Contacteer ons

Nieuws

De zwaar mishandelde Nederlander op Mallorca is overleden

Gepubliceerd

op

De 27-jarige Nederlander die afgelopen woensdagnacht volgens de Spaanse politie zonder reden tegen het hoofd werd getrapt, is overleden. Dat melden diverse Spaanse media op Mallorca. De familie, die al naar het eiland was gevlogen, zou toestemming hebben gegeven om zijn organen te doneren. Met de dood van het slachtoffer zullen negen Nederlandse verdachten van doodslag of moord worden beschuldigd door de Spaanse justitie.

Met een man of dertien huurden ze een villa in de omgeving van S’Arenal, dé badplaats van Mallorca waar het Nederlandse jongerentoerisme zich elke zomer concentreert. In de nacht van dinsdag op woensdag dook de groep het nachtleven in, rond de boulevard, waar zich onder anderen een tiental Nederlandse disco’s en feestcafés bevindt, sommigen net weer open na een ook hier zwaar jaar voor de horeca vanwege de coronapandemie.

De groep Nederlandse jongeren, volgens de politie van Palma de Mallorca tussen de 18 en 20 jaar, had zin in heibel, zo is op te maken uit de verslagen in de lokale media van het Balearen-eiland. Vanwege hun gedrag waren ze al een café uitgezet – de discotheken mogen op het eiland nog altijd niet open –, aldus de krant en nieuwssite Última Hora, toen het even voor 02.30 uur in de nacht helemaal fout ging.

Op de boulevard, die vol stroomde met jonge vakantiegangers, nadat om 02.00 uur ’s nachts alle horeca zoals elke nacht verplicht de deuren sloot, viel de grote groep onverwacht en ogenschijnlijk zonder enige reden andere mensen aan. Zo ook een groepje van vijf Nederlanders dat, net als vele anderen om die tijd, op het lage muurtje zat, dat de boulevard van het strand scheidt.

Intensive care

In totaal negen van de dertien jongeren openden de aanval op de groep. Drie van de slachtoffers raakten lichtgewond, een vierde was door de klappen tijdelijk buiten bewustzijn en de vijfde, een 27-jarige man, was er het slechtst aan toe. Eenmaal op de grond werd hij herhaaldelijk tegen het hoofd getrapt. Ter plaatse moest hij door de gealarmeerde hulpdiensten beademd worden, waarna hij met hersenletsel op de intensive care van het ziekenhuis Ses Espases belandde.

Wat de agressors niet wisten, is dat precies op die plaats op de boulevard, waar zich regelmatig opstootjes voordoen, een politiecamera zo’n 5 meter hoog op een mast staat. De camera heeft in detail de aanval geregistreerd, waarop de politie na de melding van de hulpdiensten snel in actie kon komen. Volgens de krant Diario de Mallorca nam de dienst moordzaken het onderzoek op zich, en ontdekten de agenten dat de groep eerder al andere landgenoten had aangevallen.

Op de vlucht

De mannen identificeren was niet eenvoudig. Met foto’s van de camerabeelden gingen de agenten de plaatselijke hotels en appartementencomplexen af, vooral die in S’Arenal, waar de meerderheid van de jonge Nederlandse toeristen overnacht. Maar nergens herkenden ze de groep, die vanwege zijn omvang niet bepaald onopvallend was. Uiteindelijk ontdekten de agenten dat de groep gehuisvest was in een villa net buiten de badplaats, richting het dorp Llucmajor.

Maar de verdachten waren zich er op dat moment al van bewust dat zij gezocht werden, aldus de politie. Overhaast verlieten zij het huis om, een dag eerder dan gepland, een vlucht terug naar Nederland te nemen. De politie arriveerde net te laat om hen aan te houden, aldus Última Hora. Maar een van de jongens, van 18 jaar, was iets langer gebleven om de sleutel bij de villaverhuurder terug te brengen. Toen hij vrijdagmiddag in Palma een vlucht naar Nederland wilde nemen, kon hij wel worden gearresteerd.

Gezien de ernst van de zaak zal de Spaanse politie een internationaal opsporingsbevel tegen de negen daders uitvaardigen en Nederland om uitlevering vragen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending