Contacteer ons

Nieuws

De man van Jeanet (48) had een dubbelleven

Gepubliceerd

op

Jeanet werd zo opgeslokt door het drukke gezinsleven, dat ze niet in de gaten had dat haar man niet alleen met haar een gezin had. 

“Onze 4 kinderen werden binnen 5 jaar geboren. Daar kozen we voor, maar het was wel een aanslag op mijn lichaam. 4 kinderen met zo weinig leeftijdsverschil was hard werken. Mijn man had een fulltime baan, ik werkte 3 dagen in de week, de kinderen gingen dan naar een gastouder bij wie het heel gezellig en leuk was. Ons leven was tot op de minuut gepland. Samen iets doen was er niet meer bij, aan iets voor mezelf kwam ik hoe dan ook niet toe. Maar ik genoot van de kinderen. Mijn man kreeg steeds meer werk en was steeds langer van huis weg. Familie had ik niet, en door een verhuizing was ik mijn oude schoolvriendinnen en kennissen kwijt geraakt. Ik denk dat ik nogal eenzaam was, al heb ik dat heel lang niet zo ervaren.”

Aan de kant van de weg 
“Dat mijn man er al jarenlang een dubbelleven op nahield, heb ik niet gemerkt. Hij kwam er zelf mee, op de dag dat we van het ziekenhuis kwamen waar hij een kleine ingreep had ondergaan. ‘Ik wil graag dat je de auto aan de kant zet’, zei hij. En toen we stil stonden: ‘Ik heb 2 affaires gehad en ik heb 3 buitenechtelijke kinderen. Ik wil het liefst met jou verder, maar als jij dat niet wilt, ga ik wel weg.’ Daarna kon ik doorrijden. Thuis ben ik op de rand van ons bed gaan zitten. Ik wist het niet meer, ik begreep de wereld niet meer, maar ik hield wel nog steeds van hem. Bovendien, ik had verder niemand en ik dacht aan de kinderen en dat die een stabiele factor in hun leven nodig hadden. We besloten bij elkaar te blijven, maar het vertrouwen was weg, het bleef knagen.”

Vertrouwen 
“Al vrij snel ontmoette ik zijn andere kinderen. Ik kom zelf uit een gebroken gezin, ik kon het niet verdragen dat zijn andere kinderen de dupe zouden worden van iets wat hun ouders hadden gedaan. Ja, het was heel moeilijk in het begin, maar nu vind ik het eigenlijk wel gezellig als zijn kinderen er zijn en mee gaan met vakantie. Maar mijn eigen kinderen zijn het vertrouwen in hun vader kwijt, hij is van zijn voetstuk gevallen en ze laten geen gelegenheid voorbij gaan om het hem voor de voeten te werpen en mij te verwijten dat ik bij een man blijf die me zo bedrogen heeft. Elke dag is er strijd en ruzie in ons huis en ik zal pas weer gelukkig kunnen zijn als ze allemaal een goede plek hebben gevonden. Dan ga ik nadenken over wat ik verder wil met mijn leven.”

Bron: Libelle Interview: Tineke Beishuizen. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending