Contacteer ons

Nieuws

Brecht (45) is veel rijker dan haar vriend

Gepubliceerd

op

Brecht (45) komt uit een welgesteld gezin, terwijl de familie van haar vriend Job de eindjes aan elkaar moet knopen. En dat zorgde voor de nodige strubbelingen…  

“28 was ik toen ik Job in de kroeg ontmoette. Een ontzettend aantrekkelijke, leuke man met wie het direct klikte. Het was zomaar een donderdagavond, ik was met mijn vriendin de stad ingegaan om te shoppen en hij vroeg wat ik in die tassen had zitten. Ik toonde mijn schatten, hij reageerde enthousiast en ik vond hem meteen erg leuk. Omdat ik nog niet zo lang daarvoor verlaten was door mijn eerste echte grote liefde, was ik niet zo happig op een nieuwe relatie. Maar Job liet zich daardoor niet weerhouden en deed zijn uiterste best mij voor zich te winnen. Bijna dagelijks vond ik leuke kaarten en mooie brieven in mijn brievenbus, hij nam me regelmatig mee uit eten maar ik hield de boot wekenlang af.”

Verschillende werelden 
“Tot ons romantische afspraakje in Noordwijk en daar op het strand was de eerste kus. Op weg naar huis reden we toevallig langs het dorp waar mijn ouders wonen. Ze waren op vakantie en ik vond het leuk hem mijn ouderlijk huis te laten zien. We reden de oprijlaan op, hij parkeerde zijn autootje bij de garages en toen werd hij heel stil. Ik vroeg hem wat er aan de hand was en het hoge woord kwam eruit: onze werelden lagen te ver uit elkaar. We moesten ermee stoppen, nu. Dit kon nooit goed gaan. Nu had ik van alles verwacht, maar niet dat. Ik heb gepraat als Brugman. Dat we het een kans moesten geven. Dat het zonde was om door vooroordelen iets op te geven wat heel mooi zou kunnen worden en dat geld er uiteindelijk niet toe doet: het gaat erom of je leeft vanuit dezelfde normen en waarden. Met tegenzin ging hij overstag, maar dan moest ik wel snel zijn moeder, een weduwe, ontmoeten.”

Geld, geld, geld 
“Ik kan niet ontkennen dat ik schrok toen ik daar voor het eerst een voet over de drempel zette. In mijn beleving was het huis behoorlijk armoedig. Wat me het meest choqueerde, was het drankje dat me werd aangeboden. De frisdrank was lauw want de koelkast was al een half jaar kapot en kon wegens geldgebrek niet worden gemaakt. 3 jaar later zijn we getrouwd en ik moet bekennen dat geld wel altijd een heikel punt is gebleven in onze relatie. Zowel zijn moeder als zijn zussen hebben het niet breed en op een of andere manier moet er altijd geld naar hen toe. Job grapte weleens: ‘Het geld dat via jouw familie binnenkomt, gaat er via mijn familie uit.’ Ik lach dan wel, maar eigenlijk vind ik het helemaal niet grappig. Desondanks zijn we al jaren gelukkig getrouwd en hebben we een modus gevonden om met geldzaken om te gaan. En wat ik die ene avond al zei, is waar gebleken. We hebben dezelfde waarden en normen. En dan kun je een heel eind komen met elkaar.”

Bron: Libelle Interview: Christien Jansen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending