Contacteer ons

Viraal

Dit moet je drinken tijdens de feestdagen volgens je sterrenbeeld

Gepubliceerd

op

Kerst en Oud & Nieuw staan voor de deur. Welk drankje er in jouw glaasje zal zitten tijdens deze gezellige dagen? De sterren vertellen het je!

Waterman
20 januari t/m 10 februari
Drankje: Gin & Tonic

Gin & Tonic is niet voor iedereen, je moet tegen de bittere smaak kunnen. Nou Waterman, dat kan jij als geen ander. De Waterman is een rebels sterrenbeeld. Met een kopje thee op de bank zitten, is niks voor jou. Zeker niet wanneer er feestje te vieren valt.

Vissen
19 februari t/m 20 maart
Drankje: cola

Vissen zijn van nature niet zulke feestgangers. Tijdens de feestdagen doe jij het liever rustig aan. Gezellig thuis blijven en wat vrienden en familie uitnodigen volstaat voor jou. En net zoals op eigenlijk ieder feestje waar je heen gaat: jij houdt het bij een glaasje frisdrank.

Ram
21 maart t/m 19 april
Drankje: champagne

Als ze een feestje willen vieren, dan moeten ze bij jou zijn, Ram. Het sterrenbeeld Ram is enthousiast, onafhankelijk en vrij. Met name Oud & Nieuw is voor jou een bijzondere feestdag. Van het idee van een nieuw jaar met nieuwe kansen word jij gelukkig. Dat nieuwe jaar luid jij graag in met een glas champagne in de hand.

Stier
20 april t/m 20 mei
Drankje: wijn

Eigenlijk hoeft het voor de Stier niet per se een feestdag te zijn. De Stier houdt het hele jaar door van lekker eten met een goed glas wijn. Het kan zomaar zijn dat het met de feestdagen weleens meer dan één glaasje zal worden. Geniet ervan, Stier.

Tweelingen
21 mei t/m 20 juni
Drankje: warme chocomelk met slagroom

Voor Tweelingen draaien de feestdagen maar om één ding: gezellig samen zijn. Sociaal contact en diepe gesprekken zijn heel belangrijk voor je. Daarom vind je het heerlijk om tijdens de feestdagen omringt te zijn door de mensen van wie je houdt. Hoe gezellig is het om samen warme chocomelk met slagroom te drinken?

Kreeft
21 juni t/m 22 juli
Drankje: water

Ai, Kreeft, geen feestelijk drankje voor jou. Jij houdt het gewoon bij water deze feestdagen. Je beschermende en verstandige aard komt namelijk naar boven. Misschien houd je het bij water omdat je de Bob bent en je je kinderen naar huis rijdt. Het kan ook zijn dat je water drinkt uit gezondheidsoverwegingen.

Leeuw
23 juli t/m 22 augustus
Drankje: Mimosas

Leeuwen zijn ware leiders. Grote kans dat jij het kerstdiner zal leiden en je iedereen bij jou thuis hebt uitgenodigd. Jouw diner zal tot in de puntjes verzorgd zijn. Daar horen gezellige drankjes bij, namelijk Mimosas.

Maagd
23 augustus t/m 22 september
Drankje: Baileys

Maagd vindt het fijn om geliefden te verwennen. Dit sterrenbeeld cijfert zichzelf snel weg, om het een ander naar de zin te maken. Zeker tijdens de feestdagen sloof je je weer ontzettend uit voor anderen, Maagd. Familie en vrienden die bij jou over de vloer komen schotel je een heerlijk glaasje Baileys voor.

Weegschaal
23 september t/m 22 oktober
Drankje: prosecco

Weegschaal, jij gaat tijdens de feestdagen voor een glaasje prosecco. Prosecco is bruisend, net als jouw karakter. Tijdens de feestdagen ben je druk aanwezig, harmonieus, enthousiast en dit alles met een glaasje bubbels in de hand.

Schorpioen
23 oktober t/m 21 november
Drankje: sgroppino

We zeggen heus niet dat je koud en zuur bent, net als de sgroppino, hoor Schorpioen. Wat we wel zeggen is dat je tijdens de feestdagen best een beetje mag ontdooien. Je hebt dit jaar zo hard gewerkt! Deze heerlijke cocktail zorgt er hopelijk voor dat je lekker ontspant.

Boogschutter
22 november t/m 21 december
Drankje: glühwein

Boogschutter, jij bent geboren in november of december: midden in de feestperiode. Het zit dus echt in jouw bloed. Jij bent gek op de feestdagen, het kan je allemaal niet lang genoeg duren. Daarom voor jou een op en top winterdrankje: glühwein. Proost!

Steenbok
22 december t/m 19 januari
Drankje: thee

We zouden willen dat we beter nieuws voor je hadden, Steenbok. Maar jij houdt het dit jaar bij een kopje thee tijdens de feestdagen. Jouw sterrenbeeld staat bekend om haar zelfdiscipline. Niet teveel zoetigheid en alcohol voor jou. Dat is helemaal niet goed voor je.

Bron: Libelle Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending