Contacteer ons

Nieuws

Charlotte (41) verliet haar gezin voor een andere man

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Deze week Charlotte, die haar man en kinderen verliet voor een andere man. Maar dat bracht haar niet veel geluk.

Charlotte (41): “Ik had al vaak gelezen over een Grote Liefde, daar kon ik me nou niks bij voorstellen. Totdat ik mijn eigen Grote Liefde ontmoette. Een uitslaande brand, zo voelde het. Niets telde meer, niets was belangrijker dan bij die ene man zijn. Alleen was ik op dat moment al 15 jaar getrouwd met de vader van mijn dochters van 12 en 14. Mijn huwelijk was prima, niets op aan te merken. We hadden nooit ruzie, hadden gemiddeld 2 keer per week sex. We waren een gezellig gezin. Maar de man op wie ik zo hevig verliefd was, zette alles op losse schroeven. Waar ik eerst tevreden over was geweest, vond ik dodelijk saai nu ik de man had ontmoet op wie ik zonder het te weten mijn hele leven had gewacht.”

Boze dochters
“Een paar maanden na onze ontmoeting heb ik het aan mijn man verteld, daarna aan de kinderen. Het was afschuwelijk, ik zag hun wereld in elkaar storten, en toch zette ik door. Een week later woonde ik bij mijn Grote Liefde. We zochten een huis waar ook ruimte was voor mijn dochters, de regeling was immers dat ze om de week een weekend bij mij zouden zijn. Het werden verschrikkelijke weekends. Mijn kinderen weigerden om met mijn vriend te praten, ze keken hem niet eens aan. Tegen mij waren ze zo onhebbelijk dat ik het grootste deel van zo’n weekend in tranen was. Ik hoopte dat ze aan de nieuwe situatie zouden wennen, maar dat gebeurde niet. Mijn vriend besloot daarom het weekend weg te gaan als mijn dochters kwamen. Dat voelde niet goed, maar hoe ik het op moest lossen, wist ik ook niet.”

Overhoop gegooid
“Ik voelde me heen en weer geslingerd tussen 2 werelden. Ik kreeg ruzie met mijn vriend omdat ik weigerde streng op te treden tegen mijn dochters. Mijn dochters miste ik elke dag en ik vroeg me steeds vaker af waarom ik voor deze man mijn hele leven overhoop had gegooid. Een halfjaar geleden ben ik in een flatje gaan wonen. Terug naar mijn man kon niet meer, die relatie is voorbij. Maar met mijn dochters is het weer goed, en op dit moment is dat het belangrijkste voor me.”

Bron: Libelle Tekst: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending