Contacteer ons

Nieuws

Charlotte (41) verliet haar gezin voor een andere man

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Deze week Charlotte, die haar man en kinderen verliet voor een andere man. Maar dat bracht haar niet veel geluk.

Charlotte (41): “Ik had al vaak gelezen over een Grote Liefde, daar kon ik me nou niks bij voorstellen. Totdat ik mijn eigen Grote Liefde ontmoette. Een uitslaande brand, zo voelde het. Niets telde meer, niets was belangrijker dan bij die ene man zijn. Alleen was ik op dat moment al 15 jaar getrouwd met de vader van mijn dochters van 12 en 14. Mijn huwelijk was prima, niets op aan te merken. We hadden nooit ruzie, hadden gemiddeld 2 keer per week sex. We waren een gezellig gezin. Maar de man op wie ik zo hevig verliefd was, zette alles op losse schroeven. Waar ik eerst tevreden over was geweest, vond ik dodelijk saai nu ik de man had ontmoet op wie ik zonder het te weten mijn hele leven had gewacht.”

Boze dochters
“Een paar maanden na onze ontmoeting heb ik het aan mijn man verteld, daarna aan de kinderen. Het was afschuwelijk, ik zag hun wereld in elkaar storten, en toch zette ik door. Een week later woonde ik bij mijn Grote Liefde. We zochten een huis waar ook ruimte was voor mijn dochters, de regeling was immers dat ze om de week een weekend bij mij zouden zijn. Het werden verschrikkelijke weekends. Mijn kinderen weigerden om met mijn vriend te praten, ze keken hem niet eens aan. Tegen mij waren ze zo onhebbelijk dat ik het grootste deel van zo’n weekend in tranen was. Ik hoopte dat ze aan de nieuwe situatie zouden wennen, maar dat gebeurde niet. Mijn vriend besloot daarom het weekend weg te gaan als mijn dochters kwamen. Dat voelde niet goed, maar hoe ik het op moest lossen, wist ik ook niet.”

Overhoop gegooid
“Ik voelde me heen en weer geslingerd tussen 2 werelden. Ik kreeg ruzie met mijn vriend omdat ik weigerde streng op te treden tegen mijn dochters. Mijn dochters miste ik elke dag en ik vroeg me steeds vaker af waarom ik voor deze man mijn hele leven overhoop had gegooid. Een halfjaar geleden ben ik in een flatje gaan wonen. Terug naar mijn man kon niet meer, die relatie is voorbij. Maar met mijn dochters is het weer goed, en op dit moment is dat het belangrijkste voor me.”

Bron: Libelle Tekst: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending