Contacteer ons

Nieuws

Bronnen onthullen echte reden breuk André Hazes en Monique

Gepubliceerd

op

De breuk van Dre Hazes en Monique Westenberg houdt het Nederlandse nieuws al een week in de greep. Eerder liet Dre doorschemeren dat de bom op Bonaire barstte. Een ingewijde klapt uit de school en vertelt wat er precies gebeurde op het eiland…

Het is de tweede keer dat Dre en Monique een punt achter hun relatie zetten. Monique sloot Dre ruim een jaar geleden weer in de armen nadat hij een avontuurtje beleefde met Bridget Maasland. Onder één voorwaarde nam ze hem terug: hij moest zijn leven beteren. Dre gooide het roer om en was te afgelopen maanden niet weg te slaan uit de sportschool. Ook de alcohol zette hij aan de kant. Maar het is hem niet gelukt dat vol te houden…

Biertjes

Zoals Dre eerder al onthulde is de bom ontploft na een ruzie die ging over alcohol.

Volgens de bron sloeg de sfeer kort na de aankomst van Monique’s vader, Mathieu, al snel om. ,,Het was op het eerste gezicht gezellig. Er werd gegeten, maar ook veel gedronken. Samen met zijn schoonvader tikte hij aan de hotelbar de nodige biertjes weg.”

De ingewijde onthult dat Monique daar niet van gediend was. ,,Dat viel ook Monique op, die dat André voor de voeten wierp. Er volgde een gigantische ruzie. De sfeer bleef gespannen op het vakantieresort. Monique bleef erop hameren dat André moest minderen met drinken en zich ook moest houden aan andere afspraken die waren gemaakt.”

Vrijheid

In gesprek met Patty Brard noemde Dre ook deze ruzie als het einde van hun relatie. ,,Ik word lam en zij denkt dat ik iets heb gedaan, wat ik niet heb gedaan. En dat heb ik ook duidelijk aangegeven, en het gezeik bleef doorgaan”, onthult Dre.

Voor de zanger reden genoeg om zijn verloving af te breken. Voor de tweede keer zette hij Monique aan de kant, dit keer definitief.

Toch gaan er hardnekkige geruchten dat het verhaal anders in elkaar steekt. Zijn ‘goede vriendin’ Sarah van Soelen zou namelijk ook een groot aandeel gespeeld hebben in de breuk. Niet voor niets trok Dre bij terugkomst in Nederland direct in één huis met de influencer.

Ook gaan er geruchten dat de oorzaak van de ruzie op Bonaire niet alleen het alcoholgebruik was, maar dat Monique een opmerkelijke vondst deed in Dre’s bagage. Zij zou daar een tweede telefoon hebben aangetroffen die Dre gebruikt had om met zijn nieuwe vlam Sarah te chatten…

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending