Contacteer ons

Nieuws

‘Familie Meiland vertrekt uit weggejaagd Hengelo’

Gepubliceerd

op

Burgemeester MARIANNE BESSELINK, raadslieden en ambtenaren van gemeente Bronckhorst lijken geen minuut te treuren nu bekend is geworden dat de Meilandjes hun stulpje in Hengelo hebben verkocht. Het gesteggel rondom het illegaal verbouwen van hun boerderij zette de relatie tussen de tv-familie en de gemeente op scherp. Inwoners zijn ook al blij dat MARTIEN en de zijnen vertrekken.

Ze waren er nog nooit geweest toen ze er, vanuit Frankrijk, vorig jaar besloten te gaan wónen. MARTIEN en ERICA MEILAND hadden in het Gelderse Hengelo een huis gezien dat hen wel beviel en besloten het onmiddellijk te kopen. Het voldeed vrijwel helemaal aan alle eisen en verwachtingen. En wat er nog niet in orde was… over een verbouwinkje meer of minder heeft een Meiland het niet.
Toch hadden ze zich daar, eenmaal terug in eigen land, beter even in kunnen verdiepen. Wat zich in Frankrijk afspeelt achter het kasteelhek deert de gemeente niet, wie hier aan het timmeren slaat, krijgt onmiddellijk de inspectie op bezoek. Voor de SBS6-familie betekende dat het begin van het einde in Hengelo. Hun plannen een opslag als appartement voor dochter MAXIME in te richten, viel in verkeerde aarde en een mouw bleek er niet aan te passen.
De woning lijkt inmiddels verkocht, in Noordwijk werd een nieuwe villa gevonden en dus is het wachten alleen nog op de dag dat de familie – die het liefst alles in eigen beheer doet – een eigen verhuiswagen aanschaft.

Exorbitant
De liefde tussen de dorpelingen en de Meilandjes is over. Een van hen, GERARD LUBBERS, zegt onomwonden: ,,Wat mij betreft pakken ze snel hun koffers. Ze horen hier niet. Soms was het hier exorbitant druk met dagjesmensen die naar ze op zoek gingen. We zijn hier te nuchter voor die poppenkast.’’ Een medewerkster van een supermarkt bewaart evenmin warme herinneringen aan het beroemde tv-gezin. ,,Ze komen altijd een vracht pakketjes ophalen bij de balie. Boodschappen doen ze hier nauwelijks. Voor de rest zeiden ze amper iets tegen ons.’’
Niet veel mensen wisten voor de serie dat er nóg een Hengelo was. Maar daar gingen de inwoners niet merkbaar onder gebukt. Nog geen halfjaar nadat de familie in de rustieke, lommerrijke Achterhoek een grote boerderij kocht, was van een goede verstandhouding tussen deze bewoners en de gemeente geen sprake meer. Het gesteggel over het niet naleven van het bestemmingsplan resulteerde in een versneld vertrek uit het boerendorp.
Burgemeester MARIANNE BESSELINK van de gemeente Bronckhorst wil niet ingaan op de ontstane problemen. Maar op haar stadhuis ontstond het idee dat Martien en Erica er lukraak op los bouwden zonder vergunningen. Raadsleden vinden dat de gemeente de juiste beslissing heeft genomen. ,,Logisch dat er is ingegrepen’’, zegt fractievoorzitter WILKO PELGROM van het CDA. ,,Ze moeten zich gewoon aan de regels houden.’’
Dat vindt HERMAN VAN ROOIJEN van GroenLinks ook. ,,Het kan niet zo zijn dat ze maar hun gang kunnen gaan. Je hoort je aan de voorschriften te houden. Ook de familie Meiland.’’ In al het gekrakeel mengt zich ook raadslid DICK EBBERS van de gecombineerde partij ChristenUnie-SGP, van wie moeilijk gezegd kan worden dat hij Martiens grootste fan is. Toch hield hij de familie, al dan niet via de televisie, scherp in de gaten. ,,Er ontstonden steeds meer woningen en compartimenten rondom de boerderij. Dat gebeurde allemaal illegaal en dan ligt het voor de hand dat de ambtenaren in actie komen.’’
Al met al lijkt het er niet op dat de SBS6-sterren, binnenkort weer te zien op die zender, een groots afscheid krijgen. Erica Meiland zegt bijna buikpijn van het lachen te krijgen als zij verneemt hoe er in het dorp over haar wordt gepraat. ,,We vinden het allemaal prima’’, reageert ze. ,,Voor ons is dit een bijna afgesloten hoofdstuk.’’

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending