Contacteer ons

Nieuws

Deze drie sterrenbeelden kunnen hun woede dus niet beheersen

Gepubliceerd

op

We zijn allemaal wel eens boos. Soms is dat gewoon omdat je met het verkeerde been uit bed bent gestapt of iets heel frustrerend hebt ervaren.

Maar er zijn drie sterrenbeelden die vooral bekend staan om hun impulsieve persoonlijkheid die hun woede niet onder controle weten te houden.

Woedeaanvallen, chagrijnig zijn en humeurig zijn hoort bij het karakter van deze mensen. Het is geen wonder dat het de vuurtekens zijn die gemakkelijk geïrriteerd raken: Boogschutter, Leeuw en Ram.

In dit artikel vertellen we welke sterrenbeelden opvliegend zijn en hoe ze weer tot rust komen.

Ram
De Ram wil alles oplossen met zijn hoorns, wat ook perfect hun persoonlijkheid omschrijft. Van nature raakt de Ram geïrriteerd door kleine dingen. Loop je in de weg, dan voel je de hoorns. Ze vinden het heerlijk om boos te worden en zoeken ook vaak de confrontatie op.

Op dat ogenblik is het essentieel dat je juist handelt. Doe je dit niet, dan maak je het alleen maar erger en wordt de Ram nog bozer.

Een klein vonkje en de Ram ontploft. En als ze eenmaal losgaan, zoek dan maar beschutting, want een Ram kan behoorlijk intimiderend zijn.

Het voordeel: Een ram verliest snel zijn geduld, maar wordt al even snel weer rustig. Zolang je je vinger niet op de zere plek legt.

Boogschutter
Boogschutters worden beschouwd als minstens zo prikkelbaar als de Ram. Durf een Boogschutter niet tot het uiterste te pushen, want als je een van hen boos maakt, riskeer je een heleboel woede. Boogschutters geven dat misschien niet graag toe.

Ze ontkennen het meestal als je ze vraagt of ze geïrriteerd zijn of gemakkelijk boos worden.

Dat komt omdat de Boogschutter zelf zijn impulsiviteit niet doorheeft. In tegenstelling tot de Ram, kalmeert de Boogschutter lang niet zo snel. Dus iedereen die met een Boogschutter solt, heeft geduld en stalen zenuwen nodig.

Boogschutters staan erom bekend dat ze een eeuwigheid nodig hebben om iemand te vergeven.

Leeuw
Leeuwen worden beschouwd als de koningen van de dieren. Overheersend, wilskrachtig en sterk. Dit geldt niet alleen voor de reuzenkatten. Mensen met het sterrenbeeld Leeuw denken niet te lang na, maar ze gaan los als er iets niet bij hen past. Ze zeggen duidelijk wat hen stoort en kiezen directe woorden in plaats van zachte metaforen.

Wat eruit moet komen, moet eruit komen. Als de Leeuw echt boos wordt, valt hij vaak terug in oude jeugdpatronen. Het is het beste om daar niet door geïrriteerd te raken.

Het kinderlijke gedrag heeft een groot voordeel: als de Leeuw al zijn energie heeft losgelaten en al zijn gevoelens heeft gelucht en onder woorden heeft gebracht wat hem stoorde, dan kalmeren ze weer. Net als kinderen.

Het is belangrijk om een Leeuw altijd veel aandacht te geven, al het andere maakt hem alleen maar bozer.

Wat zijn jouw ervaringen? Heb je ook gemerkt dat deze drie sterrenbeelden bijzonder vaak boos worden en prikkelbaar zijn of heb je andere karaktereigenschappen opgemerkt?

Als je iemand in je vrienden- en kennissenkring hebt die geboren is onder het teken Ram, Leeuw of Boogschutter, dan mag je hem of haar zeker dit artikel laten zien!

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending