Contacteer ons

Nieuws

Charlotte (41) verliet haar gezin voor een andere man

Gepubliceerd

op

Iedereen heeft een verhaal. Groots en meeslepend of juist klein en ontroerend. Deze week Charlotte, die haar man en kinderen verliet voor een andere man. Maar dat bracht haar niet veel geluk.

Charlotte (41): “Ik had al vaak gelezen over een Grote Liefde, daar kon ik me nou niks bij voorstellen. Totdat ik mijn eigen Grote Liefde ontmoette. Een uitslaande brand, zo voelde het. Niets telde meer, niets was belangrijker dan bij die ene man zijn. Alleen was ik op dat moment al 15 jaar getrouwd met de vader van mijn dochters van 12 en 14. Mijn huwelijk was prima, niets op aan te merken. We hadden nooit ruzie, hadden gemiddeld 2 keer per week sex. We waren een gezellig gezin. Maar de man op wie ik zo hevig verliefd was, zette alles op losse schroeven. Waar ik eerst tevreden over was geweest, vond ik dodelijk saai nu ik de man had ontmoet op wie ik zonder het te weten mijn hele leven had gewacht.”

Boze dochters
“Een paar maanden na onze ontmoeting heb ik het aan mijn man verteld, daarna aan de kinderen. Het was afschuwelijk, ik zag hun wereld in elkaar storten, en toch zette ik door. Een week later woonde ik bij mijn Grote Liefde. We zochten een huis waar ook ruimte was voor mijn dochters, de regeling was immers dat ze om de week een weekend bij mij zouden zijn. Het werden verschrikkelijke weekends. Mijn kinderen weigerden om met mijn vriend te praten, ze keken hem niet eens aan. Tegen mij waren ze zo onhebbelijk dat ik het grootste deel van zo’n weekend in tranen was. Ik hoopte dat ze aan de nieuwe situatie zouden wennen, maar dat gebeurde niet. Mijn vriend besloot daarom het weekend weg te gaan als mijn dochters kwamen. Dat voelde niet goed, maar hoe ik het op moest lossen, wist ik ook niet.”

Overhoop gegooid
“Ik voelde me heen en weer geslingerd tussen 2 werelden. Ik kreeg ruzie met mijn vriend omdat ik weigerde streng op te treden tegen mijn dochters. Mijn dochters miste ik elke dag en ik vroeg me steeds vaker af waarom ik voor deze man mijn hele leven overhoop had gegooid. Een halfjaar geleden ben ik in een flatje gaan wonen. Terug naar mijn man kon niet meer, die relatie is voorbij. Maar met mijn dochters is het weer goed, en op dit moment is dat het belangrijkste voor me.”

Bron: Libelle Tekst: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending