Contacteer ons

Nieuws

Dit overweegt het kabinet allemaal te versoepelen na 2 maart

Gepubliceerd

op

Het kabinet overweegt de sportregels voor jongvolwassenen te versoepelen. Ook wordt er bekeken of naast de kappers meer contactberoepen weer kunnen worden toegestaan, melden meerdere Haagse bronnen.

Momenteel zijn slechts kinderen tot en met 17 jaar en topsporters uitgezonderd van de coronaregel die stelt dat sport buiten slechts met maximaal twee personen mag plaatsvinden en op 1,5 meter afstand. Kinderen mogen buiten wel sporten in teamverband, als ze maar geen wedstrijden tegen teams van andere clubs spelen.

Volgens de ingewijden wil het kabinet de sportregels meer gelijk trekken met andere activiteiten voor jongeren en jongvolwassenen. Zo kunnen jongvolwassenen tot 27 jaar in sporthallen, wijkcentra en evenementenhallen terecht als ontmoetingsplek voor sociale activiteiten en voor ondersteuning van jongerenwerkers of coaches.

De noodzaak wordt gevoeld om meer te doen om jongeren uit hun isolement te halen, maar tegelijk vreest het kabinet dat bij meer contactmomenten tussen jongeren het virus weer vaker zal overspringen.

Scholen
Gisteren lekte al uit dat het kabinet de middelbare scholen wil heropenen en de avondklok wil verlengen, waarschijnlijk met twee of drie weken.

Een belangrijke rol daarbij speelt dat er landelijke verkiezingen op 15, 16, en 17 maart aan zitten te komen, waarbij normaal gesproken de stembureaus open zullen zijn tot 21.00 uur ‘s avonds, de starttijd van de avondklok. Bij een verlenging van de avondklok met twee weken, verloopt deze op verkiezingsdag 17 maart, in de ochtend. Als de  avondklok nog drie weken gaat gelden, moet er een oplossing worden bedacht, want het tellen van de stemmen gaat altijd tot laat in de avond door.

Daarnaast bekijkt het kabinet of winkels weer open zouden mogen voor bezoek op afspraak.

Ook overwegen de bewindslieden weer meerdere contactberoepen toe te staan, als de kapper weer van start mag. Vanzelfsprekend moeten daarbij strenge coronaregels in acht worden genomen. ,,Het is moeilijk uit te leggen dat als we de risico’s voor kappers aanvaardbaar achten, we dat niet vinden voor andere contactberoepen”, stelt een ingewijde.

Volgorde
Het kabinet heeft steeds gesteld dat het een duidelijke volgorde zou hanteren bij het loslaten van maatregelen. Die was op rij: avondklok weg, scholen open, dan de rest. Tegelijk ziet het noodzaak om de avondklok te handhaven. Ook zou het heropenen van hogescholen en universiteiten meer besmettingen opleveren dan het toestaan van contactberoepen.

Uit Duits onderzoek bleek eerder deze maand dat de kans op besmettingen bij kappers relatief laag is. Voorwaarde is wel dat kappers een gezichtsmasker dragen.

,,Bij hogescholen en universiteiten lijkt de kans op besmettingen groter, dus komt dat toch later’’, zegt een betrokkene. Tegelijk wil het kabinet versoepelen wat kan. ,,Bij kleine beetjes, in plaats van wachten tot grote branches als geheel kunnen.”
Bron: AD Beeld: Youtube

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending