Contacteer ons

Nieuws

Dolores: “Mijn moeder ging vreemd met de man van mijn zus”

Gepubliceerd

op

Familiegeheimen komen in elke familie voor. Zo ook in de familie van Dolores. Haar moeder en zwager hielden een groot geheim verborgen.

Dolores (38): “Op een dag kwam mijn zus overstuur bij me. Snikkend en hyperventilerend vertelde dat ze een gruwelijke ontdekking had gedaan. Ze had al een tijdje het vermoeden dat haar man vreemdging. Patrick ging de laatste tijd wel heel vaak naar rugby en vertoonde ontwijkend gedrag. Mijn zus besloot op onderzoek uit te gaan en ging spitten in zijn computer. Daar stuitte ze inderdaad op seksueel getinte mailtjes van zijn minnares. Pas toen ze goed naar het e-mailadres keek, zag ze dat de berichtjes afkomstig waren van onze eigen moeder! Dat móest een vergissing zijn, dacht mijn zus. Iemand had vast het emailadres van ma gehackt. Desondanks was ze furieus en had ze de laptop naar Patricks hoofd geslingerd toen hij thuiskwam. Vervolgens biechtte hij op dat hij inderdaad al maanden een relatie had met zijn schoonmoeder, die nog gewoon getrouwd was met onze vader.”

Onvergeeflijk
“Onze wereld stond op zijn kop: hoe kún je je dochter zoiets aandoen? We hadden op dat moment allebei een goede band met ma. Ze was een losbol, maar we konden met haar lachen en in onze jeugd had ze altijd alles voor ons over. De situatie was zo vernederend. Mijn zus raakte overspannen en ik kon amper nog functioneren. Onze moeder en Patrick zijn samen gevlucht, naar het schijnt zijn ze nog steeds samen. Ze wonen in België. Mijn moeder heeft nooit meer contact met ons gezocht, en dat hoeft ze ook niet te proberen. Het is nu meer dan 7 jaar geleden, maar wat mij betreft heeft ze iets onvergeeflijks gedaan. Ik kan begrijpen dat ze niet gelukkig was in haar huwelijk, mijn vader is een norse, chagrijnige man. Maar waarom moest ze nou net de man van mijn zus uitzoeken om mee vreemd te gaan? Het heeft lang geduurd voordat ik mensen het ware verhaal durfde te vertellen, ik schaamde me kapot voor mijn familie. Inmiddels zeg ik gewoon hoe het zit als het aan de orde komt. Mijn moeder verdient niet dat ik haar de hand boven het hoofd houd.”

Geheimenexpert
Volgens geheimenexpert Andreas Wismeijer heeft iedere familie geheimen. Dat hoeven niet altijd grote en duistere onderwerpen te zijn als incest of bastaardkinderen. Over zaken als een erfenis, drugsgebruik of overspel wordt binnen families ook vaak gezwegen. De onderwerpen zijn bovendien vaak leeftijdsafhankelijk. Een puber die zijn ouders niet vertelt dat hij weleens blowt. Of een bejaard echtpaar dat in alle talen zwijgt over de depressie van opa. Die familiegeheimen hebben een duidelijke functie: de familienaam beschermen. Want we doen allemaal weleens dingen die eigenlijk niet door de beugel kunnen of waarvan we vermoeden dat er negatieve reacties op komen. En dus houden we de details voor onszelf. Of in elk geval: binnen de familie. Zodat anderen denken dat we het prima voor elkaar hebben of dat we op zijn minst een heel normale familie zijn.

Bron: Libelle Tekst: Krista Izelaar. Beeld: iStock

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending