Contacteer ons

Nieuws

DJ Giel Beelen vindt rondkomen van 70.000 euro niet makkelijk

Gepubliceerd

op

Giel Beelen vindt het lastig om de eindjes aan elkaar te knopen nu hij bij de NPO nog maar zo’n 70.000 euro per jaar verdient. Dat laat hij blijken in de nieuwste aflevering van RoddelPraat.

De overstap van Talpa Radio naar de NPO heeft Giel Beelen een flink loonoffer gekost. Hij verdient momenteel zo’n 30 procent van het salaris dat hij van John de Mol kreeg. Dat komt neer op zo’n 70.000 euro per jaar, onthulde hij eerder. ‘F*cking weinig’, riep Giel vorig jaar.

Nijpende situatie

Het is voor Giel nog steeds omschakelen. De situatie is zo nijpend dat hij aan het eind van elke maand steeds moet kijken of hij wel rond kan komen. “Ik ben nu echt zo’n nerd die kijkt op z’n telefoon of het weer het einde van de maand is”, vertelt hij in de showrubriek.

Presentator Dennis Schouten: “Je hebt het financieel moeilijk?”

Giel: “Nou ja, niet moeilijk.”

Dennis: “Je zegt het ‘einde van de maand’.”

Lease-auto

Het is meer een kwestie van omschakelen, legt Giel uit. Hij rijdt momenteel nog een Jaguar, maar dat leasecontract is bijna afgelopen. “Ik ben blij dat mijn lease-auto volgende maand is afgelopen, want ik moet echt een andere auto gaan rijden. Serieus, maar dat maakt niet uit.”

Heeft hij dan geen enkele reserves? “Ik had beter kunnen sparen, maar dat heb ik niet gedaan. Ik heb gewoon echt gestrooid ermee.”

Dennis: “Je hebt het allemaal opgemaakt, maar jij verdiende een half miljoen per jaar! Ik heb nog nooit een half miljoen bij elkaar verdiend.”

Miljoenen

Alle miljoenen euro’s die Giel vroeger verdiende, zijn in rook opgegaan. “Ik heb het allemaal verpatst. Ik ben gewoon fakking duur uit eten geweest, heel dure vakanties en ik heb ook mensen ingehuurd. Ik zal je zeggen: ik ben een bedrijfje begonnen en dat was echt een slecht plan. Ik heb gewoon veel te veel geld uitgegeven.”

“Dat was mijn eigen productiebedrijfje. Kijk, jij doet het gewoon lekker thuis, maar ik huurde toen een ruimte in Hilversum en had twee mensen in dienst. Ja, ik heb echt lol gemaakt, maar mijn poen is er helemaal doorheen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending