Contacteer ons

Nieuws

Dwarsboomt pijnlijke liefdesroddel hereniging Marco Borsato?

Gepubliceerd

op

De scheiding van Marco en Leontine Borsato zou bespoedigd zijn door een aantal al dan niet bevestigde overspelige affaires van onze meest populaire zanger. Intussen doet Marco er alles aan om het hart van Leontine terug te winnen en zinspeelt hij op een hereniging met zijn grootste liefde. Maar gooit een pijnlijk, eerder liefdesgerucht nu roet in het eten?

Het imago van Marco Borsato (54) als ideale schoonzoon ligt al een tijdje aan gruzelementen. Hoewel de hitzanger de slimme strategie koos om zich stil te houden na het wereldkundig worden van zijn overspel met pianiste Iris Hond (33), bleken zijn zorgen daarmee allerminst voorbij. Nadat die affaire in oktober 2019 uitlekte, probeerde Marco zijn huwelijk met Leontine nog te redden, maar zag zijn pogingen stranden.

Geruchten

Hardnekkige geruchten dat de zanger óók nog iets met showbizzcollega Maan zou hebben gehad, werkten daarbij niet bepaald in zijn voordeel mee; Marco en de moeder van zijn kinderen Luca, Senna en Jada maakten bekend definitief uit elkaar te gaan. Algemeen werd aangenomen dat de schok van het ontdekken van Marco’s overspel de reden voor Leontine was om een punt achter de relatie te zetten. Een bron dicht bij Leontine bestrijdt dit echter. ‘Leontine wist het toen al een paar jaar van die Iris. Het was het feit dat het publiek werd en de openlijke vernedering die daarbij kwam kijken die ervoor zorgden dat zij niet verder wilde.’ Helaas voor Leontine lijken de onthullingen over de buitenechtelijke escapades van haar ex-geliefde nog niet per definitie voorbij, precies op het moment dat Marco publiekelijk zo zijn best doet Leontine’s hart weer terug te winnen – iets wat door zijn ex-vrouw overigens best gewaardeerd wordt.

Terug bij elkaar?

Recentelijk kon Story al onthullen dat hun contact intensiever is geworden, en de kou tussen hen definitief uit de lucht is. Er wordt vanuit kringen rondom hen al gefluisterd dat niemand verbaasd moet zijn als de twee op een dag weer samen komen. Opvallend is hoe dan ook dat ze de afgelopen Valentijnsdag bijzonder zoete boodschappen over en voor elkaar plaatsten op Instagram, en Marco van Leontine zelfs een pakketje van zijn lievelingschocolade in zijn vrijgezellenpenthouse in Alkmaar bezorgd kreeg. Maar er lijkt dus alsnog een donkere wolk terug te keren boven hun mogelijke liefdeshereniging. Recentelijk was het eerst Henny Huisman die in Story verklaarde dat hij in zijn biografie dit voorjaar terugkomt op Marco, die hij al kent sinds diens grote doorbraak in Henny’s tv-hit De Soundmixshow. Aan die tijd wordt Marco niet graag herinnerd wat de relatie tussen de heren behoorlijk bekoeld heeft. En de uitspraken die Henny onlangs in een interview deed, zullen die verstandhouding er alleen maar slechter op maken. Hij stelt dat Marco jaren geleden al jokte over verboden avontuurtjes en zei ook het een en ander te hebben gehoord over een escapade van Marco met iemand van de organisatie War Child. En dát gerucht is voor veel mensen niet bepaald onbekend…

Bron: Story Beeld: Instagram

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending