Contacteer ons

Nieuws

Bronnen onthullen echte reden breuk André Hazes en Monique

Gepubliceerd

op

De breuk van Dre Hazes en Monique Westenberg houdt het Nederlandse nieuws al een week in de greep. Eerder liet Dre doorschemeren dat de bom op Bonaire barstte. Een ingewijde klapt uit de school en vertelt wat er precies gebeurde op het eiland…

Het is de tweede keer dat Dre en Monique een punt achter hun relatie zetten. Monique sloot Dre ruim een jaar geleden weer in de armen nadat hij een avontuurtje beleefde met Bridget Maasland. Onder één voorwaarde nam ze hem terug: hij moest zijn leven beteren. Dre gooide het roer om en was te afgelopen maanden niet weg te slaan uit de sportschool. Ook de alcohol zette hij aan de kant. Maar het is hem niet gelukt dat vol te houden…

Biertjes

Zoals Dre eerder al onthulde is de bom ontploft na een ruzie die ging over alcohol.

Volgens de bron sloeg de sfeer kort na de aankomst van Monique’s vader, Mathieu, al snel om. ,,Het was op het eerste gezicht gezellig. Er werd gegeten, maar ook veel gedronken. Samen met zijn schoonvader tikte hij aan de hotelbar de nodige biertjes weg.”

De ingewijde onthult dat Monique daar niet van gediend was. ,,Dat viel ook Monique op, die dat André voor de voeten wierp. Er volgde een gigantische ruzie. De sfeer bleef gespannen op het vakantieresort. Monique bleef erop hameren dat André moest minderen met drinken en zich ook moest houden aan andere afspraken die waren gemaakt.”

Vrijheid

In gesprek met Patty Brard noemde Dre ook deze ruzie als het einde van hun relatie. ,,Ik word lam en zij denkt dat ik iets heb gedaan, wat ik niet heb gedaan. En dat heb ik ook duidelijk aangegeven, en het gezeik bleef doorgaan”, onthult Dre.

Voor de zanger reden genoeg om zijn verloving af te breken. Voor de tweede keer zette hij Monique aan de kant, dit keer definitief.

Toch gaan er hardnekkige geruchten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Zijn ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen zou namelijk ook een groot aandeel gespeeld hebben in de breuk. Niet voor niets trok Dre bij terugkomst in Nederland direct in één huis met de influencer.

Ook gaan er geruchten dat de oorzaak van de ruzie op Bonaire niet alleen het alcoholgebruik was, maar dat Monique een opmerkelijke vondst deed in Dre’s bagage. Zij zou daar een tweede telefoon hebben aangetroffen die Dre gebruikt had om met zijn nieuwe vlam Sarah te chatten…

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending