Contacteer ons

Nieuws

Drama op drama voor Barbie’s ex Michael: alles kwijt en slepende rechtszaak

Gepubliceerd

op

Na een roerige periode en veel geruzie hebben Samantha ‘Barbie’ de Jong en Michael van der Plas zich weer verzoend. Dat lijkt echter momenteel het enige lichtpuntje in Michaels leven…

Samantha de Jong (31) vertelde onlangs aan Story dat ze zich verzoend heeft met haar ex-man Michael van der Plas (40). En nu doet ook Michael zijn verhaal.

Verzoening

‘Eigenlijk wilde ik vorig jaar het contact met Samantha weer oppakken. Ze was zwanger en leek gelukkig met Gerrit. Ik had het met mijn vriendin Naomi besproken en ook zij stond achter deze verzoeningspoging. Niet in de eerste plaats voor onszelf, maar meer voor onze kinderen Angelina en Milano. Ze worden ouder en hebben goed door wat er speelt. Ik wil dat ze zien dat Samantha en ik goed met elkaar omgaan en dat we elkaar niet zwartmaken. Ze moeten ons niet zien ruziën. Niet in het dagelijks leven en ook niet online.’

Opgepakt

Maar voordat Michael een afspraak met Samantha had gemaakt, werd hij op zijn verjaardag in september in alle vroegte door de FIOD opgepakt. Hij werd verdacht van onder meer handel in merkvervalste goederen. ‘Alles werd die dag in beslag genomen. Mijn kleding, onze Instagram-accounts, mijn auto, scooters, motoren. En ik heb nog niets terug. Daar had ik om gevraagd en de rechter gaf me gelijk, maar vervolgens is men weer in cassatie gegaan. Die periode heeft veel energie gekost. En daarna ging het tussen Samantha en Gerrit fout. Dat leek me ook niet de beste periode om over ons contact te praten. Ik heb geen idee wat er nog staat te gebeuren nadat de FIOD bij ons is binnengevallen.’

Strijdbijl

‘Ik vind het allemaal erg lang duren voordat er een besluit wordt genomen. Maar ik ga verder met mijn leven. Ik heb contact met Samantha opgenomen en dat was een heel goed gesprek. Wat ik ook belangrijk vond, was dat Naomi en Samantha de strijdbijl zouden begraven. Dat is gelukt. Ze gaan nu heel goed met elkaar om. Samantha heeft haar waardering voor Naomi uitgesproken, dat ze zo’n goede bonusmoeder voor onze kinderen is. Op haar beurt heeft Naomi gezegd dat ze het knap vindt hoe goed Samantha aan zichzelf heeft gewerkt.’

Kledinglijn

‘Samantha gaat Naomi nu ook helpen met haar kledinglijn. Hoe leuk is dat!’ Of dit ook betekent dat Samantha haar kinderen weer vaker mag zien, weet Michael niet. ‘Dat staat hier ook los van. Op haar Instagram heeft Samantha verteld dat ze een tweede kans krijgt, maar daar wil en kan ik niet op ingaan.’ Zelf wil Samantha daar ook niets over zeggen, omdat ze de Raad voor de Kinderbescherming niet in de wielen wil rijden. Ze wil juist meewerken om weer een goede omgangsregeling met de kinderen te bewerkstelligen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending