Contacteer ons

Nieuws

‘Ex Dirk Kuijt kapot van verdriet door nieuwe liefde’

Gepubliceerd

op

Het hart van Gertrude Kuijt is opnieuw gebroken, nadat zij op een bizarre manier achter zijn nieuwe liefde kwam. Dit schrijft weekblad Privé na een uitgebreid gesprek met een goede vriendin van Gertrude…
Volgens de bron zou Gertrude pas enkele weken weten dat er een nieuwe vrouw is in het leven van Dirk, de man met wie zij sinds haar vijftiende samen was. “Gertrude heeft tot november wel de hoop en het idee gehad dat het allemaal goed zou komen”, zegt een vriendin tegen Privé. “Ze dacht dat het een bevlieging was en dat Dirk nooit een relatie van 22 jaar zomaar zou beëindigen.”
In januari 2020 zou de bom zijn gebarsten tijdens een vakantie op Aruba. “Er waren toen veel spanningen. Gertrude dacht dat deze reis naar hun huis daar verlichting zou geven. (…) Maar in plaats van dat ze naar elkaar toegroeiden, zou Dirk voor het eerst zijn twijfels over hun gezamenlijke toekomst hebben geuit. Hij had tijd voor zichzelf nodig.”
Het nieuws kwam voor Gertrude als donderslag bij heldere hemel. Ze zou erop aan hebben gedrongen om voor de kinderen bij elkaar te blijven, maar Dirk zou dit niet hebben gewild. Toen Dirk de scheiding in juni wereldkundig maakte, schrok Gertrude volgens de bron dan ook enorm. Het was geen gezamenlijke beslissing en ze wilde juist alles doen om de boel te redden.
Parkeerboetes
Dat Dirk met zijn hoofd al bij een andere vrouw zat, kwam nog niet in Gertrude op. Zelfs niet toen zij op bankafschriften had gezien dat hij boodschappen deed in Amsterdam en daar uit eten ging. Er kwamen in Noordwijk zelfs veel parkeerboetes binnen van steeds dezelfde straat in Amsterdam-Zuid.
“In december kwam de aap uit de mouw en vertelde hij zelf dat hij een nieuwe relatie had”, zegt de vriendin van Gertrude hierover tegen het weekblad. “Toen viel alles op z’n plek. Dat ging om de Kate, over wie Privé vorige week schreef. Nu weet Gertrude dat dit al veel langer aan de hand moet zijn, en dat doet veel pijn natuurlijk. Bij haar, maar ook voor de kinderen is het erg. Die mogen van haar eigen verdriet niets merken. Maar ja…”
Nieuwe look en nieuwe liefde
Albert Verlinde kon vorige week in Shownieuws melden dat Dirk Kuijt een nieuwe liefde heeft, na berichtgeving in Privé. “Dirk Kuijt heeft niet alleen een nieuwe look, maar ook een nieuwe liefde”, zei Albert. “Mensen uit zijn omgeving zeggen dat het eind 2019 bij een gala voor het goede doel begonnen is met Kate. Daar is hij ontzettend verliefd geworden.”
“Op dat moment woonde zij nog in Bussum, waar Dirk naartoe ging met een capuchon op zijn hoofd om niet gezien te worden. Inmiddels is ze verhuisd naar Amsterdam waar ze in een mooi appartement woont. Ze schijnen heel gelukkig te zijn.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending