Contacteer ons

Nieuws

Beau toont foto van dikke Patty Brard

Gepubliceerd

op

Beau van Erven Dorens confronteerde Patty Brard gisteren in haar talkshow met hoe ze er tot een paar jaar geleden uitzag: behoorlijk dik. Haar flinke buik werd groot in beeld gebracht.

Patty zat aan de talkshowtafel van Beau, omdat ze allerlei kledingstukken en frutseltjes in panterprint verkoopt via de Kruidvat. Daar mocht ze een halve minuut iets over vertellen bij Beau, maar verder werd vooral haar leven doorgenomen aan de hand van een paar foto’s. Het leverde een behoorlijk saai interview op.

Oude Patty

Op een gegeven moment toonde Beau ook een foto van Patty toen ze nog dik was. Eigenlijk schaamde Beau zich er best een beetje voor dat hij Patty dit aandeed, maar: “Deze foto heb je zelf geplaatst op je Insta en daarom durf ik het ook. Niet dat het zo ernstig is…” Patty zelf daarop: “Nou, sorry!”

Beau: “Nou ja, heel veel mensen hebben natuurlijk overgewicht, maar jij hebt er wat aan gedaan.”

Gastric bypass

Aangezien Patty niet genoeg discipline had om te sporten en te minderen met eten, heeft ze een gastric bypass ondergaan. Daardoor kan ze nooit meer eens lekker tafelen. “Ik heb er wat aan gedaan. Ik heb drie jaar geleden bedacht: als ik zo doorga, dan gaat het niet goed met me.”

Op eigen kracht redde Patty het niet. “Ik sportte wel altijd, maar ik was een ontzettende bourgondiër en ben dat eigenlijk nog. Ik heb alleen nu inmiddels door een gastric bypass ondervonden dat je ook één hap kunt nemen in plaats van één pan.”

Patty is nieuwe Arie

Nu Patty zelf via de gemakkelijke weg slank is geworden, roept ze anderen op om te gaan sporten en gezond te eten. “Ik drink al drie jaar geen druppel meer en dat helpt ook. Ik sport ook. Ik heb gewoon besloten en dat kan ik iedereen meegeven in deze tijd: doe het allemaal niet en ga aan je eigen lichaam werken.”

Patty is een beetje de nieuwe Arie Boomsma. “Ik zag laatst Arie heel fanatiek daarover dat er zo weinig wordt gezegd over zuinig zijn op je lichaam en dat is iets waarvan ik kan stellen dat ik daar de laatste drie jaar zó lekker in mijn vel ben gaan zitten. Ik kan iedereen aanraden om meer te bewegen, goed te eten en lekker voor jezelf te zorgen.”

Fragment

Patty bij Beau:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending