Contacteer ons

Nieuws

Connie en Patty krijgen flinke kritiek na ozongas in anus

Gepubliceerd

op

Nederdiva’s Connie Witteman en Patty Brard krijgen een flinke veeg uit de pan van de vereniging die tegen kwakzalvers strijdt. De organisatie hekelt dat Connie ozongas in de anus van haar hond spuit.

De hond van Connie lag laatst helemaal op apegapen en toen raadde Patty haar medediva aan om het beest te onderwerpen aan ozontherapie. Dit kan volgens Natuurlijk Gezonde Dieren helpen bij onder meer tumoren, hartziekten en chronische pijn. Baat het niet, dan schaadt het niet, dacht Connie.

Ozongas in anus

De volgers van granfluencer Connie konden uitgebreid meekijken hoe haar dier Rocco allemaal ozongas in zijn anus gespoten kreeg, alsof hij een soort omgekeerde wind incasseerde. “Dat doen we dus iedere dag”, riep ze op de achtergrond.

De Story heeft verhaal gehaald bij de Vereniging tegen de Kwakzalverij en een van de bestuursleden, dierenarts Sjeng Lumeij, is er dus echt helemaal verbolgen over. “Laat je niet besodemieteren! Dit is kwakzalverij. Dat zou ik antwoorden als iemand mij iets vraagt over ozontherapie”, roept hij.

Kwakvereniging boos

De wetenschappelijke onderbouwing van Sjengs verhaal kunt u lezen in de Story, maar het komt er volgens hem op neer dat het ‘gebakken lucht’ is en dat dieren zelfs schade kunnen ondervinden van ozongas. Eén van de bijwerkingen is namelijk een embolie, zegt de arts.

Dat is raar, want de hond van Connie huppelt weer als nooit tevoren. Dierendokter Sjeng: “Wanneer je ziet dat je hond opknapt zijn sommigen geneigd om dat te beschouwen als teken van effectiviteit. Maar dat is een omdraaiing van de feiten: het dier is genezen na het ondergaan van de therapie en niet noodzakelijkerwijs daar de therapie.”

Lariekoek

Het is gewoon enorme lariekoek, briest Sjeng. “Bekende Nederlanders kunnen reclame maken, maar dat wil nog niet zeggen dat het effectief is.”

Sjeng roept de diva’s op om direct te stoppen met het propageren van alternatieve geneeswijzen. Hij vreest dat hun volgers straks geneigd zijn om helemaal niet meer naar de reguliere arts te gaan en direct het alternatieve circuit in te duiken. “Zo loop je de kans op een verkeerde diagnose of zelfs het risico dat je geen diagnose krijgt.”

Connie boos

Connie kreeg onlangs al lucht van het onderzoek van Story en reageerde uitermate kritisch. “Het is toch eigenlijk niet te geloven dat ze nu die ozontherapie willen gaan bestrijden? We hebben toch echt met z’n allen kunnen zien wat dit heeft gedaan! Onverteerbaar toch? Ze willen gewoon ons lekker dom houden en… vooral niet verder kijken.”

Patty, die vorige week overigens ietwat merkwaardige lippenstift op had in Shownieuws – het leek een beetje alsof ze haar foundation voor het gemak ook maar op de lippen had gesmeerd -, steunt Connie volledig. “Ik neem zelf maandelijks een infuus met supplementen en ozon en vaar daar wel bij!”

Instagram

Powervrouw Connie en haar ozonhond:

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending