Contacteer ons

Nieuws

Bridget Maasland reageert op zoveelste relatiebreuk

Gepubliceerd

op

Bridget Maasland reageert op haar zoveelste relatiebreuk. De door Cupido gehate presentatrice van RTL Boulevard heeft een kort maar krachtig statement op haar Instagram-pagina geplaatst.

Het is nog maar een dikke maand geleden dat Bridget Maasland haar nieuwe, zestien jaar jongere vriend presenteerde, maar haar liefdesavontuur met deze Christian P. Henry is nu alweer voorbij. De primeur kwam gisteren bij showbizzkenner FawryNotSawry vandaan en Bridget heeft het nieuws nu min of meer bevestigd.

Bridget reageert

Nadat Bridget de Insta-stories van Fawry had gelezen (daar deelde Fawry een screenshot van), plaatste ze op haar eigen Instagram-pagina een foto van haar en haar zoon. “This is what it’s all about❤️❤️ ?????????????”, staat daarbij.

Een duidelijke reactie, vindt Privé-baas Evert Santegoeds. “We hebben Bridgets management om een reactie gevraagd, maar ze heeft zelf een reactie geplaatst van haar met haar zoontje en daarmee laat ze zien dat het daar allemaal om gaat. Daarmee reageert ze zelf natuurlijk wel een beetje, lijkt het”, zegt hij in Shownieuws.

Leeftijdsverschil

Evert vindt het vervelend voor Bridget. “Er is volgens vrienden van hem alweer een einde gekomen aan die relatie. Die hebben dat gedeeld op Instagram met allerlei verhalen over hem en dat hij ook niet helemaal trouw zou zijn en ook niet helemaal serieus was over deze relatie. Ze scheelden ook nogal in leeftijd.”

Het is geen geheim dat Bridget als een heuse cougar op jonge mannen valt. Ze had zelfs een keer een relatie met een jonge ijscoman die ze ergens van de straat had afgeplukt. Wordt het niet eens tijd dat Bridget het met iemand van haar eigen leeftijd probeert?

“Gelukkig krijgt ze van haar zoon liefde in overvloed”, besluit Shownieuws-presentatrice Dyantha Brooks.

Head over heels

Wat Bridget waarschijnlijk flink zal helpen bij het verwerken van deze relatiebreuk, is dat ze na het volledig mislukte liefdesavontuur met André Hazes jr. iets nuchterder is geworden.

Ze verklapte vorige maand in haar podcast: “Ik merk nu ik verliefd ben, en dat komt misschien omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was en waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid, ik er wat minder head over heels in ga. Ik probeer het een beetje te temperen.”

Instagram

De Instagram-post van Bridget:

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending