Contacteer ons

Nieuws

Geplaagde huishoudster Nadège reageert keihard op sneer Maxime Meiland

Gepubliceerd

op

De geplaagde huishoudster Nadège Coffinet reageert op de gemene sneer van Maxime Meiland. Ze vindt het jammer dat de Meiland-dochter haar nu ineens zo haat. “Ik wist dat helemaal niet.”

Nadège Coffinet werd vorig jaar keihard aan de kant gezet door de Meilandjes. Haar ontslag was vanwege de coronacrisis best logisch, maar wat het voor haar zo pijnlijk maakte, is dat ze direct naar huis werd gestuurd. Ze kreeg wel betaald tot de einddatum van haar contract, maar mocht niet blijven. En dat terwijl de Meilandjes voor hun soap net deden alsof Nadège familie was geworden.

Emotioneel vertrek

Haar vertrek was dan ook erg emotioneel voor Nadège. Niet alleen verloor ze haar baan, maar ze voelde zich ook nog eens in de steek gelaten door haar nieuwe vrienden, die bijna als familie voelden. Er volgde wat gehakketak in de media, maar uiteindelijk kwamen beide partijen tot bedaren.

Erica en Martien Meiland waren afgelopen lente zo ver dat ze wel weer een koffie wilden gaan drinken met Nadège, maar daar stak Maxime een stokje voor. “Zij is waarschijnlijk ook helemaal opgenaaid toentertijd door alle journalisten van de glossy’s”, zei Martien. Maxime daarop: “Oh, daarvoor was het toch ook vreselijk? Kwam ze steeds met dat rode autootje om d’r geld vragen.”

Nadège verbijsterd

Nadège reageert nu in weekblad Weekend verbijsterd op die sneer. “Ik wist niet dat ze me niet aardig meer vindt. Ze wil me niet meer zien, maar ik vraag me af waarom”, zegt ze. Misschien omdat ze dus steeds geld kwam vragen? Nee, dat is onzin, zegt Nadège. “lk vraag nooit iemand om geld.”

Erica en Martien waren wél voor een verzoening, omdat Nadège een lieve mail had gestuurd na het overlijden van hun hond Bommel. “Want het is heel triest om je huisdier te verliezen. Ik heb ook antwoord gekregen”, zegt ze. Maar: “Ik ben niet uitgenodigd voor de koffie. Dat vind ik jammer, want ik zou ze graag willen zien.”

Terug in Chateau

Als de Meilandjes haar ooit weer nodig hebben, dan komt Nadège graag in actie. “Natuurlijk zou ik dat willen. Ik heb nog steeds geen werk. Ik doe mijn best om rond te komen, maar ik heb niet veel om van te leven. Ik krijg 500 euro per maand, maar mijn huur is alleen al 300 euro, en dan heb ik mijn andere vaste lasten ook nog.”

Het is moeilijk om van zo weinig te leven, zegt Nadège. “Maar ik heb geen keus.”

Ondertussen hebben de Meilandjes een huis gekocht van 2,7 miljoen euro. “Ik ben heel blij voor ze.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ”Dit is gewoon niet te geloven”

Gepubliceerd

op

Door

Het is woensdagavond en dus was het vanavond weer tijd voor een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. Kijkers zijn weer massaal in de pen geklommen om te reageren op de deelnemers en dat is niet zonder reden. Lees snel verder!

Kijkers irriteren zich kapot

Vanavond konden we zien hoe de twee Belgische zussen Kateryna en Alisa een week lang hun rijkeluis leventje inruilden voor de armoede van moeder Saskia en haar dochter Luna.
De vermogende zussen hebben een bedrijf in de beauty-branche. Bij Kateryna kun je bijvoorbeeld terecht voor permanente make-up. Alisa is voornamelijk actief in Dubai. Daar zit ze in de botox en de fillers. Financieel gaat het fantastisch en de zussen hebben geld als water. Feestjes, massages en extreem veel winkelen: niets is voor hen teveel gevraagd.
Kijkers van Steenrijk, Straatarm irriteren zich echter mateloos aan de houding van de twee zussen. Op X gaat het dan ook helemaal los. Onderstaand enkele reacties:

Saskia en Luna

Hoe anders ziet het leven eruit voor moeder Saskia en haar dochter Luna. Samen met hulphond Cyiara wonen ze in een flat in Hoogeveen.
Als moeder probeert Saskia haar dochter alles te geven qua spullen, maar haar budget laat dat niet toe. Saskia heeft een bijstandsuitkering en dat is geen vetpot.
Nadat de vaste lasten zijn betaald, blijft er soms niet eens voldoende geld over voor een warme maaltijd. Soms moeten moeder en dochter ’s avonds brood eten. Dat gebeurt tweemaal per week.
Hoewel Saskia het niet makkelijk heeft, zijn sommige kijkers niet bepaald mild voor haar. Onderstaand enkele reacties:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Dames gaan even lekker op een paaltje zitten maar vergeten klein detail

Gepubliceerd

op

Door

Dames in de Franse stad Toulouse gingen even lekker op een paaltje zitten om hun broodje op te eten. Ze vergaten alleen een klein detail. Die paaltjes zijn namelijk niet om op te zitten maar om het verkeer tegen te houden. Tot hilariteit van de leverancier natuurlijk.

Op een paaltje zitten

Als we het hebben over vrouwen die op een paaltje zitten dan hebben we het meestal over een bepaalde niche. Zo betrapten we al eens deze dame die haar behoefte met een paaltje deelde. Toch gaat het bij deze twee vrouwen niet over smeerpijperij maar over een leuke grap.

Als een leverancier in de stad Toulouse wil komen, dan zal hij door een sluisje moeten. Dit sluisje is beveiligd met inzakkende paaltjes, zodat alleen de mensen met toestemming er doorheen kunnen. De leverancier had toestemming en toen hij aan kwam rijden, zag hij twee dames hun broodje eten op het paaltje. Als hij vraagt of hij er door mag, zakken de paaltjes plots in. De dames rollen met hun broodje over de grond.

Het filmpje

 

Lees verder

Laatste Nieuws

Evelien uit Lang Leve de Liefde is superdronken en laat iets teveel zien!

Gepubliceerd

op

Door

Wanneer je aan Lang Leve de Liefde meedoet dan ben je natuurlijk opzoek naar de ware liefde. Je komt in een luxe villa terecht met een wildvreemde die ook opzoek is naar de ware. De kans dat jij hand in hand naar buiten loopt in LLDL is ongeveer 6 procent. Een stuk hoger dan concurrent First Dates waar het slagingspercentage maar 0,6 procent is. De reden hiervoor is natuurlijk dat een date in LLDL vele malen langer duurt dan een date in First Dates. Namelijk minimaal 24 uur. Na deze 24 uur kun je ervoor kiezen om je date te verlengen of af te breken. Het programma heeft een aantal trucjes in petto om het ijs tussen de deelnemers een beetje te kunnen breken. Je kunt bijvoorbeeld een drankje doen, of in de hottub springen. Een combinatie van deze twee blijkt een goede ijsbreker te zijn. Soms iets té goed.

Evelien compleet de weg kwijt in Lang Leve de Liefde

In 2021 deed Evelien mee aan LLDL, samen met Ruben. De twee besloten om een paar drankjes te doen om vervolgens in de hottub te springen. Het warme water van de hottub zorgt er soms voor dat deelnemers zich even niet goed voelen. Wanneer je dit combineert met een drankje of 6, dan is het natuurlijk raak. Wanneer je ook nog de spanning in je lijf hebt van 20 camera’s die op je gericht zijn dan heb je de poppen natuurlijk aan het dansen. Evelien had duidelijk iets te diep in het glaasje gekeken, en het werd eventjes allemaal teveel tijdens de date. Gelukkig heeft de zorgzame Ruben een teiltje voor Evelien gehaald. De beelden gaan momenteel keihard rond op social media, vandaar dat we even terugblikken op deze heerlijke date:

Lees verder

Trending