Contacteer ons

Nieuws

Grote kritiek op foute Marco Borsato na ‘schijnvertoning’

Gepubliceerd

op

Marco Borsato krijgt gigantische kritiek te verwerken in een vernietigende open brief. De zanger deelde op Valentijnsdag een ode aan Leontine, maar die schiet bij sommigen volledig in het verkeerde keelgat…
Marjolein Hurkmans schrijft voor VROUW een open brief, waarin zij geen spaan heel laat van Marco. Ze vindt het juist een verstikkende actie van de zanger. “Ik probeerde me de reactie van Leontine voor te stellen toen ze je post las; de druk die ze voelde… Man, man, man, wat doe je dat arme mens aan.”
“Eerst besodemieter je haar met alles wat een rok aanheeft”, vervolgt ze. “En nu ze dan eindelijk geroepen heeft: ’Ho, tot hier en niet verder’, geef je haar geen enkele kans om zonder jou opnieuw een leven op te bouwen.”
Zielig voor hun kinderen
De open brief-schrijfster vindt het vooral ook zielig voor hun kinderen. “Inmiddels zijn ze 22 (Luca), 19 (Senna) en 18 (Jada). Net als de rest van Nederland weten ze nu dat het wel waar was: papa ging vreemd en mama was daar helemaal klaar mee. Waarschijnlijk hebben ze een evenwicht gevonden. Want dat kan nog knap lastig zijn als kind van gescheiden ouders: je houdt zielsveel van allebei en wil ze absoluut niet afvallen. En zo langzamerhand zal het ook wel zijn ingedaald: hoe het was, komt nooit meer terug.”

“En wat doet papa vervolgens: hij verklaart mama opnieuw de liefde”, schrijft Marjolein. “Publiekelijk, voor het oog van de natie (en van de kinderen). Ze kan niet eens doen of ze het niet gezien heeft of gehoord… Weg wankel evenwicht. Ik zie de hoopvolle koppies voor me: Zou het toch weer goed komen tussen papa en mama. Hij houdt van haar zie je wel. Mama, jij houdt toch zeker ook nog van hem?”
Minne streek
“Ik vind het een behoorlijk minne streek van je Borsato. Als je oprecht jullie relatie had willen redden, had je jouw liefdesverklaring privé gehouden. Wie weet had het allemaal goed kunnen komen. Maar dat heb je niet gedaan, je hebt er een publieke vertoning van gemaakt en er de hele wereld bij betrokken. Inclusief je kinderen. Wat mij betreft een schijnvertoning, waarmee je je ex-vrouw op oneerlijke wijze onder druk zet. Gelukkig lijkt ze me vrij stevig in haar schoenen te staan. Ze stuurde zelf een wat algemenere liefdesverklaring de wereld in richting al haar ’loved ones’. En naar ik heb begrepen kreeg Borsato van zijn ex als antwoord op zijn sentimentele filmpje een doosje chocolade. Extra bitter?” sluit ze af.
‘Mijn Valentijn’
Leontine is de ‘Valentijn’ van Marco Borsato, zo schreef Marco diep in de nacht op Instagram. Hij deelde veel foto’s van mooie momenten met zijn ex-vrouw, al lijkt het er dus op dat het ‘ex-gedeelte’ wat hem betreft weggelaten kan worden…
“Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet”, schreef hij bij een collage op Instagram. “Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.”
Het is duidelijk aan wie hij alleen maar kan denken als hij aan de liefde denkt. “Zij is nog altijd mijn Valentijn!” schreef hij over Leontine. “Fijne Valentijnsdag!” In de video zijn foto’s van vele mooie momenten te zien van Marco en Leontine, waarbij hij teksten schreef als: “Mijn grote liefde!”

Het regende vervolgens hartjes onder de foto’s, waaronder eentje van hun zoon Luca. “Kippenvel, wat lief voor Tien”, schreef een fan. Een ander reageerde: “Jullie zijn de allermooiste Valentijns samen. Zo lief!”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending