Contacteer ons

Nieuws

Dit is wat puistjes op je lichaam zeggen over je gezondheid

Gepubliceerd

op

Je zou denken dat je er nu wel zo’n beetje vanaf bent, maar soms verschijnen ze tóch weer; puistjes. Hoe komt het toch dat ze altijd naar dezelfde plek op je lichaam terugkeren? Het kan te maken hebben met je gezondheid.

Maar daar is wel iets aan te doen.

Terugkerende puistjes

Naast het gezicht zijn er een aantal plekken op het lichaam waar puistjes goed gedijen en daarom keren ze regelmatig daar terug. Om iets tegen deze etters te kunnen doen is het goed om te weten waaróm je ze daar precies krijgt.

Puistjes op je rug

Heb jij regelmatig last van puistjes op je rug? Dit kan deels ontstaan door erfelijke aanleg en hormonale disbalans. Daarnaast kan het ook je eetpatroon zijn wat er effect op heeft. Eten- en drinkwaren die veel suikers en koolhydraten bevatten, werken net als de consumptie van zuivelproducten puistjes in de hand. Maar ook het dragen van synthetische kleding, lichamelijke hygiëne, stressklachten, wrijving en vettige verzorgingsproducten zorgen dat puistjes kunnen gedijen op de rug. Ben je helemaal klaar met die vervelende bultjes op je rug? Probeer vaker kleding van natuurlijk materiaal te dragen (zoals katoen), pas je eetpatroon aan, reinig je rug goed en verschoon regelmatig het beddengoed.

Acne op je borst

Misschien niet voor iedereen even herkenbaar, maar ook de borst is een fijne plek voor acne om regelmatig naar terug te keren. Een vervelende plek, omdat het lastiger is om ervan af te blijven en het verdwijnen van de pukkeltjes tegenwerkt. Net als bij de puistjes op je rug kunnen ze veroorzaakt worden door voeding, hormoonschommelingen, hygiëne en erfelijkheid. Maar het kan ook een serieuzere oorzaak hebben, zoals; een slechte leverfunctie of nier- en spijsverteringsproblemen. Deze gezondheidsklachten zorgen ervoor dat de hormonen in de war raken, waardoor acne kan ontstaan. Met een goede verzorging van de huid, een gezond eetpatroon en het dragen van luchtige kleding ga je het probleem te lijf.

Pukkeltjes op je billen

Is jouw bilpartij vaak het slachtoffer van mee-eters of andere onzuiverheden? Dit voorkom je door je billen regelmatig op een milde manier te scrubben en in te smeren met een lichte lotion. Een puist op je achterwerk ontstaat meestal doordat een haarzakje ontstoken is, of doordat de huid geïrriteerd is geraakt. Draag daarom geen synthetisch ondergoed of strak zittende kleding en je billen zullen je dankbaar zijn.

Bron | NSMBL, Margriet Beeld | iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending