Contacteer ons

Nieuws

Eva Jinek haalt uit naar Gordon: ‘Jij was zelf ook beledigend!’

Gepubliceerd

op

Eva Jinek vroeg tv-collega Gordon donderdagavond in haar talkshow of hij wel het juiste boegbeeld is om te strijden tegen kwetsende reacties op internet. Ze wees op zijn kritiek op Angela de Jong.

Gordon is een strijd begonnen tegen het anoniem reageren op internet. Hij is boos over beledigende reacties op social media en in het bijzonder over een aantal vervelende reacties die op Mediacourant zijn geplaatst. Er zijn echter mensen die zich afvragen of Gordon wel geloofwaardig is als hoeder van de goede smaak.

Aanval op Angela

Eva confronteerde Gordon gisteren met die kritiek. “Een heleboel mensen zullen zeggen: ‘Die kan zelf ook prima verbale tikken uitdelen.’ Daar sta je ook wel om bekend. Ik noem iets wat jij vorig jaar hebt geschreven op jouw eigen Instagram-account en dat ging over Angela de Jong, de tv-recensent van het AD.”

Vervolgens citeerde Eva uit Gordons haatpost over Angela: “En heb je überhaupt nog seks met je man, want ik denk namelijk heel stiekem van niet. Wat die seks betreft: misschien moet je er eens over gaan denken om jezelf 24 uur op te laten sluiten met Akwasi en dan wie weet kom je er herboren uit.’”

‘Beledigend en seksistisch’

Een onheuse bejegening, vindt Eva dat. “Dat is op de man af, beledigend, seksistisch, racistisch. Als je mensen zelf zo behandelt in de openbaarheid, ben je dan het juiste boegbeeld van een tegenbeweging voor dit soort reacties?”

Gordon: “Ik denk het dus wel. In eerste instantie ben ik openbaar en doe ik het in iemands gezicht, dus ik ben niet anoniem. Dat is het probleem. Dus als je dit anoniem zou doen, dan klopt het niet.”

Eva: “Wat is dan het grote verschil als het niet anoniem is? Wat betekent het voor wat je wel en niet mag zeggen?”

Gordon: “Nou, ik vind dit niet in verhouding staan met een doodsbedreiging. Dat kun je niet zo vergelijken.”

‘Actie op reactie!’

Eva: “Ik denk wel dat de mensen over wie het gaat het heel erg beledigend vinden.”

Gordon: “Ja, maar dit kun je niet kwalificeren als een doodsbedreiging of een shocktherapie in het ziekenhuis. (…) Vergeet niet wat deze dame allemaal over mij schrijft natuurlijk. Ik bedoel: het is een actie op reactie.”

Eva: “Natuurlijk, maar jij vindt vrijheid van meningsuiting belangrijk, je wil dit soort dingen kunnen zeggen tegen mensen, maar jou gaat het erom dat je naam erbij staat en je gezicht. Dat mensen weten wie je bent.”

Gordon: “Ja, laat zien wie je bent! Zij mag toch weten wie ik ben? Ik zit graag met haar aan tafel. Dan kunnen we er een keer over praten met elkaar. Maar ik vind verschuilen achter je computer en laf mensen beledigen en kleineren: dat moet afgelopen zijn.”

Kees leest Gordon de les

Vervolgens las ook SGP-leider Kees van der Staaij de SBS 6-ster nog eens de les. “Ook als je niet anoniem bent is het toch ook nog wel goed, juist als je een bekend figuur bent, dat je ook nog wel een voorbeeldrol hebt. Om ook anderen niet aan te spreken op stem, gezicht of dat soort dingen.”

“Is het ook niet link dat anderen dat kunnen nadoen? Wat net een beetje in beeld kwam. Is het ook geen mooi voorbeeld om anderen te behandelen zoals je zelf behandeld wil worden?”

Eva: “Dat is een heel ander hoofdstuk, Kees van der Staaij. De smaak van Gordon en zijn uitspraken in de openbaarheid is weer een ander hoofdstuk.”

Fragment

Gordon bij Jinek over Angela de Jong:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending