Contacteer ons

Nieuws

Drama op drama voor Barbie’s ex Michael: alles kwijt en slepende rechtszaak

Gepubliceerd

op

Na een roerige periode en veel geruzie hebben Samantha ‘Barbie’ de Jong en Michael van der Plas zich weer verzoend. Dat lijkt echter momenteel het enige lichtpuntje in Michaels leven…

Samantha de Jong (31) vertelde onlangs aan Story dat ze zich verzoend heeft met haar ex-man Michael van der Plas (40). En nu doet ook Michael zijn verhaal.

Verzoening

‘Eigenlijk wilde ik vorig jaar het contact met Samantha weer oppakken. Ze was zwanger en leek gelukkig met Gerrit. Ik had het met mijn vriendin Naomi besproken en ook zij stond achter deze verzoeningspoging. Niet in de eerste plaats voor onszelf, maar meer voor onze kinderen Angelina en Milano. Ze worden ouder en hebben goed door wat er speelt. Ik wil dat ze zien dat Samantha en ik goed met elkaar omgaan en dat we elkaar niet zwartmaken. Ze moeten ons niet zien ruziën. Niet in het dagelijks leven en ook niet online.’

Opgepakt

Maar voordat Michael een afspraak met Samantha had gemaakt, werd hij op zijn verjaardag in september in alle vroegte door de FIOD opgepakt. Hij werd verdacht van onder meer handel in merkvervalste goederen. ‘Alles werd die dag in beslag genomen. Mijn kleding, onze Instagram-accounts, mijn auto, scooters, motoren. En ik heb nog niets terug. Daar had ik om gevraagd en de rechter gaf me gelijk, maar vervolgens is men weer in cassatie gegaan. Die periode heeft veel energie gekost. En daarna ging het tussen Samantha en Gerrit fout. Dat leek me ook niet de beste periode om over ons contact te praten. Ik heb geen idee wat er nog staat te gebeuren nadat de FIOD bij ons is binnengevallen.’

Strijdbijl

‘Ik vind het allemaal erg lang duren voordat er een besluit wordt genomen. Maar ik ga verder met mijn leven. Ik heb contact met Samantha opgenomen en dat was een heel goed gesprek. Wat ik ook belangrijk vond, was dat Naomi en Samantha de strijdbijl zouden begraven. Dat is gelukt. Ze gaan nu heel goed met elkaar om. Samantha heeft haar waardering voor Naomi uitgesproken, dat ze zo’n goede bonusmoeder voor onze kinderen is. Op haar beurt heeft Naomi gezegd dat ze het knap vindt hoe goed Samantha aan zichzelf heeft gewerkt.’

Kledinglijn

‘Samantha gaat Naomi nu ook helpen met haar kledinglijn. Hoe leuk is dat!’ Of dit ook betekent dat Samantha haar kinderen weer vaker mag zien, weet Michael niet. ‘Dat staat hier ook los van. Op haar Instagram heeft Samantha verteld dat ze een tweede kans krijgt, maar daar wil en kan ik niet op ingaan.’ Zelf wil Samantha daar ook niets over zeggen, omdat ze de Raad voor de Kinderbescherming niet in de wielen wil rijden. Ze wil juist meewerken om weer een goede omgangsregeling met de kinderen te bewerkstelligen.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending