Contacteer ons

Nieuws

Bezopen Wilfred Genee misdraagt zich tegen Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Wilfred Genee heeft zich behoorlijk misdragen tegen Eva Jinek. De presentator van Veronica Inside werd ladderzat toen ze een keer samen op pad waren met John van den Heuvel.

Wilfred Genee, Eva Jinek en John van den Heuvel zijn in 2015 een keertje met z’n drieën op stap geweest naar het clubhuis van PSV. Het kwam gisteren te sprake op de radio, waar John de co-host was van Wilfred. “We hebben ooit een keer samen staan zingen. Ik heb eerst Hazes staan zingen in het supportershome van PSV”, aldus Wilfred.

Zingende Wilfred

John: “Dat is al not done, want Hazes mag bij PSV niet gedraaid worden.” Wilfred: “Op een gegeven moment komt John ook het podium op en die gaat ineens een ander nummer zingen. Ik sta eerst een beetje mee te doen en vraag opeens: ‘Wat is dit eigenlijk voor nummer?’ ‘Ja, dit is het clublied van PSV.’ Ik zei: ‘Dat kan ik toch helemaal niet meezingen man! Wat is dit nou toch zeg?’ Het was een heel leuke avond.”

Dat beaamt John. “Het was een gezellige avond. Het was met Eva Jinek volgens mij.” Wilfred: “Ja, Eva Jinek was toen mee. We waren met z’n drieën.”

Rare combinatie

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat een rare combinatie, hoe komt dat?”

John: “Het was een heel rare combinatie. We waren te gast volgens mij een keer bij haar in het programma en toen heb ik gezegd: ‘Ga een keer mee naar PSV.’ Dat vond ze leuk.”

Op een gegeven moment was Wilfred ladderzat, aldus John. “We reden terug en toen kreeg Wilfred op de achterbank een hele discussie met Eva wie nou de beste talkshowhost van Nederland was. Wilfred ging even tips geven aan Eva hoe ze een goede talkshow moest maken.”

‘Ik kon me niks herinneren’

Wilfred was zó dronken dat hij de dag erna niets meer herinnerde. “Ach ja, het was een goede avond ja. Het was vrij direct geloof ik ook, hè, zei je me later? Ik kon het me niet meer helemaal herinneren.”

John: “Je ging toen Freek Vonk nog om toestemming vragen of Eva mee mocht naar Casablanca.”

Wilfred: “Oh ja, hahaha. Het was zo’n avond.”

John: “Ja, het was een heel bijzondere avond.”

Ordinair misdragen

Sidekick Niels schrikt behoorlijk van het verhaal. “Jezus, je hebt je gewoon echt ordinair misdragen.”

Wilfred: “Het was heel gezellig. Dat was het gewoon. Het was een topavond.”

John: “Hebben jullie daarna nog contact gehad eigenlijk? Eva en jij?”

Wilfred: “Ja, ze is een paar weken erna nog co-host geweest bij BNR. We zijn laatst nog bij Eva geweest! Hoe noemde ze me ook alweer? Een chocoladepuddinkje.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending