Contacteer ons

Nieuws

‘Ex Dirk Kuijt kapot van verdriet door nieuwe liefde’

Gepubliceerd

op

Het hart van Gertrude Kuijt is opnieuw gebroken, nadat zij op een bizarre manier achter zijn nieuwe liefde kwam. Dit schrijft weekblad Privé na een uitgebreid gesprek met een goede vriendin van Gertrude…
Volgens de bron zou Gertrude pas enkele weken weten dat er een nieuwe vrouw is in het leven van Dirk, de man met wie zij sinds haar vijftiende samen was. “Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen”, zegt een vriendin tegen Privé. “Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen.”
In januari 2020 zou de bom zijn gebarsten tijdens een vakantie op Aruba. “Er waren toen veel spanningen. Gertrude dacht dat deze reis naar hun huis daar verlichting zou geven. (…) Maar in plaats van dat ze naar elkaar toegroeiden, zou Dirk voor het eerst zijn twijfels over hun gezamenlijke toekomst hebben geuit. Hij had tijd voor zichzelf nodig.”
Het nieuws kwam voor Gertrude als donderslag bij heldere hemel. Ze zou erop aan hebben gedrongen om voor de kinderen bij elkaar te blijven, maar Dirk zou dit niet hebben gewild. Toen Dirk de scheiding in juni wereldkundig maakte, schrok Gertrude volgens de bron dan ook enorm. Het was geen gezamenlijke beslissing en ze wilde juist alles doen om de boel te redden.
Parkeerboetes
Dat Dirk met zijn hoofd al bij een andere vrouw zat, kwam nog niet in Gertrude op. Zelfs niet toen zij op bankafschriften had gezien dat hij boodschappen deed in Amsterdam en daar uit eten ging. Er kwamen in Noordwijk zelfs veel parkeerboetes binnen van steeds dezelfde straat in Amsterdam-Zuid.
“In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had”, zegt de vriendin van Gertrude hierover tegen het weekblad. “Toen viel alles op z’n plek. Dat ging om de Kate, over wie Privé vorige week schreef. Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken. Maar ja…”
Nieuwe look en nieuwe liefde
Albert Verlinde kon vorige week in Shownieuws melden dat Dirk Kuijt een nieuwe liefde heeft, na berichtgeving in Privé. “Dirk Kuijt heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een nieuwe liefde”, zei Albert. “Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden.”
“Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending