Contacteer ons

Laatste Nieuws

B&B Vol Liefde-Leendert scoort goed: wat doen al deze vrouwen bij hem thuis?

Gepubliceerd

op

Het lijkt erop dat Leendert met het neusje in de boter is gevallen. De een na de andere vrouw meldt zich aan de poorten van zijn Belgische watermolen. Hoe het precies met de Latijnse Thalia zal aflopen, is tot op heden onbekend. Wel weten we inmiddels dat Leendert aan keuze geen gebrek heeft. Want wat doen opeens al die bekende dames rondom zijn landgoed?

We weten niet precies hoe en wat, maar opeens lijkt het vrouwelijk volk massaal betoverd te zijn door Leendert. Heeft de beste man een heksen-hotline geraadpleegd en wat zwarte magie toegepast? Mogelijk. Een week geleden stond de spirituele Anna nog bij hem op de stoep met haar 3 teckels. Nu zijn het Tamara en zelfs Simone.

Wie?

Om even je geheugen en wat koortsachtige herinneringen op te frissen: Simone is die vrouw met die geblondeerde kakatoekuif die het vorige seizoen bij ADHD-er Richard belandde. Ze hadden een korte romance. Helaas bloedde deze later dood omdat Simone niet over een bilpartij naar zijn smaak beschikte. Te klein, te plat. Tamara is je misschien nog bekend. Deze blondine uit Heerlen kun je bellen voor frikandellen. Niet meer voor Martijn, overigens.

Geswitcht van Thailand

Tamara plaatst een frappante video op TikTok. Zo zien we haar poseren met herdershond Noa, gevolgd door een foto van Leendert achter een rotsblok, gevolgd door nog wat plezante kiekjes van een bosgebied. Haar volgers zijn in shock. Tientallen trouwe B&B Vol Liefde-kijkers vragen waar Thalia is. Zo schrijft iemand:”Huh, geswitcht van Thailand naar België?” En een ander: “Wat is dit voor plottwist?”

‘Twee nymphen bij het beekje’

Ook Leendert post ongestoord beelden van het vrouwelijk bezoek op zijn Instagram. Op een foto zie je Tamara samen met Simone op een bankje. “Twee nymphen bij het beekje,” omschrijft de hitsige molenaar dat. Wat is hier gaande?

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending