Contacteer ons

Nieuws

Ex-partner Peter R de Vries doet verhaal na schoten op straat

Gepubliceerd

op

De afschuwelijke aanslag op misdaadjournalist Peter R. de Vries houdt de tv-wereld gegijzeld. RTL Boulevard, waar Peter deskundige is en waar hij vandaan kwam toen hij werd neergeschoten, heeft de nodige extra beveiligingsmaatregelen moeten nemen. Ook anderen zijn alerter dan ooit tevoren op gevaar. In Story doet Peters ex-partner in de opsporingsjournalistiek Sander van Betten zijn verhaal…

Partner in crime

De vreselijke aanslag op Peter R. de Vries heeft veel indruk gemaakt op Sander van Betten. De bekende privédetective die recentelijk landelijke bekendheid kreeg als inmiddels ex-vriend van Erica Meiland, werkte jarenlang samen met Peter. Samen hebben zij de nodige criminelen achter slot en grendel gekregen. ‘Vreselijk, ik ben echt in shock,’ vertelt Sander aan Story. ‘Ik geloofde het eerst niet, toen het bekend werd. In eerste instantie dacht ik: het zal wel meevallen. Peter zal wel in zijn been geschoten zijn, als waarschuwing. Maar het werd al snel duidelijk dat het niet het geval was. Ik leef nog steeds in een roes. Ik ben er niet helemaal bij…’

Eerste ontmoeting

Omdat Sander momenteel een vrijwel lege agenda heeft, beheerst de berichtgeving over Peter zijn leven. De eerste ontmoeting tussen Sander en Peter vond plaats in 2003. ‘Peter had een misdaadprogramma: Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. Ik was toen net een paar jaar bezig met mijn recherchebureau en ik heb hem een mailtje gestuurd dat ik wellicht veel informatie aan hem kon leveren, omdat ik de beschikking had over veel bronnen.’ Vervolgens werd Sander uitgenodigd op het kantoor van Peter dat zich destijds op het Mediapark in Hilversum bevond. ‘Ook Kees van der Spek was daarbij. Ik ben toen aan de redactie voorgesteld, met de meesten heb ik nog steeds contact. Ik kreeg van Peter toen een opdracht mee, waarna ik een aantal dagen later terugbelde en hem vertelde dat ik de informatie al boven tafel had gekregen. Dat verbaasde hem, waarna we tot in lengte der jaren hebben samengewerkt. Als er iets bijzonders was, werd ik gebeld. Ik ben daarna nog geregeld bij Peter op kantoor geweest. Het was een bijzondere tijd.’

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending