Contacteer ons

Nieuws

Brecht (45) is veel rijker dan haar vriend

Gepubliceerd

op

Brecht (45) komt uit een welgesteld gezin, terwijl de familie van haar vriend Job de eindjes aan elkaar moet knopen. En dat zorgde voor de nodige strubbelingen…  

“28 was ik toen ik Job in de kroeg ontmoette. Een ontzettend aantrekkelijke, leuke man met wie het direct klikte. Het was zomaar een donderdagavond, ik was met mijn vriendin de stad ingegaan om te shoppen en hij vroeg wat ik in die tassen had zitten. Ik toonde mijn schatten, hij reageerde enthousiast en ik vond hem meteen erg leuk. Omdat ik nog niet zo lang daarvoor verlaten was door mijn eerste echte grote liefde, was ik niet zo happig op een nieuwe relatie. Maar Job liet zich daardoor niet weerhouden en deed zijn uiterste best mij voor zich te winnen. Bijna dagelijks vond ik leuke kaarten en mooie brieven in mijn brievenbus, hij nam me regelmatig mee uit eten maar ik hield de boot wekenlang af.”

Verschillende werelden 
“Tot ons romantische afspraakje in Noordwijk en daar op het strand was de eerste kus. Op weg naar huis reden we toevallig langs het dorp waar mijn ouders wonen. Ze waren op vakantie en ik vond het leuk hem mijn ouderlijk huis te laten zien. We reden de oprijlaan op, hij parkeerde zijn autootje bij de garages en toen werd hij heel stil. Ik vroeg hem wat er aan de hand was en het hoge woord kwam eruit: onze werelden lagen te ver uit elkaar. We moesten ermee stoppen, nu. Dit kon nooit goed gaan. Nu had ik van alles verwacht, maar niet dat. Ik heb gepraat als Brugman. Dat we het een kans moesten geven. Dat het zonde was om door vooroordelen iets op te geven wat heel mooi zou kunnen worden en dat geld er uiteindelijk niet toe doet: het gaat erom of je leeft vanuit dezelfde normen en waarden. Met tegenzin ging hij overstag, maar dan moest ik wel snel zijn moeder, een weduwe, ontmoeten.”

Geld, geld, geld 
“Ik kan niet ontkennen dat ik schrok toen ik daar voor het eerst een voet over de drempel zette. In mijn beleving was het huis behoorlijk armoedig. Wat me het meest choqueerde, was het drankje dat me werd aangeboden. De frisdrank was lauw want de koelkast was al een half jaar kapot en kon wegens geldgebrek niet worden gemaakt. 3 jaar later zijn we getrouwd en ik moet bekennen dat geld wel altijd een heikel punt is gebleven in onze relatie. Zowel zijn moeder als zijn zussen hebben het niet breed en op een of andere manier moet er altijd geld naar hen toe. Job grapte weleens: ‘Het geld dat via jouw familie binnenkomt, gaat er via mijn familie uit.’ Ik lach dan wel, maar eigenlijk vind ik het helemaal niet grappig. Desondanks zijn we al jaren gelukkig getrouwd en hebben we een modus gevonden om met geldzaken om te gaan. En wat ik die ene avond al zei, is waar gebleken. We hebben dezelfde waarden en normen. En dan kun je een heel eind komen met elkaar.”

Bron: Libelle Interview: Christien Jansen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending