mij de maat vol, want het was niet voor het eerst dat zoiets gebeurde. Andersom moet ik wel altijd laten weten waar ik ben, en met wie. Dus toen besloot ik om het via Instagram uit te maken.’

Spijt

De kwaadheid is echter gezakt bij Samantha, en ze ziet nu de ernst van haar impulsieve handeling in. ‘Dat had ik niet moeten doen,’ zegt ze. ‘Ik heb veel spijt dat ik het via Instagram heb uitgemaakt.’ Samantha zou graag de draad weer oppakken met Maron, maar: ‘Ik heb Maron al twee weken niet gezien. Als het aan mij ligt komt het goed tussen ons, want ik mis hem erg. De manier waarop wij uit elkaar zijn gegaan, is niet de juiste. Diep in mijn hart wil ik dat het goed komt. 
Ik hou van Maron, met heel mijn hart.’

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending