Contacteer ons

Nieuws

DJ Giel Beelen vindt rondkomen van 70.000 euro niet makkelijk

Gepubliceerd

op

Giel Beelen vindt het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen nu hij bij de NPO nog maar zo’n 70.000 euro per jaar verdient. Dat laat hij blijken in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

De overstap van Talpa Radio naar de NPO heeft Giel Beelen een flink loonoffer gekost. Hij verdient momenteel zo’n 30 procent van het salaris dat hij van John de Mol kreeg. Dat komt neer op zo’n 70.000 euro per jaar, onthulde hij eerder. ‘F*cking weinig’, riep Giel vorig jaar.

Nijpende situatie

Het is voor Giel nog steeds omschakelen. De situatie is zo nijpend dat hij aan het eind van elke maand steeds moet kijken of hij wel rond kan komen. “Ik ben nu echt zo’n nerd die kijkt op z’n telefoon of het weer het einde van de maand is”, vertelt hij in de showrubriek.

Presentator Dennis Schouten: “Je hebt het financieel moeilijk?”

Giel: “Nou ja, niet moeilijk.”

Dennis: “Je zegt het ‘einde van de maand’.”

Lease-auto

Het is meer een kwestie van omschakelen, legt Giel uit. Hij rijdt momenteel nog een Jaguar, maar dat leasecontract is bijna afgelopen. “Ik ben blij dat mijn lease-auto volgende maand is afgelopen, want ik moet echt een andere auto gaan rijden. Serieus, maar dat maakt niet uit.”

Heeft hij dan geen enkele reserves? “Ik had beter kunnen sparen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb gewoon echt gestrooid ermee.”

Dennis: “Je hebt het allemaal opgemaakt, maar jij verdiende een half miljoen per jaar! Ik heb nog nooit een half miljoen bij elkaar verdiend.”

Miljoenen

Alle miljoenen euro’s die Giel vroeger verdiende, zijn in rook opgegaan. “Ik heb het allemaal verpatst. Ik ben gewoon fakking duur uit eten geweest, heel dure vakanties en ik heb ook mensen ingehuurd. Ik zal je zeggen: ik ben een bedrijfje begonnen en dat was echt een slecht plan. Ik heb gewoon veel te veel geld uitgegeven.”

“Dat was mijn eigen productiebedrijfje. Kijk, jij doet het gewoon lekker thuis, maar ik huurde toen een ruimte in Hilversum en had twee mensen in dienst. Ja, ik heb echt lol gemaakt, maar mijn poen is er helemaal doorheen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending