Contacteer ons

Nieuws

De laatste keer… Voordat mijn vriend overleed

Gepubliceerd

op

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Esther (26) had een relatie met Bjorn. Hij is vorig jaar overleden. Drie dagen voor zijn dood was de laatste keer dat ze sex hadden.

Geen gewone relatie

“Als ik aan Bjorn denk, gaat het eigenlijk best vaak over sex. Niet per se de daad op zich, maar de intimiteit die we hadden. We hadden de beste gesprekken in bed. Misschien ook omdat we geen gewone relatie hadden. Bjorn was als militair vaak van huis. Veel mensen dachten dat hij op uitzending was overleden. Maar nee, het was een spontane hartstilstand. Hij was zomaar opeens weg.”

“Ik werd gebeld door zijn moeder, bij wie hij op dat moment was. Bjorn was in elkaar gezakt en onderweg naar het ziekenhuis. Toen ik daar aankwam, was hij al dood verklaard. Daar sta je dan, in zo’n ziekenhuis. Naast het lichaam van de man van je leven. Ik werd compleet geleefd die eerste maanden en was verdoofd door verdriet. Pas nu begin ik weer een beetje mezelf te worden. Kan ik aan hem denken zonder meteen in huilen uit te barsten.”

Geen behoefte

“Hij is nu bijna een jaar weg. En ik heb precies zo lang en drie dagen geen sex gehad. Daar had ik ook geen behoefte aan, maar dat begint nu een beetje te komen. Maar hoe dan? En met wie? Gelukkig kan ik me onze laatste keer nog goed herinneren. Hij kwam thuis van de kazerne en had me al dagenlang geappt hoe geil hij was. Wat hij allemaal met me wilde doen. Heel opwindend. Ik wachtte hem op bij de voordeur, met alleen lingerie aan en hoge hakken. Dat vond hij zo lekker. En hij droeg natuurlijk zijn uniform. Die was binnen een minuut uit.”

“Soms speel ik met mezelf, terwijl ik aan Bjorn denk en naar zijn foto’s kijk. Een paar dagen geleden nog. Die ontlading is heerlijk maar het is nog erg emotioneel. Natuurlijk wil ik sex en liefde, maar ik zie dat niet snel gebeuren. Hij zit nog zo in mijn hoofd en hart, ik kan me niet voorstellen dat ik me weer helemaal aan iemand kan geven.”

Bron: Grazia Tekst: Agnes Hofman Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending