Contacteer ons

Nieuws

Estavana Polman gaat snoeihard los op Wilfred Genee: ‘Arrogante zak!’

Gepubliceerd

op

Estavana Polman, de handballende vriendin van Rafael van der Vaart, is gisteren in het programma De Oranjezomer helemaal losgegaan op Wilfred Genee. “Wat een arrogante zak!”, brieste ze.

De 28-jarige Estavana Polman bracht gisteren een bezoekje aan het vakantiepark in Otterlo waar de mannen van VI momenteel hun programma maken. Wilfred Genee en zijn collega’s hebben daar tijdens de uitzendperiode ook een eigen huisje. Daardoor kunnen ze wandelend of fietsend naar de studio.

Wilfred rijdt Estavana aan

Echt thuis voelt Wilfred zich niet in Droompark De Zanding. Hij laat geen mogelijkheid onbenut om zijn dedain te uiten voor mensen die op zo’n soort vakantiepark verblijven. En daar werd ook Estavana slachtoffer van. Zij werd voorafgaand aan de opnames half aangereden door Wilfred, die aanvankelijk gewoon door wilde fietsen. Hij dacht namelijk dat het een gewone vakantieganger was.

Estavana liet tijdens de uitzending haar ongenoegen blijken. “Ik fietste daarnet nog en toen zagen we elkaar en dat liep een beetje verkeerd”, begon Wilfred. Zij daarop: “Nee, je deed gewoon heel arrogant. Je fietste me gewoon zo voorbij. En daarna ging ‘ie zich verontschuldigen.”

Arrogante zak

Vervolgens werden backstagebeelden ingestart, waarop te zien is hoe Estavana verhaal komt halen bij Wilfred. Hij: “Hoi. Ik reed je bijna van je sokken, hè? Had je het niet door?”

Estavana: “Echt wel, maar ik dacht: die arrogante zak zegt niks.”

Wilfred: “Ik dacht dat jij me niet herkende.”

Estavana: “Ja dag.”

Wilfred: “Ik keek je nog zo aan zelfs.”

Estavana: “Nee, niet waar, pas veel later.”

‘Dit is gewoon niet waar!’

Wilfred: “Jij stond heel druk te praten met die mensen. Jij stond met allemaal mensen te praten. Ik reed er zo langs en keek je zo aan.”

Estavana: “Nee, hier op televisie! Dit is níet waar! Het is gewoon een arrogante zak, gewoon een arrogante bal.”

Wilfred: “Ik keek je zo aan en dacht: ze herkent me niet dus.”

Hoe gaat het met Estavana?

Eigenlijk zou Estavana momenteel aanwezig zijn bij de Olympische Spelen in Tokio, maar een blessure gooide roet in het eten. Hoe gaat het met haar? “Het gaat wel goed. Nou ja, goed. Ik ben drie weken geleden geopereerd en het gaat allemaal niet zo snel als ik had gehoopt, maar het gaat op zich redelijk. Ik ga er weer voor.”

“Ik zou liegen als ik zou zeggen dat het me niets deed. Als ik de foto’s voorbij zie komen met de olympische ringen. Maar op een gegeven moment zet je er een soort van streep doorheen, van: het is niet anders.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending