Contacteer ons

Nieuws

Bezopen Wilfred Genee misdraagt zich tegen Eva Jinek

Gepubliceerd

op

Wilfred Genee heeft zich behoorlijk misdragen tegen Eva Jinek. De presentator van Veronica Inside werd ladderzat toen ze een keer samen op pad waren met John van den Heuvel.

Wilfred Genee, Eva Jinek en John van den Heuvel zijn in 2015 een keertje met z’n drieën op stap geweest naar het clubhuis van PSV. Het kwam gisteren te sprake op de radio, waar John de co-host was van Wilfred. “We hebben ooit een keer samen staan zingen. Ik heb eerst Hazes staan zingen in het supportershome van PSV”, aldus Wilfred.

Zingende Wilfred

John: “Dat is al not done, want Hazes mag bij PSV niet gedraaid worden.” Wilfred: “Op een gegeven moment komt John ook het podium op en die gaat ineens een ander nummer zingen. Ik sta eerst een beetje mee te doen en vraag opeens: ‘Wat is dit eigenlijk voor nummer?’ ‘Ja, dit is het clublied van PSV.’ Ik zei: ‘Dat kan ik toch helemaal niet meezingen man! Wat is dit nou toch zeg?’ Het was een heel leuke avond.”

Dat beaamt John. “Het was een gezellige avond. Het was met Eva Jinek volgens mij.” Wilfred: “Ja, Eva Jinek was toen mee. We waren met z’n drieën.”

Rare combinatie

Sidekick Niels van Baarlen: “Wat een rare combinatie, hoe komt dat?”

John: “Het was een heel rare combinatie. We waren te gast volgens mij een keer bij haar in het programma en toen heb ik gezegd: ‘Ga een keer mee naar PSV.’ Dat vond ze leuk.”

Op een gegeven moment was Wilfred ladderzat, aldus John. “We reden terug en toen kreeg Wilfred op de achterbank een hele discussie met Eva wie nou de beste talkshowhost van Nederland was. Wilfred ging even tips geven aan Eva hoe ze een goede talkshow moest maken.”

‘Ik kon me niks herinneren’

Wilfred was zó dronken dat hij de dag erna niets meer herinnerde. “Ach ja, het was een goede avond ja. Het was vrij direct geloof ik ook, hè, zei je me later? Ik kon het me niet meer helemaal herinneren.”

John: “Je ging toen Freek Vonk nog om toestemming vragen of Eva mee mocht naar Casablanca.”

Wilfred: “Oh ja, hahaha. Het was zo’n avond.”

John: “Ja, het was een heel bijzondere avond.”

Ordinair misdragen

Sidekick Niels schrikt behoorlijk van het verhaal. “Jezus, je hebt je gewoon echt ordinair misdragen.”

Wilfred: “Het was heel gezellig. Dat was het gewoon. Het was een topavond.”

John: “Hebben jullie daarna nog contact gehad eigenlijk? Eva en jij?”

Wilfred: “Ja, ze is een paar weken erna nog co-host geweest bij BNR. We zijn laatst nog bij Eva geweest! Hoe noemde ze me ook alweer? Een chocoladepuddinkje.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending