Contacteer ons

Nieuws

Deze Monopoly-versie is dus speciaal op de markt gebracht voor valsspelers!

Gepubliceerd

op

Maak van dit enorm afwijkende Monopoly-spel een favoriete go-to-game voor game-avonden en andere leuke borrels. Haak in op die iconische (maar onuitgesproken) Monopoly-momenten waarin regels worden verbogen, geld wordt geleend en apparte zaken worden verwelkomd. De bizarre suggesties op het bord, de kaarten en de regels moedigen spelers aan om hun innerlijke bedrieger aan te spreken om alles te bezitten terwijl ze kopen, verkopen, dromen en plannen. Vervals een rol van je dobbelsteenen, steel wat rekeningen van de bank en sla zelfs de huur over. Voltooi een cheat om een ​​beloning te krijgen, maar faal een cheat en betaal de gevolgen! Er zijn geen huizen in deze editie, alleen hotels, en handboeien kunnen spelers aan het bord ‘ketenen’ en achtergelaten worden.

Nu mag iedereen vals spelen met Monopoly

We kennen allemaal wel iemand die zo ongeveer ieder spelletje zijn kans grijpt om valt te spelen. Mocht dat een keertje niet het geval zijn, dan is dat omdat je het gewoonweg niet opgemerkt hebt. Met deze versie kun je daar dus een einde aan brengen. Althans, je kunt zelf verantwoord mee vals spelen waardoor er dus geen oneerlijke “verdeling” meer is. We hebben trouwens nog veel meer toffe versies van dit geniale bordspel gevonden. Zo bestaat er zelfs een vrouwen-editie waar iedere meespelende vrouw meer voordelen heeft. Gewoon omdat je een vrouw bent. Het moet een soort gespiegelde weerspiegeling zijn van de huidige samenleving waarin mannen meer voordelen zouden hebben op zakelijk gebied.

5 tips om áltijd te winnen!
Enorm frustrerend wanneer in jouw vriendengroep of gezin altijd dezelfde wint met Monopoly. Tijd om daar eens wat verandering in te brengen, vind je niet? Het doel van het spel is een monopolie op te bouwen, wat spelers kunnen doen door zo veel mogelijk straten op te kopen. Iedere speler die in een straat verblijft, moet de eigenaar van die straat huur betalen. De straten zijn verdeeld in groepen van drie (of twee) straten. In veel buitenlandse versies zijn het straten in de hoofdstad van het land, maar vaak ook zijn het straten in verschillende steden, wat de groepsindeling logischer maakt. Wij hebben 5 tips zodat jij áltijd zult winnen. Wil je onze tips lezen? Dan kun je hier even kijken! Hieronder een paar foto’s van de Cheaters Edition om een indruk te krijgen. Je koop deze versie al voor 29 euro online!

View this post on Instagram

What happens when you play a game made for you ? #cheatersmonopoly #monopolycheatersedition

A post shared by Samantha Ling (Medina) (@samm_fran) on

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending