Contacteer ons

Nieuws

Bridget Maasland reageert op zoveelste relatiebreuk

Gepubliceerd

op

Bridget Maasland reageert op haar zoveelste relatiebreuk. De door Cupido gehate presentatrice van RTL Boulevard heeft een kort maar krachtig statement op haar Instagram-pagina geplaatst.

Het is nog maar een dikke maand geleden dat Bridget Maasland haar nieuwe, zestien jaar jongere vriend presenteerde, maar haar liefdesavontuur met deze Christian P. Henry is nu alweer voorbij. De primeur kwam gisteren bij showbizzkenner FawryNotSawry vandaan en Bridget heeft het nieuws nu min of meer bevestigd.

Bridget reageert

Nadat Bridget de Insta-stories van Fawry had gelezen (daar deelde Fawry een screenshot van), plaatste ze op haar eigen Instagram-pagina een foto van haar en haar zoon. “This is what it’s all about❤️❤️ ?????????????”, staat daarbij.

Een duidelijke reactie, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “We hebben Bridgets management om een reactie gevraagd, maar ze heeft zelf een reactie geplaatst van haar met haar zoontje en daarmee laat ze zien dat het daar allemaal om gaat. Daarmee reageert ze zelf natuurlijk wel een beetje, lijkt het”, zegt hij in Shownieuws.

Leeftijdsverschil

Evert vindt het vervelend voor Bridget. “Er is volgens vrienden van hem alweer een einde gekomen aan die relatie. Die hebben dat gedeeld op Instagram met allerlei verhalen over hem en dat hij ook niet helemaal trouw zou zijn en ook niet helemaal serieus was over deze relatie. Ze scheelden ook nogal in leeftijd.”

Het is geen geheim dat Bridget als een heuse cougar op jonge mannen valt. Ze had zelfs een keer een relatie met een jonge ijscoman die ze ergens van de straat had afgeplukt. Wordt het niet eens tijd dat Bridget het met iemand van haar eigen leeftijd probeert?

“Gelukkig krijgt ze van haar zoon liefde in overvloed”, besluit Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks.

Head over heels

Wat Bridget waarschijnlijk flink zal helpen bij het verwerken van deze relatiebreuk, is dat ze na het volledig mislukte liefdesavontuur met André Hazes jr. iets nuchterder is geworden.

Ze verklapte vorige maand in haar podcast: “Ik merk nu ik verliefd ben, en dat komt misschien omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was en waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid, ik er wat minder head over heels in ga. Ik probeer het een beetje te temperen.”

Instagram

De Instagram-post van Bridget:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending