Contacteer ons

Laatste Nieuws

Gedupeerde alleenstaande moeder doet emotionele oproep aan Peter Gillis

Gepubliceerd

op

Vanwege een geschil met de gemeente moet Peter de deuren van het restaurant en de snackbar op zijn Oostappen Vakantiepark Arnhem dicht houden. Helaas hebben veel bezoekers van het vakantiepark geen compensatie ontvangen. Een alleenstaande moeder doet op Facebook een emotionele oproep aan Peter.

Burgemeester Marcouch besloot tot sluiting van de snackbar en het restaurant naar aanleiding van een zogenoemd Bibob-onderzoek naar de integriteit van Gillis, die door het Openbaar Ministerie wordt verdacht van belastingfraude. Het besluit veroorzaakt een hoop onvrede bij bezoekers van het vakantiepark. Omdat ze tijdens hun vakantie geen gebruik konden maken van de horecagelegenheden, verwachten ze een compensatie van Peter.

Emotionele oproep aan Peter Gilis

Aangezien mailtjes onbeantwoord blijven, heeft een bezoeker een emotionele oproep gedaan aan Peter. ,,Beste Peter, zoveel mailtjes de deur uit”, begint de bezoeker haar verhaal op Facebook. ,,Ik heb net 25 minuten aan de lijn gezeten en mijn verhaal verteld en ben erg netjes gebleven, maar de telefoon werd erop gesmeten.”

‘Jaar moeten sparen’

De bezoeker is een alleenstaande moeder en keek het hele jaar uit naar de vakantie met haar dochter. ,,Ik heb een jaar moeten sparen voor een week vakantie met mijn dochter van twaalf jaar met een beperking. Alle eindjes aan elkaar geknoopt om haar deze vakantie te gunnen, maar ook een beetje voor mijn eigen rust.”

Restaurant dicht

De vrouw is vorig jaar ook naar het vakantiepark geweest en heeft toen een fijne vakantie gehad. Helaas liep het dit jaar helemaal anders. ,,Nu ging na één dag het restaurant abrupt dicht. Door de handhaving gesloten. Ik heb niet de mogelijkheid om op en neer naar Arnhem te gaan want daar heb ik het geld niet voor helaas.”

Geen compensatie

De mensen die naast haar op het vakantiepark verbleven hebben ter compensatie een tegoedbon gekregen voor volgende zomer, iets wat zij helaas niet heeft gekregen. Ook kreeg ze niet de optie om haar vakantie om te boeken naar een ander park, terwijl andere bezoekers dat volgens de vrouw wel kregen. ,,Maar wij moesten het meemaken op de camping zelf, dat was echt een domper op mijn vakantie”, vervolgt ze. ,,Ik vind het niet eerlijk dat de ene bezoeker een tegemoetkoming krijgt en de andere met dezelfde periode niet. (…). Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat één van jullie de moeite neemt om mijn mails te lezen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending