Contacteer ons

Nieuws

Frank sneert opnieuw naar Rogier na scheiding: ‘Je denkt toch niet dat ik gek ben?’

Gepubliceerd

op

Al maanden houdt het huwelijk van Rogier Smit (46) en Frank Jansen (74) de gemoederen bezig. Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat de scheiding al was aangevraagd, werd deze roddel even later toch ontkend. Maar nu lijkt de koek toch écht op te zijn tussen beide mannen. Sterker nog, de situatie zou zo onhoudbaar zijn geweest dat Frank zijn ex gevraagd zou hebben om te vertrekken. Het moddergooien is overigens nog steeds niet voorbij: de oudste van het stel heeft opnieuw een flinke sneer uitgedeeld aan zijn voormalige partner.

Scheiding Frank en Rogier

Dat Frank en Rogier graag via de media ruziën, is inmiddels wel duidelijk. Waar Frank eerst een paar opmerkelijke uitspraken deed over hun huwelijk, deed Rogier er even later een schepje bovenop door flink naar zijn ex te sneren. Nu is het weer Jansen die de beerput opentrekt.

Enorm geschrokken

In een gesprek met Weekend maakt Frank duidelijk dat Rogier níet op een financiële tegemoetkoming hoeft te rekenen. De twee zijn namelijk niet getrouwd in gemeenschap van goederen. “Je denkt toch niet dat ik gek ben?”, aldus Frank. Opmerkelijk detail: Rogier was er niet van op de hoogte dat ze ooit zonder die voorwaarden in het huwelijksbootje zijn gestapt. “Hij had er nooit naar gevraagd en is enorm geschrokken toen hij navraag bij de notaris ging doen hoe de situatie ervoor stond.”

Eigen geld

Een flinke schok dus voor Rogier, maar Frank is niet anders gewend. “Ik zei: ‘Ja jongen, bij jou in de familie is dat niet zo geregeld, maar bij ons in de familie trouwen we niet in gemeenschap van goederen’. Wij trouwen met onze eigen spullen”, vervolgt Jansen. Zijn voormalige partner zal dus geen cent meer ontvangen als de scheiding eenmaal rond is. “Waarom zou ik, hij verdient toch zijn eigen geld?”

‘Kon het niet meer aan’

Eerder liet Frank al weten dat hij Rogier had verzocht om ergens anders te gaan wonen. “Omdat zijn jeugdige enthousiasme mij iets te veel werd. Ik kon het niet meer aan”, gaf Jansen toe. “Ik ben zelf ook jong en enthousiast is geweest, maar bij hem ging dat door in dat er niet meer geslapen werd.”

Onhoudbare situatie

Na een moeilijk gesprek heeft Rogier zijn spullen gepakt. “Uiteindelijk is dat niet zo lief gegaan, maar hij is wel vertrokken”, vertelde Frank. Hun wegen zijn dus gescheiden, maar dat was ook wel nodig. “Het was geen houdbare toestand meer hier thuis.”

Huwelijksproblemen

Begin oktober werd bekend dat het huwelijk van Frank en Rogier in zwaar weer zou verkeren. “Hij is naast zijn schoenen gaan lopen en daarmee maakt hij zich zeker niet geliefd bij de mensen om mij heen. Rogier’s houding in ons nieuwe programma wordt hem niet door iedereen in dank afgenomen”, zei Frank destijds in een interview met Privé. Bij die woorden bleef het toen niet. De twee waren zó klaar met elkaar dat Frank zijn spullen pakte en naar hun huis in Frankrijk ging, terwijl Rogier achterbleef in Den Haag.

Geruchten scheiding

Waar eerst het hardnekkige gerucht ging dat het huwelijk – na meerdere pogingen – niét meer te redden was en de scheiding inmiddels was aangevraagd, lieten de twee slechts een dag later weten dat daar niets van klopte. “Het is je reinste lariekoek”, zei Frank toen. Rogier vulde hem aan met een paar veelzeggende woorden. “Spreken is zilver, zwijgen is goud.” Onlangs maakten de twee het nóg verwarrender met een mysterieuze post op Instagram. Kort erna werd bekend dat Rogier zijn eigen paleis (voor een prikkie #punintended) had gekocht in de Hofstad.

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending