Contacteer ons

Nieuws

Caroline van der Plas haalt uit naar Jort Kelder: ‘Heel erg bizar dit’

Gepubliceerd

op

Caroline van der Plas, voorvrouw van de BoerBurgerBeweging, vindt het buitengewoon ongepast dat NPO-ster Jort Kelder campagnefilmpjes heeft betaald voor Thierry Baudet. “Dit is heel erg bizar.”

Jort Kelder heeft bevestigd dat hij in 2017 een van de redacteuren van zijn NPO-programma Hoe Heurt Het Eigenlijk heeft betaald om campagnefilmpjes te maken voor Forum voor Democratie, de partij van Thierry Baudet. Critici vinden dat een journalist dat absoluut niet behoort te doen. Zelf spreekt de presentator van een heksenjacht.

Caroline reageert

Het is helemaal geen heksenjacht, maar gewoon terechte kritiek, reageert Caroline van der Plas in het programma De Oranjezomer. “Ik vind het heel vreemd, heel bizar. Zodra ze zelf kritiek krijgen is het meteen een heksenjacht. Jort is altijd de eerste om uit te delen en incasseren kunnen ze dan ineens niet.”

Jort moet sportief genoeg zijn om te erkennen dat hij fout heeft gezeten, vindt Caroline. “Hij moet ook maar gewoon incasseren. Ik vind het heel bizar dat je dat als journalist op deze manier doet.”

Ongeloofwaardig

Johan Derksen is het met haar eens. “Ik begrijp het wel, want het zijn oude vrienden, maar je kunt een gesprek met Baudet in een talkshow geleid door Jort Kelder weggooien. Dat hoef je niet serieus te nemen. Dat is meteen ongeloofwaardig.”

Het is onhandig van Jort, vindt ook René van der Gijp. “Zeker als je journalist bent, moet je gewoon onpartijdig blijven. Je kunt voor de ene partij wel meer sympathie hebben dan voor de andere partij, maar je moet wel gewoon je ding kunnen doen zoals Matthijs dat deed, Jeroen dat doet, Eva dat doet.”

Grootste fout

Zelf heeft Johan zich ook een tijdje geassocieerd met Forum voor Democratie. Hij nam ooit een boek in ontvangst van Thierry. “Dan word je meteen gelinkt aan zo’n partij en toen deed Baudet nog niet gek. Er zaten toen 3.000 mensen in de RAI en dat waren heel keurige mensen. Een beetje de zwevende rechtse kritiek die naar een fatsoenlijke partij zocht en daar was ik ook bij. Dat is de grootste fout van mijn leven geweest.”

René: “Is Baudet gek geworden of was Baudet al gek en hield iemand hem in de hand?”

‘Hans, Hans!’

Thierry lijkt langzaamaan behoorlijk ontspoord te zijn. Laatst begon hij tijdens een coronadebat ‘Hans, Hans!’ te roepen, zoals Robert Jensen altijd doet. Caroline: “Daar schaamde ik me als parlementariër gewoon heel erg voor. Soms lijkt het wel heel erg alsof we in een circus zitten en je straalt ook iets uit naar de samenleving.”

“Kijk, het hoeft van mij niet altijd supernetjes te zijn en ik hou ook wel van scherp debatteren, maar het moet niet een soort van clownshow gaan worden. Toen ik die beelden zag, had ik wel dat idee.”

Fragment

Een fragment uit De Oranjezomer:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending