Contacteer ons

Nieuws

BIZAR: Betaalde vader Joes Daemen 20 miljoen voor ruimtevlucht Oliver Daemen?

Gepubliceerd

op

Oliver Daemen mag zichzelf vanaf vandaag de jongste astronaut ooit noemen. Hij is samen met miljardair Jeff Bezos in een raket de ruimte in gelanceerd.

Elf minuten

De 18-jarige Oliver Daemen is vandaag de ruimte in gelanceerd. Een hele bijzondere vlucht, want het was voor Blue Origin de allereerste vlucht met mensen aan boord.

Jeff Bezos wil vluchten naar de rand van de dampring verkopen en heeft daarom het bedrijf Blue Origin opgericht. Hij heeft daarvoor een speciale raket ontwikkeld: de New Shepard. Deze is al een aantal keren getest zonder mensen aan boord.

Vanuit het westen van Texas ging de raket naar ruim 100 kilometer hoogte. Na een paar minuten keren ze terug naar het aardoppervlak. Ze gaan niet hoog genoeg en niet snel genoeg om in een baan rond de aarde te komen. De hele ruimtevlucht duurt slechts elf minuten, die van begin tot eind te volgen was via een livestream van ABC News.

‘Beste dag ooit!’

Jeff Bezos maakte vorige week bekend dat de 18-jarige Oliver mee mag op de vlucht. Zodra het vaartuig de dampring verliet, werd Daemen de jongste astronaut ooit.

Naast Oliver en Jeff Bezos zaten nog twee andere mensen aan boord. Eén van hen is de broer van Bezos, Mark. De andere is de 82-jarige Wally Funk. Zij is vanaf vandaag de oudste mens die ooit in de ruimte is geweest. Zo nu en dan waren de inzittenden te horen op de livestream. Zo werd er geroepen: ,,Dit is de beste dag ooit!”

24 miljoen euro

Voor wie mee wilde met deze speciale vlucht, mocht tijdens een veiling bieden op een plekje aan boord. Duizenden mensen uit 159 landen hebben een bod uitgebracht. Het winnende bod was een bizarre 28 miljoen dollar, omgerekend een kleine 24 miljoen euro. Een flink bedrag voor een vlucht van elf minuten…

Oliver bleek niet het hoogste bod te hebben, maar mocht toch mee. De hoogste bieder stond namelijk zijn stoel af. Hoeveel Oliver heeft geboden voor een plekje is niet bekendgemaakt. Maar vermoedelijk ligt het iets onder de 24 miljoen euro, omdat hij waarschijnlijk na de hoogste bieder kwam.

Een bedrag dat een aankomend student van achttien jaar hoogstwaarschijnlijk niet zelf opgehoest heeft. Maar gezien het riante vermogen van zijn vader Joes Daemen is een bod rond de 20 miljoen wel realistisch.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending