Contacteer ons

Nieuws

Estavana Polman gaat snoeihard los op Wilfred Genee: ‘Arrogante zak!’

Gepubliceerd

op

Estavana Polman, de handballende vriendin van Rafael van der Vaart, is gisteren in het programma De Oranjezomer helemaal losgegaan op Wilfred Genee. “Wat een arrogante zak!”, brieste ze.

De 28-jarige Estavana Polman bracht gisteren een bezoekje aan het vakantiepark in Otterlo waar de mannen van VI momenteel hun programma maken. Wilfred Genee en zijn collega’s hebben daar tijdens de uitzendperiode ook een eigen huisje. Daardoor kunnen ze wandelend of fietsend naar de studio.

Wilfred rijdt Estavana aan

Echt thuis voelt Wilfred zich niet in Droompark De Zanding. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om zijn dedain te uiten voor mensen die op zo’n soort vakantiepark verblijven. En daar werd ook Estavana slachtoffer van. Zij werd voorafgaand aan de opnames half aangereden door Wilfred, die aanvankelijk gewoon door wilde fietsen. Hij dacht namelijk dat het een gewone vakantieganger was.

Estavana liet tijdens de uitzending haar ongenoegen blijken. “Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, begon Wilfred. Zij daarop: “Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij. En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen.”

Arrogante zak

Vervolgens werden backstagebeelden ingestart, waarop te zien is hoe Estavana verhaal komt halen bij Wilfred. Hij: “Hoi. Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?”

Estavana: “Echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.”

Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende.”

Estavana: “Ja dag.”

Wilfred: “Ik keek je nog zo aan zelfs.”

Estavana: “Nee, niet waar, pas veel later.”

‘Dit is gewoon niet waar!’

Wilfred: “Jij stond heel druk te praten met die mensen. Jij stond met allemaal mensen te praten. Ik reed er zo langs en keek je zo aan.”

Estavana: “Nee, hier op televisie! Dit is níet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal.”

Wilfred: “Ik keek je zo aan en dacht: ze herkent me niet dus.”

Hoe gaat het met Estavana?

Eigenlijk zou Estavana momenteel aanwezig zijn bij de Olympische Spelen in Tokio, maar een blessure gooide roet in het eten. Hoe gaat het met haar? “Het gaat wel goed. Nou ja, goed. Ik ben drie weken geleden geopereerd en het gaat allemaal niet zo snel als ik had gehoopt, maar het gaat op zich redelijk. Ik ga er weer voor.”

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending