Contacteer ons

Nieuws

Dit militairen-dieet zorgt er dus voor dat je 5 kilo in slechts 3 dagen afvalt

Gepubliceerd

op

Vetverlies is iets waar vele mensen van dromen. Iedereen heeft er baat bij om wat gewicht te verliezen en spieren te kweken. Het verminderen van lichaamsvet doet wonderen voor de bloeddruk en cholesterol. Gewichtsverlies treedt doorgaans op als je minder eet dan wat je lichaam nodig heeft. Simpel gezegd: eet minder, beweeg meer. Maar sommigen hebben een duwtje in de rug nodig in de vorm van een dieet. Dit is het drie dagen militaire dieet waarmee je 5 kg kunt afvallen! (Dit dieet is bedoeld voor vrouwen, maar aan mannen wordt aanbevolen om per dag 100 calorieën extra aan hun dieet toe te voegen).

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag omdat het je metabolisme op gang helpt en je van de nodige energie voorziet. De eerste maaltijd van dit dieet bestaat uit een halve pompelmoes, 1 sneetje brood (bij voorkeur volle granen of multi-granen) met 2 eetlepels pindakaas.

Als je een allergie hebt voor pinda’s, kan je dit vervangen door sojaboter of amandelboter. En een ontbijt is niet compleet zonder een kop zwarte koffie.

Je mag geen suiker of zoetstoffen aan je koffie toevoegen. Deze drank is niet essentieel voor het dieet en kan vervangen worden door water. Maar groene thee en koffie hebben thermogene eigenschappen waardoor meer calorieën verbrand worden, en zwarte koffie onderdrukt de eetlust.

De volgende maaltijd van de dag bestaat uit een halve kop tonijn, een sneetje brood (maar zonder pindakaas) en water, zwarte koffie of thee.

Voor het avondmaal neem je 85 gram van eender welk vlees, 1 kop groene bonen, een halve banaan, een kleine appel en een kop vanille ijs. Zoals je ziet, zit er niet veel voeding in dit dieet en dat is omdat het aantal calorieën verlagen tot gewichtsverlies leidt.

De volgende ochtend moet het ontbijt bestaan uit een sneetje volgranenbrood, een ei en een halve banaan. Dit dieet moet je drie dagen aanhouden, waarna je vier dagen gewoon eet. Deze 4 dagen vrijaf betekenen niet dat je je ziek moet gaan eten. Het doel is dat je die dagen rond de 1.500 calorieën of minder inneemt.

Voor het middagmaal eet je een kopje plattekaas of een sneetje cheddarkaas, 1 hardgekookt eitje en 5 zoute crackers. Omwille van het lage voedingsgehalte van dit dieet is het niet aanbevolen om intensief te sporten tijdens deze drie dagen. Aanbevolen wordt om dagelijks 30 minuten te wandelen.

Tijd voor het avondeten! Je mag twee hotdogs (zonder brood) hebben, 1 kopje broccoli, een halve kop wortelen, een halve banaan en een halve kop vanille ijs.

De groenten in dit dieet moeten gestoomd of gekookt worden. Het vlees moet gegrild of gebakken worden, en als je vegetariër bent kan je kiezen voor andere bronnen van proteïnen zoals tofu, champignons of bonen.

De derde en laatste dag is aangebroken! Je bent er bijna, niet opgeven nu! Als ontbijt neem je 5 zoute crackers, 1 sneetje cheddarkaas en 1 kleine appel. Vergeet je zwarte koffie niet!

De lunch is eerder pover met een sneetje volgranenbrood en een hardgekookt ei. Zoals je ziet is de derde dag een nog meer geleidelijke beperking van het aantal calorieën.

Voor de laatste maaltijd van dag 3 mag je een kopje tonijn, een halve banaan en een halve kop vanille ijs hebben. En denk eraan, geen snacks in dit dieet! Je moet je beperken tot deze etenswaren en deze etenswaren alleen.

Alcohol is strikt uit den boze in dit dieet! Als je dan toch MOET drinken, drink dan alleen een glaasje wijn!

Als je denkt dat dit dieet iets voor jou is, probeer het dan eens! DEEL dit militaire dieet met je vrienden die willen afvallen!

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending