Contacteer ons

Nieuws

Barry mishandelde SONJA BAKKER

Gepubliceerd

op

De reden van de breuk tussen SONJA BAKKER en haar ex-vriend BARRY VAN SUIJDAM blijkt toch een stuk anders te liggen dan de twee aanvankelijk deden voorkomen. Ze gaven toe dat er meerdere malen hoogoplopende ruzies waren geweest, maar vertelden er niet bij dat daar ook rake klappen bij zijn gevallen. Barry is daar inmiddels voor veroordeeld…

De goedlachse dieetgoeroe bevestigt tegenover De Telegraaf aangifte van mishandeling tegen BARRY VAN SUIJDAM te hebben gedaan: „Ik weet van de zaak. Het is zijn ’pakkie an’. Ik wil door met mijn leven.” Barry van Suijdam heeft zich tijdens de rechtszaak in Alkmaar niet laten bijstaan door een advocaat.
Terug naar 27 november van het vorig jaar. Om de lancering van SONJA BAKKER’s nieuwe boek Streetfood te vieren, heeft haar vriend Barry een kamer geboekt in een hotelletje in Hoorn. Maar omdat de drank – zeker in zijn geval – iets te gretig wordt ingenomen, besluit het stel daar niet te overnachten, maar een taxi terug naar huis te nemen. Op de terugrit ontstaat er op de achterbank een enorme ruzie. Barry, destijds: „In eerste instantie waren we onderweg nog wat aan het napraten over hoe gezellig het was. Op een gegeven moment sloeg de sfeer om en kwam er wat meer gekibbel. En eerlijk is eerlijk, daar ben ik mee begonnen. Dat ging over privédingen, waar niemand verder wat mee te maken heeft. Onderwerpen die de hele week bij ons de revue passeerden. Het geruzie werd steeds heftiger en luider.”
„De chauffeur werd gek van ons en kon zijn gedachten niet meer bij het autorijden houden. Hij trapte op zijn rem en schreeuwde dat we moesten stoppen. Maar ik bleef maar doorgaan met ruzie maken en zuigen. Het ging eigenlijk helemaal nergens over. Op dat moment trapte hij voor een tweede keer op zijn rem.”
De taxichauffeur belde daarop 112, waarna de politie Sonja en Barry opwachtte bij hun woning.

Vergiffenis
Op de pagina Privé vroeg Barry daags na het incident vervolgens om vergiffenis. „Ik werk nu aan mijzelf. Daarom vertel ik dit verhaal ook. Het maakt mij niet uit dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug.”
Als bij een wonder streek Sonja met haar hand over het hart en nam Barry alsnog terug. „We hebben de strijdbijl begraven. Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten. We hebben goed om de tafel gezeten en over bepaalde dingen gesproken. Hij heeft tot vervelens toe zijn excuses gemaakt. Dat siert hem wel.”
Op 11 maart, een dag na de roemruchte breuk tussen ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG, verbrak Sonja uiteindelijk weer de relatie, zeggende: „Het is opnieuw misgegaan…”
Wát dat dan was, wilde ze niet zeggen, maar is nu duidelijk geworden. Barry bleek niet alleen een grote mond te hebben, maar ook losse handjes. Tijdens die bewuste 27e november blijkt Sonja bij de politie aangifte te hebben gedaan van mishandeling. Volgens bronnen zou ze daar ook zijn bijgestaan door Slachtofferhulp. De aanklacht luidde, zo staat op de rol van de rechtbank, dat Barry, tijdens de rit van Hoorn naar Bergen, Sonja aan de armen en haar haar heeft getrokken en meerdere malen heeft geslagen.
Op 10 maart is Barry daarvoor veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur. Dat is inmiddels bevestigd door een woordvoerder van de rechtbank.
Er is nog geen opheldering over Sonja’s verklaring van 11 maart, waar ze zei dat het ’opnieuw is misgegaan’. Feit is wel dat de twee definitief uit elkaar zijn.
Barry van Suijdam laat maandag weten niet op de hoogte te zijn van de veroordeling. ,,Ik zal wel even met mijn advocaat gaan bellen.’’
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending