Contacteer ons

Nieuws

Barry mishandelde SONJA BAKKER

Gepubliceerd

op

De reden van de breuk tussen SONJA BAKKER en haar ex-vriend BARRY VAN SUIJDAM blijkt toch een stuk anders te liggen dan de twee aanvankelijk deden voorkomen. Ze gaven toe dat er meerdere malen hoogoplopende ruzies waren geweest, maar vertelden er niet bij dat daar ook rake klappen bij zijn gevallen. Barry is daar inmiddels voor veroordeeld…

De goedlachse dieetgoeroe bevestigt tegenover De Telegraaf aangifte van mishandeling tegen BARRY VAN SUIJDAM te hebben gedaan: „Ik weet van de zaak. Het is zijn ’pakkie an’. Ik wil door met mijn leven.” Barry van Suijdam heeft zich tijdens de rechtszaak in Alkmaar niet laten bijstaan door een advocaat.
Terug naar 27 november van het vorig jaar. Om de lancering van SONJA BAKKER’s nieuwe boek Streetfood te vieren, heeft haar vriend Barry een kamer geboekt in een hotelletje in Hoorn. Maar omdat de drank – zeker in zijn geval – iets te gretig wordt ingenomen, besluit het stel daar niet te overnachten, maar een taxi terug naar huis te nemen. Op de terugrit ontstaat er op de achterbank een enorme ruzie. Barry, destijds: „In eerste instantie waren we onderweg nog wat aan het napraten over hoe gezellig het was. Op een gegeven moment sloeg de sfeer om en kwam er wat meer gekibbel. En eerlijk is eerlijk, daar ben ik mee begonnen. Dat ging over privédingen, waar niemand verder wat mee te maken heeft. Onderwerpen die de hele week bij ons de revue passeerden. Het geruzie werd steeds heftiger en luider.”
„De chauffeur werd gek van ons en kon zijn gedachten niet meer bij het autorijden houden. Hij trapte op zijn rem en schreeuwde dat we moesten stoppen. Maar ik bleef maar doorgaan met ruzie maken en zuigen. Het ging eigenlijk helemaal nergens over. Op dat moment trapte hij voor een tweede keer op zijn rem.”
De taxichauffeur belde daarop 112, waarna de politie Sonja en Barry opwachtte bij hun woning.

Vergiffenis
Op de pagina Privé vroeg Barry daags na het incident vervolgens om vergiffenis. „Ik werk nu aan mijzelf. Daarom vertel ik dit verhaal ook. Het maakt mij niet uit dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug.”
Als bij een wonder streek Sonja met haar hand over het hart en nam Barry alsnog terug. „We hebben de strijdbijl begraven. Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten. We hebben goed om de tafel gezeten en over bepaalde dingen gesproken. Hij heeft tot vervelens toe zijn excuses gemaakt. Dat siert hem wel.”
Op 11 maart, een dag na de roemruchte breuk tussen ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG, verbrak Sonja uiteindelijk weer de relatie, zeggende: „Het is opnieuw misgegaan…”
Wát dat dan was, wilde ze niet zeggen, maar is nu duidelijk geworden. Barry bleek niet alleen een grote mond te hebben, maar ook losse handjes. Tijdens die bewuste 27e november blijkt Sonja bij de politie aangifte te hebben gedaan van mishandeling. Volgens bronnen zou ze daar ook zijn bijgestaan door Slachtofferhulp. De aanklacht luidde, zo staat op de rol van de rechtbank, dat Barry, tijdens de rit van Hoorn naar Bergen, Sonja aan de armen en haar haar heeft getrokken en meerdere malen heeft geslagen.
Op 10 maart is Barry daarvoor veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur. Dat is inmiddels bevestigd door een woordvoerder van de rechtbank.
Er is nog geen opheldering over Sonja’s verklaring van 11 maart, waar ze zei dat het ’opnieuw is misgegaan’. Feit is wel dat de twee definitief uit elkaar zijn.
Barry van Suijdam laat maandag weten niet op de hoogte te zijn van de veroordeling. ,,Ik zal wel even met mijn advocaat gaan bellen.’’
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending