Contacteer ons

Nieuws

Beau toont foto van dikke Patty Brard

Gepubliceerd

op

Beau van Erven Dorens confronteerde Patty Brard gisteren in haar talkshow met hoe ze er tot een paar jaar geleden uitzag: behoorlijk dik. Haar flinke buik werd groot in beeld gebracht.

Patty zat aan de talkshowtafel van Beau, omdat ze allerlei kledingstukken en frutseltjes in panterprint verkoopt via de Kruidvat. Daar mocht ze een halve minuut iets over vertellen bij Beau, maar verder werd vooral haar leven doorgenomen aan de hand van een paar foto’s. Het leverde een behoorlijk saai interview op.

Oude Patty

Op een gegeven moment toonde Beau ook een foto van Patty toen ze nog dik was. Eigenlijk schaamde Beau zich er best een beetje voor dat hij Patty dit aandeed, maar: “Deze foto heb je zelf geplaatst op je Insta en daarom durf ik het ook. Niet dat het zo ernstig is…” Patty zelf daarop: “Nou, sorry!”

Beau: “Nou ja, heel veel mensen hebben natuurlijk overgewicht, maar jij hebt er wat aan gedaan.”

Gastric bypass

Aangezien Patty niet genoeg discipline had om te sporten en te minderen met eten, heeft ze een gastric bypass ondergaan. Daardoor kan ze nooit meer eens lekker tafelen. “Ik heb er wat aan gedaan. Ik heb drie jaar geleden bedacht: als ik zo doorga, dan gaat het niet goed met me.”

Op eigen kracht redde Patty het niet. “Ik sportte wel altijd, maar ik was een ontzettende bourgondiër en ben dat eigenlijk nog. Ik heb alleen nu inmiddels door een gastric bypass ondervonden dat je ook één hap kunt nemen in plaats van één pan.”

Patty is nieuwe Arie

Nu Patty zelf via de gemakkelijke weg slank is geworden, roept ze anderen op om te gaan sporten en gezond te eten. “Ik drink al drie jaar geen druppel meer en dat helpt ook. Ik sport ook. Ik heb gewoon besloten en dat kan ik iedereen meegeven in deze tijd: doe het allemaal niet en ga aan je eigen lichaam werken.”

Patty is een beetje de nieuwe Arie Boomsma. “Ik zag laatst Arie heel fanatiek daarover dat er zo weinig wordt gezegd over zuinig zijn op je lichaam en dat is iets waarvan ik kan stellen dat ik daar de laatste drie jaar zó lekker in mijn vel ben gaan zitten. Ik kan iedereen aanraden om meer te bewegen, goed te eten en lekker voor jezelf te zorgen.”

Fragment

Patty bij Beau:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending