Contacteer ons

Laatste Nieuws

Gedupeerde alleenstaande moeder doet emotionele oproep aan Peter Gillis

Gepubliceerd

op

Vanwege een geschil met de gemeente moet Peter de deuren van het restaurant en de snackbar op zijn Oostappen Vakantiepark Arnhem dicht houden. Helaas hebben veel bezoekers van het vakantiepark geen compensatie ontvangen. Een alleenstaande moeder doet op Facebook een emotionele oproep aan Peter.

Burgemeester Marcouch besloot tot sluiting van de snackbar en het restaurant naar aanleiding van een zogenoemd Bibob-onderzoek naar de integriteit van Gillis, die door het Openbaar Ministerie wordt verdacht van belastingfraude. Het besluit veroorzaakt een hoop onvrede bij bezoekers van het vakantiepark. Omdat ze tijdens hun vakantie geen gebruik konden maken van de horecagelegenheden, verwachten ze een compensatie van Peter.

Emotionele oproep aan Peter Gilis

Aangezien mailtjes onbeantwoord blijven, heeft een bezoeker een emotionele oproep gedaan aan Peter. ,,Beste Peter, zoveel mailtjes de deur uit”, begint de bezoeker haar verhaal op Facebook. ,,Ik heb net 25 minuten aan de lijn gezeten en mijn verhaal verteld en ben erg netjes gebleven, maar de telefoon werd erop gesmeten.”

‘Jaar moeten sparen’

De bezoeker is een alleenstaande moeder en keek het hele jaar uit naar de vakantie met haar dochter. ,,Ik heb een jaar moeten sparen voor een week vakantie met mijn dochter van twaalf jaar met een beperking. Alle eindjes aan elkaar geknoopt om haar deze vakantie te gunnen, maar ook een beetje voor mijn eigen rust.”

Restaurant dicht

De vrouw is vorig jaar ook naar het vakantiepark geweest en heeft toen een fijne vakantie gehad. Helaas liep het dit jaar helemaal anders. ,,Nu ging na één dag het restaurant abrupt dicht. Door de handhaving gesloten. Ik heb niet de mogelijkheid om op en neer naar Arnhem te gaan want daar heb ik het geld niet voor helaas.”

Geen compensatie

De mensen die naast haar op het vakantiepark verbleven hebben ter compensatie een tegoedbon gekregen voor volgende zomer, iets wat zij helaas niet heeft gekregen. Ook kreeg ze niet de optie om haar vakantie om te boeken naar een ander park, terwijl andere bezoekers dat volgens de vrouw wel kregen. ,,Maar wij moesten het meemaken op de camping zelf, dat was echt een domper op mijn vakantie”, vervolgt ze. ,,Ik vind het niet eerlijk dat de ene bezoeker een tegemoetkoming krijgt en de andere met dezelfde periode niet. (…). Ik hoop echt uit de grond van mijn hart dat één van jullie de moeite neemt om mijn mails te lezen.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending