Contacteer ons

Nieuws

Geert Wilders verklaart eerlijk wondjes in gezicht

Gepubliceerd

op

Geert Wilders veroorzaakte vorige week flink wat commotie toen hij de media te woord stond met allemaal wondjes in zijn gezicht. De PVV-leider onthult nu de oorzaak: radiozender 100% NL.

Het zag er echt niet uit hoe Geert Wilders vorige week voor de camera’s verscheen. Er werd in het tv-programma Shownieuws flink over gespeculeerd. “Hij is gewoon gevallen volgens mij, maar dat wil hij niet zeggen. Een gevallen politicus klinkt niet lekker, hè?”, merkte Albert Verlinde op.

100% Geert

Onzin, reageert Geert op Radio 538. Het komt door de media en in het bijzonder door radiozender 100% NL. “Ja, ik zat vorige week maandag bij uw collega’s van 100% Nederland (bedoelt 100% NL, red.). Dat was om acht uur ’s morgens en de politie haalde me om half zeven op ofzo”, begint hij zijn verhaal.

Het vroege opstaan heeft Geert toen genekt. “Ik ben daarom om vijf uur opgestaan en dat is meestal niet de tijd dat ik me scheer, dus ik heb me tijdens het scheren flink gesneden. De fout die ik heb gemaakt is dat ik drie dagen later, toen er zo’n klein korstje op kwam het toen zó zat was en het eraf heb gekrabd. Dan wordt het alleen nog maar erger.”

Halve junk

Na het eraf krabben van het korstje, was het hek al helemaal van de dam. “Het is alleen nog maar erger geworden en nu zie ik eruit als een halve junk, maar dat is gelukkig niet zo.”

Radio 538-ster Frank Dane daarop: “Nou, we wilden het niet zeggen. Ha ha.”

Geert: “Aardig van u.”

Geert als premier

Geert zat in de uitzending om te praten over het 15-jarig jubileum van de PVV. “De PVV staat er nog en ik hoop over tien jaar bij u in de uitzending ons 25-jarig jubileum te mogen vieren.””

Frank: “Bent u dan premier?

Geert: “Dat zou ik wel hopen, maar ja: daar ga ik niet over, daar gaat de kiezer over.”

Frank: “Maar het moet nu wel een keertje gebeuren toch?”

Geert: “Nou, het zou wel mooi zijn áls het een keer zou gebeuren. Niet zozeer voor mij, maar voor Nederland denk ik. Maar ja, we zullen het zien op 17 maart. Dan kunnen heel veel mensen het zelf beslissen.”

Frank wil Geert

Frank zou het leuk vinden als Geert een keer langskomt in de studio. “We hopen u hier in de studio nog even te mogen ontvangen voor de verkiezingen als er tijd is.”

Geert: “Dat zou een hele eer zijn.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending