Contacteer ons

Nieuws

Barry mishandelde SONJA BAKKER

Gepubliceerd

op

De reden van de breuk tussen SONJA BAKKER en haar ex-vriend BARRY VAN SUIJDAM blijkt toch een stuk anders te liggen dan de twee aanvankelijk deden voorkomen. Ze gaven toe dat er meerdere malen hoogoplopende ruzies waren geweest, maar vertelden er niet bij dat daar ook rake klappen bij zijn gevallen. Barry is daar inmiddels voor veroordeeld…

De goedlachse dieetgoeroe bevestigt tegenover De Telegraaf aangifte van mishandeling tegen BARRY VAN SUIJDAM te hebben gedaan: „Ik weet van de zaak. Het is zijn ’pakkie an’. Ik wil door met mijn leven.” Barry van Suijdam heeft zich tijdens de rechtszaak in Alkmaar niet laten bijstaan door een advocaat.
Terug naar 27 november van het vorig jaar. Om de lancering van SONJA BAKKER’s nieuwe boek Streetfood te vieren, heeft haar vriend Barry een kamer geboekt in een hotelletje in Hoorn. Maar omdat de drank – zeker in zijn geval – iets te gretig wordt ingenomen, besluit het stel daar niet te overnachten, maar een taxi terug naar huis te nemen. Op de terugrit ontstaat er op de achterbank een enorme ruzie. Barry, destijds: „In eerste instantie waren we onderweg nog wat aan het napraten over hoe gezellig het was. Op een gegeven moment sloeg de sfeer om en kwam er wat meer gekibbel. En eerlijk is eerlijk, daar ben ik mee begonnen. Dat ging over privédingen, waar niemand verder wat mee te maken heeft. Onderwerpen die de hele week bij ons de revue passeerden. Het geruzie werd steeds heftiger en luider.”
„De chauffeur werd gek van ons en kon zijn gedachten niet meer bij het autorijden houden. Hij trapte op zijn rem en schreeuwde dat we moesten stoppen. Maar ik bleef maar doorgaan met ruzie maken en zuigen. Het ging eigenlijk helemaal nergens over. Op dat moment trapte hij voor een tweede keer op zijn rem.”
De taxichauffeur belde daarop 112, waarna de politie Sonja en Barry opwachtte bij hun woning.

Vergiffenis
Op de pagina Privé vroeg Barry daags na het incident vervolgens om vergiffenis. „Ik werk nu aan mijzelf. Daarom vertel ik dit verhaal ook. Het maakt mij niet uit dat ik voor heel Nederland door het stof moet. Ik wil mijn grote liefde terug.”
Als bij een wonder streek Sonja met haar hand over het hart en nam Barry alsnog terug. „We hebben de strijdbijl begraven. Het was een vreselijke tijd waar ik doorheen ben gegaan. Iedereen ging zich ineens met mijn leven bemoeien. Ik blijf erbij, wat er is gebeurd, is een ding tussen Barry en mij. Dat hoeft niet heel Nederland te weten. We hebben goed om de tafel gezeten en over bepaalde dingen gesproken. Hij heeft tot vervelens toe zijn excuses gemaakt. Dat siert hem wel.”
Op 11 maart, een dag na de roemruchte breuk tussen ANDRÉ HAZES en MONIQUE WESTENBERG, verbrak Sonja uiteindelijk weer de relatie, zeggende: „Het is opnieuw misgegaan…”
Wát dat dan was, wilde ze niet zeggen, maar is nu duidelijk geworden. Barry bleek niet alleen een grote mond te hebben, maar ook losse handjes. Tijdens die bewuste 27e november blijkt Sonja bij de politie aangifte te hebben gedaan van mishandeling. Volgens bronnen zou ze daar ook zijn bijgestaan door Slachtofferhulp. De aanklacht luidde, zo staat op de rol van de rechtbank, dat Barry, tijdens de rit van Hoorn naar Bergen, Sonja aan de armen en haar haar heeft getrokken en meerdere malen heeft geslagen.
Op 10 maart is Barry daarvoor veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur. Dat is inmiddels bevestigd door een woordvoerder van de rechtbank.
Er is nog geen opheldering over Sonja’s verklaring van 11 maart, waar ze zei dat het ’opnieuw is misgegaan’. Feit is wel dat de twee definitief uit elkaar zijn.
Barry van Suijdam laat maandag weten niet op de hoogte te zijn van de veroordeling. ,,Ik zal wel even met mijn advocaat gaan bellen.’’
Bron: De Telegraaf Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending