Contacteer ons

Nieuws

Bibian Mentel neemt afscheid van dierbaren na uitzaaiingen in hersenen

Gepubliceerd

op

Bij Bibian Mentel is de kanker uitgezaaid naar haar hersenen en een behandelplan is niet meer mogelijk. Dat meldt Denkproducties in een verklaring, de organisatie achter haar seminars.

Haar artsen hebben de snowboardkampioen daarom geadviseerd te beginnen met afscheid nemen van haar naasten, is te lezen in de verklaring, die is opgesteld in samenwerking met Bibian en haar man  Edwin van der Spee. „Het gaat namelijk niet goed met Bibian. Haar artsen hebben onlangs uitzaaiingen geconstateerd in de hersenen en in tegenstelling tot de afgelopen 15 keer in 21 jaar is er dit keer geen behandelplan meer mogelijk.”
Het geplande seminar op 9 maart over winnaarsmentaliteit zal doorgaan, laat de organisator weten. „Want doorzetten, dat is haar eerste natuur. Positief blijven en doelen stellen. Daarom is afblazen voor haar geen optie. En wij steunen dat.” Volgens hen gaat het met Bibian ondanks het slechte nieuws toch erg goed en wil zij tot de laatste dag blijven genieten van het leven.

’Mooi feestje’
Bibian Mentel strijdt al jaren tegen kanker en wist altijd weer terug te komen. Sinds er in 2001 voor het eerst botkanker werd geconstateerd en het been van de snowboardster werd geamputeerd, moest ze al veertien keer eerder naar het ziekenhuis doordat de kanker opnieuw toesloeg. In december afgelopen jaar werd ze nog aan haar rug geopereerd, nadat er ’een stukje cement’ dat tussen haar ruggenwervels was geplaatst, op haar zenuwen drukte. Daar herstelde ze goed van. Ze gaf daarbij in een interview met De Telegraaf al aan dat ze over twee maanden weer voor controle moest voor ’de rest van mijn lijf’. Ook hoopte ze toen de 18e verjaardag van haar zoon Julian in februari nog mee te maken. „We gaan ervan uit, en dat hoop ik ook van harte, dat ik dat mee mag maken. Maar achttien vind ik ook nog steeds te jong om zonder moeder door het leven te moeten. Dat zijn dingen die je dagelijks bezighouden. Dan laat je even een traan, maar daarna ga je weer door.’’
Het jaar ervoor kreeg ze in september nog te horen dat men niet wist of ze de kerst nog zou halen, gezien haar bloedwaardes. Ook toen deed Bibian Mentel de artsen weer versteld staan ’van de manier waarop mijn lichaam zich toch weer had hersteld’.
In het gesprek met De Telegraaf zei Bibian ook in 2021 van iedere dag een ’mooi feestje’ te willen maken. „Dat is de strekking. We durven zo’n twee, drie maanden vooruit te kijken, maar meer dan dat is het niet. Ik geniet van iedere dag dat ik mijn man en kinderen om me heen heb.” Ook hoopte ze in het nieuwe jaar haar Mentelity Foundation verder te kunnen uitbouwen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending