Contacteer ons

Nieuws

Caroline van der Plas haalt uit naar Jort Kelder: ‘Heel erg bizar dit’

Gepubliceerd

op

Caroline van der Plas, voorvrouw van de BoerBurgerBeweging, vindt het buitengewoon ongepast dat NPO-ster Jort Kelder campagnefilmpjes heeft betaald voor Thierry Baudet. “Dit is heel erg bizar.”

Jort Kelder heeft bevestigd dat hij in 2017 een van de redacteuren van zijn NPO-programma Hoe Heurt Het Eigenlijk heeft betaald om campagnefilmpjes te maken voor Forum voor Democratie, de partij van Thierry Baudet. Critici vinden dat een journalist dat absoluut niet behoort te doen. Zelf spreekt de presentator van een heksenjacht.

Caroline reageert

Het is helemaal geen heksenjacht, maar gewoon terechte kritiek, reageert Caroline van der Plas in het programma De Oranjezomer. “Ik vind het heel vreemd, heel bizar. Zodra ze zelf kritiek krijgen is het meteen een heksenjacht. Jort is altijd de eerste om uit te delen en incasseren kunnen ze dan ineens niet.”

Jort moet sportief genoeg zijn om te erkennen dat hij fout heeft gezeten, vindt Caroline. “Hij moet ook maar gewoon incasseren. Ik vind het heel bizar dat je dat als journalist op deze manier doet.”

Ongeloofwaardig

Johan Derksen is het met haar eens. “Ik begrijp het wel, want het zijn oude vrienden, maar je kunt een gesprek met Baudet in een talkshow geleid door Jort Kelder weggooien. Dat hoef je niet serieus te nemen. Dat is meteen ongeloofwaardig.”

Het is onhandig van Jort, vindt ook René van der Gijp. “Zeker als je journalist bent, moet je gewoon onpartijdig blijven. Je kunt voor de ene partij wel meer sympathie hebben dan voor de andere partij, maar je moet wel gewoon je ding kunnen doen zoals Matthijs dat deed, Jeroen dat doet, Eva dat doet.”

Grootste fout

Zelf heeft Johan zich ook een tijdje geassocieerd met Forum voor Democratie. Hij nam ooit een boek in ontvangst van Thierry. “Dan word je meteen gelinkt aan zo’n partij en toen deed Baudet nog niet gek. Er zaten toen 3.000 mensen in de RAI en dat waren heel keurige mensen. Een beetje de zwevende rechtse kritiek die naar een fatsoenlijke partij zocht en daar was ik ook bij. Dat is de grootste fout van mijn leven geweest.”

René: “Is Baudet gek geworden of was Baudet al gek en hield iemand hem in de hand?”

‘Hans, Hans!’

Thierry lijkt langzaamaan behoorlijk ontspoord te zijn. Laatst begon hij tijdens een coronadebat ‘Hans, Hans!’ te roepen, zoals Robert Jensen altijd doet. Caroline: “Daar schaamde ik me als parlementariër gewoon heel erg voor. Soms lijkt het wel heel erg alsof we in een circus zitten en je straalt ook iets uit naar de samenleving.”

“Kijk, het hoeft van mij niet altijd supernetjes te zijn en ik hou ook wel van scherp debatteren, maar het moet niet een soort van clownshow gaan worden. Toen ik die beelden zag, had ik wel dat idee.”

Fragment

Een fragment uit De Oranjezomer:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending