Contacteer ons

Nieuws

Felle kritiek op Tino Martin vanwege samenwerking met ‘mishandelaar’ Lil’ Kleine

Gepubliceerd

op

Tino Martin krijgt wagonladingen kritiek over zich heen vanwege zijn samenwerking met Lil’ Kleine, die door het publiek verdacht wordt van het mishandelen van zijn (ex-)vriendin Jaimie Vaes.

Het lijkt niet geheel toevallig dat artiesten met een imagoprobleem zo naar elkaar toe trekken. Niet alleen André Hazes jr. is helemaal verzot op Lil’ Kleine, maar ook Tino Martijn loopt met de rapper weg. Sterker nog: ze hebben samen het liedje Gabber gemaakt en gaan die binnenkort uitbrengen.

Knuppel

Er zijn publiciteitsfoto’s gemaakt van Tino en Lil’ Kleine, maar die vallen bij de fans van Tino niet in de smaak. Zijn fans gaan echt he-le-maal los onder de bewuste Instagram-post (zie onderstaand). “Onbegrijpelijk, dat jij met hem gezien wil worden”, zegt Isabella. En Jef: “Man man man man… Dat je deze knuppel nog een kans geeft… Beetje jammer.”

Marian is ook heel erg teleurgesteld. “Heel jammer, Tino, dat je met hem een samenwerking aangaat.” En Carolien: “Onbegrijpelijk dat je met hem wilt samenwerken!!!!..?……valt me van je tegen!!!!”

Plank misslaan

De grote Tino-fan Anne is in één keer helemaal afgeknapt op de zanger. “Altijd fan van je geweest, maar denk dat je hier de plank misslaat.. Maar goed, ik ga in elk geval niet kijken! Gun die gast (Lil’ Kleine) geen enkel podium meer.. ✌?”

“Jezus Tino wat een afknapper zeker weer gekozen voor de poen!!!!”, zegt Kjeld. En Lou: “Nooit van jou verwacht Tino dat jij met die sukkel wilt samenwerken, laat staan geassocieerd wilt worden met zo’n mislukkeling! ??”

Foute keus

Het opvallende is dat werkelijk álle reacties negatief zijn. Er is nou niemand die aangeeft hier veel zin in te hebben. “Niet goed voor je imago Tino ? dat irritante omhooggevallen nare gastje ?”, zegt Christel. En Patricia: “Jammer dat je met hem samen werkt..”

Barbara: “Wat een foute keus, ongelofelijk dat je dat niet begrijpt en je geen mensen in je omgeving hebt die je voor zo n domme fout behoeden. ?”

Instagram

De bewuste Instagram-post met daaronder alle negatieve reacties (voor zolang ze niet verwijderd worden door Tino):

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending