Contacteer ons

Nieuws

Camilla vreest voor haar leven

Gepubliceerd

op

Sinds deze zomer doet Camilla Parker Bowles nauwelijks nog een oog dicht. De hertogin is op dezelfde dag twee keer ontsnapt aan de dood. De echtgenote van de Britse prins Charles vreest dat het onheil geen toeval was en ze is bang dat iemand het op haar heeft gemunt.

Camilla Parker Bowles kampt met slapeloze nachten en áls ze al in slaap valt, dan wordt ze gekweld door hevige nachtmerries. Afgelopen zomer raakte de echtgenote van de Britse kroonprins Charles betrokken bij twee bijna-ongelukken op één dag. Wat is er precies gebeurd? Toen Camilla per helikopter werd overgebracht van Sandringham naar haar huis in Wiltshire vloog er een ander vliegtuig recht op hen af. De piloot wist ternauwernood een frontale crash in de lucht te voorkomen. Drie kwartier later sloeg het noodlot bijna weer toe. Bij de landing wist de alerte piloot een botsing te voorkomen met een zweefvliegtuig met parachutisten. De schrik zat er bij Camilla op zijn zachtst gezegd goed in en dat is volgens een luchtverkeers-leider van RAF Marham, Norfolk, die de vlucht volgde, niet onterecht. ‘Het botsingsrisico was in beide gevallen erg hoog,’ vertelde hij aan MailOnline.

Na het incident

Sinds de beangstigende incidenten doet Camilla – die al vliegangst heeft – nauwelijks nog een oog dicht. Steeds weer rijst bij haar de vraag of er technische fouten zijn gemaakt en dat de bijna-ongelukken op één dag op toeval berusten of is zij het doelwit van kwaadwillenden? Het is deze onzekerheid die Camilla’s leven én nachtrust beïnvloedt, zodanig dat ze sinds die bewuste dag helemáál niet meer durft te vliegen en Charles de opdracht heeft gegeven de veiligheidsmaatregelen in hun woning te laten verhogen. Charles heeft zich de paniek van zijn echtgenote en haar bezorgdheid om haar veiligheid enorm aangetrokken en is meteen op het verzoek van Camilla ingegaan. Een woordvoerder van het paleis liet aan het Duitse blad Neue Welt, dat eerder berichtte over deze kwestie, weten: ‘Er is aangekondigd dat er naar nieuwe lijfwachten wordt gezocht en de beveiliging moet aanzienlijk worden versterkt. Alle personen die het paleis binnenkomen, worden nu strenger gecontroleerd.’ Dát, terwijl de beveiliging van de Britse royals al bekendstaat als ‘zeer streng’.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending