Contacteer ons

Nieuws

Dolores: “Mijn moeder ging vreemd met de man van mijn zus”

Gepubliceerd

op

Familiegeheimen komen in elke familie voor. Zo ook in de familie van Dolores. Haar moeder en zwager hielden een groot geheim verborgen.

Dolores (38): “Op een dag kwam mijn zus overstuur bij me. Snikkend en hyperventilerend vertelde dat ze een gruwelijke ontdekking had gedaan. Ze had al een tijdje het vermoeden dat haar man vreemdging. Patrick ging de laatste tijd wel heel vaak naar rugby en vertoonde ontwijkend gedrag. Mijn zus besloot op onderzoek uit te gaan en ging spitten in zijn computer. Daar stuitte ze inderdaad op seksueel getinte mailtjes van zijn minnares. Pas toen ze goed naar het e-mailadres keek, zag ze dat de berichtjes afkomstig waren van onze eigen moeder! Dat móest een vergissing zijn, dacht mijn zus. Iemand had vast het emailadres van ma gehackt. Desondanks was ze furieus en had ze de laptop naar Patricks hoofd geslingerd toen hij thuiskwam. Vervolgens biechtte hij op dat hij inderdaad al maanden een relatie had met zijn schoonmoeder, die nog gewoon getrouwd was met onze vader.”

Onvergeeflijk
“Onze wereld stond op zijn kop: hoe kún je je dochter zoiets aandoen? We hadden op dat moment allebei een goede band met ma. Ze was een losbol, maar we konden met haar lachen en in onze jeugd had ze altijd alles voor ons over. De situatie was zo vernederend. Mijn zus raakte overspannen en ik kon amper nog functioneren. Onze moeder en Patrick zijn samen gevlucht, naar het schijnt zijn ze nog steeds samen. Ze wonen in België. Mijn moeder heeft nooit meer contact met ons gezocht, en dat hoeft ze ook niet te proberen. Het is nu meer dan 7 jaar geleden, maar wat mij betreft heeft ze iets onvergeeflijks gedaan. Ik kan begrijpen dat ze niet gelukkig was in haar huwelijk, mijn vader is een norse, chagrijnige man. Maar waarom moest ze nou net de man van mijn zus uitzoeken om mee vreemd te gaan? Het heeft lang geduurd voordat ik mensen het ware verhaal durfde te vertellen, ik schaamde me kapot voor mijn familie. Inmiddels zeg ik gewoon hoe het zit als het aan de orde komt. Mijn moeder verdient niet dat ik haar de hand boven het hoofd houd.”

Geheimenexpert
Volgens geheimenexpert Andreas Wismeijer heeft iedere familie geheimen. Dat hoeven niet altijd grote en duistere onderwerpen te zijn als incest of bastaardkinderen. Over zaken als een erfenis, drugsgebruik of overspel wordt binnen families ook vaak gezwegen. De onderwerpen zijn bovendien vaak leeftijdsafhankelijk. Een puber die zijn ouders niet vertelt dat hij weleens blowt. Of een bejaard echtpaar dat in alle talen zwijgt over de depressie van opa. Die familiegeheimen hebben een duidelijke functie: de familienaam beschermen. Want we doen allemaal weleens dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen of waarvan we vermoeden dat er negatieve reacties op komen. En dus houden we de details voor onszelf. Of in elk geval: binnen de familie. Zodat anderen denken dat we het prima voor elkaar hebben of dat we op zijn minst een heel normale familie zijn.

Bron: Libelle Tekst: Krista Izelaar. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending