Contacteer ons

Nieuws

Door groot succes kunnen Erica en Martien Meiland inmiddels spreken van ‘een Miljoenenbedrijf’

Gepubliceerd

op

Eind augustus begint alweer het zesde seizoen van de hitserie Chateau Meiland. Maar ook tussen de seizoenen door zien we dochters Montana en Maxime en vader Martien in genoeg tv-programma’s voorbijkomen. Een drukke boel dus. Toch besloot de familie om weer nieuwe plannen te maken. En door al die optredens op televisie kunnen de Meilandjes inmiddels ook een lekker bedrag op hun rekening zien staan.

Nieuwe plannen

Erica Meiland is te gast bij het zakelijke YouTube-kanaal ‘7DTV’. Daar kan ze al kort vertellen over de nieuwe plannen van de familie. Er wordt namelijk een nieuwe activiteit toegevoegd aan hun BV. Erica houdt het nog even spannend maar laat wel weten dat het om een webshop gaat. ‘Dat komt er ook bij ja’, laat de drukke Erica weten.

Miljoenenbedrijf

Tegenover al die drukte staat natuurlijk een lekker bedrag voor de Meilandjes. Erica kan dan ook aan presentator Ronnie Overgoor bevestigen dat zij en Martien momenteel tot de best verdiende tv-sterren van Nederland horen. Ronnie vraagt zich dan ook af of het om een miljoenenbedrijf gaat. ‘Per jaar bedoel je?’, vraag de nuchtere Erica. ‘Dat kun je wel een miljoenenbedrijf noemen, denk ik, ja. Maar niet heel veel miljoenen hoor.’

Factuur sturen

Alleen zij en Martien zitten in de BV. Hoe dochters Montana en Maxime aan hun vergoeding komen voor het verschijnen in de hitserie? ‘Ze sturen daarvoor een factuur naar mij’, laat Erica weten. En het nog altijd getrouwde stel deelt de buit. ‘Bij Martien en mij is alles 50/50’

Eigen beheer

Het contract met Talpa loopt eind 2021 af, zo laat Erica weten in het interview. Nu de realityserie zo’n enorm succes is geworden – in seizoen vijf had de familie 2 miljoen kijkers – wil de familie misschien wel proberen de serie in eigen beheer te gaan produceren. ‘Het zou kunnen in de toekomst, ja. Ons contract loopt eind dit jaar af, dus het zou kunnen dat we het anders gaan doen’, aldus Erica

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending