Contacteer ons

Laatste Nieuws

Flinke Bonje tussen Ik Geloof In Mij-zanger en René le Blanc

Gepubliceerd

op

Al voordat de eerste aflevering van het derde seizoen van Ik Geloof In Mij is uitgezonden, is er alweer bonje. Zanger Rutger van Barneveld heeft een aanvaring gehad met René le Blanc. ,,Alsof wij niet veel voorstellen en hij een flinke carrière heeft.”

Evenveel waard

Onlangs vertelde René le Blanc in een interview dat hij een eigen reallifesoap wil en daarbij zijn collega’s niet nodig heeft. Die droom is alweer van de baan, want de serie staat nu in de ijskast. Maar René zit daar niet mee. ,,Ik Geloof In Mij werd al de René le Blanc-show genoemd”, zei hij op Radio10.

Maar die uitspraken vielen niet goed bij één van de Ik Geloof In Mij-zangers. Rutger van Barneveld krijgt sterk de indruk dat René zich beter voelt dan de andere deelnemers. ,,Dat is jammer, want je bent dit avontuur als vriendengroep begonnen. We zijn allemaal evenveel waard”, zegt Rutger in weekblad Story.

‘Alsof wij niets voorstellen’

Door het bericht voelde hij zich afgeschreven. ,,Alsof we niet zo veel voorstelden en hij een flinke carrière heeft. Zo kwam het over.” Hij vindt het dan ook geen goed begin van het nieuwe seizoen van het programma. ,,Het is een domper voor seizoen drie. Ik ben er geen voorstander van om zoiets voor de camera uit te spreken”, legt hij uit.

‘Ik ben geen kwal!’

Dat René zich beter zou voelen dan de andere deelnemers, snapt hij zelf niets van. René zegt zelf namelijk helemaal niet arrogant te zijn. ,,Mensen zeggen dat ik een kwal of een komediant ben. Dat ik een egotripper zou zijn of arrogant”, zei René eerder.

Maar tóch is Rutger niet de enige die geen lovende woorden over René heeft. Ook Ik Geloof In Mij-zanger Gio Swikkers vindt René niet altijd even sympathiek. ,,Van sommige dingen denk ik: nou René… In Ziggo Dome liep ik bijvoorbeeld naar hem toe en zei ik: ‘Hoi, hoe is het?’ En hij zei alleen ‘Hoi’ en liep weer weg”, aldus Gio.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending