Contacteer ons

Nieuws

Dwarsboomt pijnlijke liefdesroddel hereniging Marco Borsato?

Gepubliceerd

op

De scheiding van Marco en Leontine Borsato zou bespoedigd zijn door een aantal al dan niet bevestigde overspelige affaires van onze meest populaire zanger. Intussen doet Marco er alles aan om het hart van Leontine terug te winnen en zinspeelt hij op een hereniging met zijn grootste liefde. Maar gooit een pijnlijk, eerder liefdesgerucht nu roet in het eten?

Het imago van Marco Borsato (54) als ideale schoonzoon ligt al een tijdje aan gruzelementen. Hoewel de hitzanger de slimme strategie koos om zich stil te houden na het wereldkundig worden van zijn overspel met pianiste Iris Hond (33), bleken zijn zorgen daarmee allerminst voorbij. Nadat die affaire in oktober 2019 uitlekte, probeerde Marco zijn huwelijk met Leontine nog te redden, maar zag zijn pogingen stranden.

Geruchten

Hardnekkige geruchten dat de zanger óók nog iets met showbizzcollega Maan zou hebben gehad, werkten daarbij niet bepaald in zijn voordeel mee; Marco en de moeder van zijn kinderen Luca, Senna en Jada maakten bekend definitief uit elkaar te gaan. Algemeen werd aangenomen dat de schok van het ontdekken van Marco’s overspel de reden voor Leontine was om een punt achter de relatie te zetten. Een bron dicht bij Leontine bestrijdt dit echter. ‘Leontine wist het toen al een paar jaar van die Iris. Het was het feit dat het publiek werd en de openlijke vernedering die daarbij kwam kijken die ervoor zorgden dat zij niet verder wilde.’ Helaas voor Leontine lijken de onthullingen over de buitenechtelijke escapades van haar ex-geliefde nog niet per definitie voorbij, precies op het moment dat Marco publiekelijk zo zijn best doet Leontine’s hart weer terug te winnen – iets wat door zijn ex-vrouw overigens best gewaardeerd wordt.

Terug bij elkaar?

Recentelijk kon Story al onthullen dat hun contact intensiever is geworden, en de kou tussen hen definitief uit de lucht is. Er wordt vanuit kringen rondom hen al gefluisterd dat niemand verbaasd moet zijn als de twee op een dag weer samen komen. Opvallend is hoe dan ook dat ze de afgelopen Valentijnsdag bijzonder zoete boodschappen over en voor elkaar plaatsten op Instagram, en Marco van Leontine zelfs een pakketje van zijn lievelingschocolade in zijn vrijgezellenpenthouse in Alkmaar bezorgd kreeg. Maar er lijkt dus alsnog een donkere wolk terug te keren boven hun mogelijke liefdeshereniging. Recentelijk was het eerst Henny Huisman die in Story verklaarde dat hij in zijn biografie dit voorjaar terugkomt op Marco, die hij al kent sinds diens grote doorbraak in Henny’s tv-hit De Soundmixshow. Aan die tijd wordt Marco niet graag herinnerd wat de relatie tussen de heren behoorlijk bekoeld heeft. En de uitspraken die Henny onlangs in een interview deed, zullen die verstandhouding er alleen maar slechter op maken. Hij stelt dat Marco jaren geleden al jokte over verboden avontuurtjes en zei ook het een en ander te hebben gehoord over een escapade van Marco met iemand van de organisatie War Child. En dát gerucht is voor veel mensen niet bepaald onbekend…

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending