Contacteer ons

Nieuws

Dit vertelde overleden Peter R. de Vries in laatste tv-interview

Gepubliceerd

op

Peter R. de Vries was erg gesteld op de televisie, hij hield zelfs van het medium en het werd uiteindelijk zijn belangrijkste podium. Dat zegt De Vries in het vrijdag uitgezonden programma TV Monument over 70 jaar televisie in ons land, waarin hij werd geïnterviewd door Han Peekel. Het programma werd twee weken geleden opgenomen in Beeld & Geluid in Hilversum en was het laatste tv-interview van De Vries, die donderdag overleed. Hij vertelde dat hij voor het eerst op tv kwam in 1987 bij Jan Lenferink in het destijds spraakmakende programma RUR.
Het belangrijkste moment uit de tv-geschiedenis vond misdaadjournalist de maanlanding in 1969. Hij zat toen in de eerste klas van de middelbare school en kon zich nog herinneren dat er in de aula een tv was neergezet waarop met de hele school naar de landing werd gekeken. Hij sprak van “een uniek moment”.
Van alle moord- en verdwijningszaken was De Vries het meest trots op het oplossen van de Puttense moordzaak. Het feit dat hij na 44 tv-uitzendingen in bijna 5 jaar twee onschuldige mannen uit de gevangenis wist te krijgen deed hem erg veel. Ook omdat de mannen door een gerechtelijke dwaling ten onrechte waren veroordeeld en de echte dader alsnog via een DNA-match kon worden opgepakt. Opmerkelijk is dat De Vries de ontmoetingen met Joran van der Sloot over de verdwijning van Natalee Holloway niet in zijn top-10 had staan. Voor die uitzendingen won hij een Emmy, een internationale televisieprijs. Maar De Vries sprak van “een niet heel bijzondere zaak” die “vrij eenvoudig tot stand is gekomen”.
Mabel Wisse Smit
Het meest “legendarisch” uit al zijn misdaadprogramma’s vond De Vries de ontdekking dat Mabel Wisse Smit, de weduwe van prins Friso, een relatie heeft gehad met drugsbaron Klaas Bruinsma. Dat werd aanvankelijk door het koninklijk huis ontkend. Maar via Charlie da Silva, de Chileense lijfwacht van Bruinsma, kwam De Vries erachter. Hij vloog naar Chili om Da Silva te interviewen. “Prachtig” vond De Vries de woorden die Da Silva sprak: ‘Mabel, ken je me nog, ik jou wel…’
Peter R. de Vries was blij met de prijzen die hij had gewonnen. Hij keek in zijn kantoor altijd met trots naar zijn prijzenkast. Toch zou hij zijn gewonnen Emmy direct inruilen voor het oplossen van de verdwijning van Tanja Groen. Die 18-jarige studente verdween in 1993 in de buurt van Maastricht. De Vries was een actie begonnen om 1 miljoen euro in te zamelen in de hoop dat met zo’n groot bedrag aan tipgeld er meer bekend wordt over haar verdwijning. Hij vond dat het minste wat hij kon doen voor de ouders van Tanja. “De klassieke manier heeft de oplossing niet gebracht, dan moet je iets verzinnen dat een beetje buiten de paden gaat”, zei hij daarover. Het bleek uiteindelijk de allerlaatste actie van Peter R. de Vries.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending