Contacteer ons

Nieuws

De laatste keer… Voordat mijn vriend overleed

Gepubliceerd

op

Op deze plek vertellen lezeressen over de laatste keer dat ze sex hadden. Esther (26) had een relatie met Bjorn. Hij is vorig jaar overleden. Drie dagen voor zijn dood was de laatste keer dat ze sex hadden.

Geen gewone relatie

“Als ik aan Bjorn denk, gaat het eigenlijk best vaak over sex. Niet per se de daad op zich, maar de intimiteit die we hadden. We hadden de beste gesprekken in bed. Misschien ook omdat we geen gewone relatie hadden. Bjorn was als militair vaak van huis. Veel mensen dachten dat hij op uitzending was overleden. Maar nee, het was een spontane hartstilstand. Hij was zomaar opeens weg.”

“Ik werd gebeld door zijn moeder, bij wie hij op dat moment was. Bjorn was in elkaar gezakt en onderweg naar het ziekenhuis. Toen ik daar aankwam, was hij al dood verklaard. Daar sta je dan, in zo’n ziekenhuis. Naast het lichaam van de man van je leven. Ik werd compleet geleefd die eerste maanden en was verdoofd door verdriet. Pas nu begin ik weer een beetje mezelf te worden. Kan ik aan hem denken zonder meteen in huilen uit te barsten.”

Geen behoefte

“Hij is nu bijna een jaar weg. En ik heb precies zo lang en drie dagen geen sex gehad. Daar had ik ook geen behoefte aan, maar dat begint nu een beetje te komen. Maar hoe dan? En met wie? Gelukkig kan ik me onze laatste keer nog goed herinneren. Hij kwam thuis van de kazerne en had me al dagenlang geappt hoe geil hij was. Wat hij allemaal met me wilde doen. Heel opwindend. Ik wachtte hem op bij de voordeur, met alleen lingerie aan en hoge hakken. Dat vond hij zo lekker. En hij droeg natuurlijk zijn uniform. Die was binnen een minuut uit.”

“Soms speel ik met mezelf, terwijl ik aan Bjorn denk en naar zijn foto’s kijk. Een paar dagen geleden nog. Die ontlading is heerlijk maar het is nog erg emotioneel. Natuurlijk wil ik sex en liefde, maar ik zie dat niet snel gebeuren. Hij zit nog zo in mijn hoofd en hart, ik kan me niet voorstellen dat ik me weer helemaal aan iemand kan geven.”

Bron: Grazia Tekst: Agnes Hofman Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending