Contacteer ons

Nieuws

Frank sneert opnieuw naar Rogier na scheiding: ‘Je denkt toch niet dat ik gek ben?’

Gepubliceerd

op

Al maanden houdt het huwelijk van Rogier Smit (46) en Frank Jansen (74) de gemoederen bezig. Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat de scheiding al was aangevraagd, werd deze roddel even later toch ontkend. Maar nu lijkt de koek toch écht op te zijn tussen beide mannen. Sterker nog, de situatie zou zo onhoudbaar zijn geweest dat Frank zijn ex gevraagd zou hebben om te vertrekken. Het moddergooien is overigens nog steeds niet voorbij: de oudste van het stel heeft opnieuw een flinke sneer uitgedeeld aan zijn voormalige partner.

Scheiding Frank en Rogier

Dat Frank en Rogier graag via de media ruziën, is inmiddels wel duidelijk. Waar Frank eerst een paar opmerkelijke uitspraken deed over hun huwelijk, deed Rogier er even later een schepje bovenop door flink naar zijn ex te sneren. Nu is het weer Jansen die de beerput opentrekt.

Enorm geschrokken

In een gesprek met Weekend maakt Frank duidelijk dat Rogier níet op een financiële tegemoetkoming hoeft te rekenen. De twee zijn namelijk niet getrouwd in gemeenschap van goederen. “Je denkt toch niet dat ik gek ben?”, aldus Frank. Opmerkelijk detail: Rogier was er niet van op de hoogte dat ze ooit zonder die voorwaarden in het huwelijksbootje zijn gestapt. “Hij had er nooit naar gevraagd en is enorm geschrokken toen hij navraag bij de notaris ging doen hoe de situatie ervoor stond.”

Eigen geld

Een flinke schok dus voor Rogier, maar Frank is niet anders gewend. “Ik zei: ‘Ja jongen, bij jou in de familie is dat niet zo geregeld, maar bij ons in de familie trouwen we niet in gemeenschap van goederen’. Wij trouwen met onze eigen spullen”, vervolgt Jansen. Zijn voormalige partner zal dus geen cent meer ontvangen als de scheiding eenmaal rond is. “Waarom zou ik, hij verdient toch zijn eigen geld?”

‘Kon het niet meer aan’

Eerder liet Frank al weten dat hij Rogier had verzocht om ergens anders te gaan wonen. “Omdat zijn jeugdige enthousiasme mij iets te veel werd. Ik kon het niet meer aan”, gaf Jansen toe. “Ik ben zelf ook jong en enthousiast is geweest, maar bij hem ging dat door in dat er niet meer geslapen werd.”

Onhoudbare situatie

Na een moeilijk gesprek heeft Rogier zijn spullen gepakt. “Uiteindelijk is dat niet zo lief gegaan, maar hij is wel vertrokken”, vertelde Frank. Hun wegen zijn dus gescheiden, maar dat was ook wel nodig. “Het was geen houdbare toestand meer hier thuis.”

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Geruchten scheiding

Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat het huwelijk – na meerdere pogingen – niét meer te redden was en de scheiding inmiddels was aangevraagd, lieten de twee slechts een dag later weten dat daar niets van klopte. “Het is je reinste lariekoek”, zei Frank toen. Rogier vulde hem aan met een paar veelzeggende woorden. “Spreken is zilver, zwijgen is goud.” Onlangs maakten de twee het nóg verwarrender met een mysterieuze post op Instagram. Kort erna werd bekend dat Rogier zijn eigen paleis (voor een prikkie #punintended) had gekocht in de Hofstad.

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending