Contacteer ons

Nieuws

Grote kritiek op foute Marco Borsato na ‘schijnvertoning’

Gepubliceerd

op

Marco Borsato krijgt gigantische kritiek te verwerken in een vernietigende open brief. De zanger deelde op Valentijnsdag een ode aan Leontine, maar die schiet bij sommigen volledig in het verkeerde keelgat…
Marjolein Hurkmans schrijft voor VROUW een open brief, waarin zij geen spaan heel laat van Marco. Ze vindt het juist een verstikkende actie van de zanger. “Ik probeerde me de reactie van Leontine voor te stellen toen ze je post las; de druk die ze voelde… Man, man, man, wat doe je dat arme mens aan.”
“Eerst besodemieter je haar met alles wat een rok aanheeft”, vervolgt ze. “En nu ze dan eindelijk geroepen heeft: ’Ho, tot hier en niet verder’, geef je haar geen enkele kans om zonder jou opnieuw een leven op te bouwen.”
Zielig voor hun kinderen
De open brief-schrijfster vindt het vooral ook zielig voor hun kinderen. “Inmiddels zijn ze 22 (Luca), 19 (Senna) en 18 (Jada). Net als de rest van Nederland weten ze nu dat het wel waar was: papa ging vreemd en mama was daar helemaal klaar mee. Waarschijnlijk hebben ze een evenwicht gevonden. Want dat kan nog knap lastig zijn als kind van gescheiden ouders: je houdt zielsveel van allebei en wil ze absoluut niet afvallen. En zo langzamerhand zal het ook wel zijn ingedaald: hoe het was, komt nooit meer terug.”

“En wat doet papa vervolgens: hij verklaart mama opnieuw de liefde”, schrijft Marjolein. “Publiekelijk, voor het oog van de natie (en van de kinderen). Ze kan niet eens doen of ze het niet gezien heeft of gehoord… Weg wankel evenwicht. Ik zie de hoopvolle koppies voor me: Zou het toch weer goed komen tussen papa en mama. Hij houdt van haar zie je wel. Mama, jij houdt toch zeker ook nog van hem?”
Minne streek
“Ik vind het een behoorlijk minne streek van je Borsato. Als je oprecht jullie relatie had willen redden, had je jouw liefdesverklaring privé gehouden. Wie weet had het allemaal goed kunnen komen. Maar dat heb je niet gedaan, je hebt er een publieke vertoning van gemaakt en er de hele wereld bij betrokken. Inclusief je kinderen. Wat mij betreft een schijnvertoning, waarmee je je ex-vrouw op oneerlijke wijze onder druk zet. Gelukkig lijkt ze me vrij stevig in haar schoenen te staan. Ze stuurde zelf een wat algemenere liefdesverklaring de wereld in richting al haar ’loved ones’. En naar ik heb begrepen kreeg Borsato van zijn ex als antwoord op zijn sentimentele filmpje een doosje chocolade. Extra bitter?” sluit ze af.
‘Mijn Valentijn’
Leontine is de ‘Valentijn’ van Marco Borsato, zo schreef Marco diep in de nacht op Instagram. Hij deelde veel foto’s van mooie momenten met zijn ex-vrouw, al lijkt het er dus op dat het ‘ex-gedeelte’ wat hem betreft weggelaten kan worden…
“Valentijnsdag is een dag dat je geliefde al dan niet anoniem even in het zonnetje zet”, schreef hij bij een collage op Instagram. “Of in ieder geval even laat weten dat je aan hem of haar hebt gedacht.”
Het is duidelijk aan wie hij alleen maar kan denken als hij aan de liefde denkt. “Zij is nog altijd mijn Valentijn!” schreef hij over Leontine. “Fijne Valentijnsdag!” In de video zijn foto’s van vele mooie momenten te zien van Marco en Leontine, waarbij hij teksten schreef als: “Mijn grote liefde!”

Het regende vervolgens hartjes onder de foto’s, waaronder eentje van hun zoon Luca. “Kippenvel, wat lief voor Tien”, schreef een fan. Een ander reageerde: “Jullie zijn de allermooiste Valentijns samen. Zo lief!”

Lees verder

Laatste Nieuws

Zó ziet de Nederlandse vrouw van Ali B eruit!

Gepubliceerd

op

Door

Rapper Ali B houdt zijn privé-leven behoorlijk buiten de schijnwerpers.

Het jurylid van TVOH is al jaren gelukkig getrouwd en heeft drie kinderen. Maar wie is zijn vrouw nu eigenlijk? En hoe ziet deze dame in kwestie er precies uit?

Breghje Kommers

De vrouw van Ali Bouali (zo heet de muzikant officieel) is niemand minder dan Breghje Kommers. De moeder en business woman heeft zelf geen Instagram en is ook nooit te zien op die van haar man. Om een goede foto te vinden moest er dus flink gezocht geworden, maar dat is gelukt. En zijn vrouw (rechts op de foto) is prachtig!

Breghje is eigenaresse van het evenementenbureau SPEC. In 2000 is dit bureau opgericht en begon het met de organisatie van hiphop-feesten en festivals. Later ontwikkelde het bedrijf zich als managementkantoor en zo werd ook Ali B getekend en partner van de onderneming.

Het prachtige stel trouwde in 2006 en kreeg drie zoontjes: Nouri, Omar en Amin. Ook van zijn kinderen laat de entertainer niet veel zien op Instagram. Vaak zijn er emoji’s over de hoofdjes geplakt of is alleen de achterkant van de kinderen te zien.

Lees verder

Laatste Nieuws

Video: Gozer daagt politiehond uit en komt er dan achter dat het geen goed idee was

Gepubliceerd

op

Door

Je hebt van die macho mannen die denken dat ze de hele wereld aankunnen. De opmerking ‘Kom dan!’ is natuurlijk niet voor niets een meme geworden. Deze mannen doen zich vaak macho voor, maar stellen niets voor als het puntje bij het paaltje komt.

Vaak zijn de mannen met de grootste bek, de grootste watjes. Vaak kunnen ze hun doelwit niet eens fysiek aan. Zeker niet als ze de strijd aan willen gaan met een politiehond.

Man VS politiehond

Je zou denken dat je als man niet snel de strijd aan zal gaan met een politiehond. Ondanks dat honden bekend staan als lieve dieren, zijn politiehonden toch net iets anders getraind. De confrontatie opzoeken met een politiehond is daarom een enorm slecht plan. Toch dacht een Amsterdamse man hier heel anders over.

Tijdens een demonstratie besloot de man om een politiehond flink uit te dagen. De politieagent probeert de man ook nog even duidelijk te maken dat zijn gedrag niet gewenst was, maar niets wilde de man tot bedaren brengen.

Hij bleef de confrontatie met de hond opzoeken, totdat zowel de hond als de agent er helemaal klaar mee was, en hij de prijs moest betalen.

“Pak hem!”

Uiteindelijk is de politie er, net zoals de hond, helemaal klaar mee. “Pak hem, Pak hem” zegt de politieagent. Dit hoefde hij geen twee keer te zeggen, want de hond grijpt direct zijn kans.

De hond bijt zich vast in de broek van de man, waardoor de man al snel naar de grond gehaald wordt. Ondanks dat de meeste honden vaak op ledematen gaan, houdt deze hond het alleen op de kleding. De man wordt al snel in de boeien geslagen en afgevoerd door de politie.

Ze moeten wel even zijn broek omhoog hijsen want die is door de hond helemaal van zijn kadetten getrokken.

Lees verder

Laatste Nieuws

Amy kan geen werk vinden: “Ik ben gewoon te knap, alle managers raken steeds opgewonden”

Gepubliceerd

op

Door

Amy zegt dat ze geen werk kan vinden omdat ze te knap is. Tegenwoordig lijkt het bijna bijzonder als een dame haar geld verdient met een ‘normale baan’. Steeds meer meiden kiezen er namelijk voor om gemakkelijk geld te verdienen via een weinig verbloemend platform.

Ze showen daar graag hun rondingen en hebben vooral heel erg weinig aan. Vaak kan dit enorm wat geld opleveren, waardoor niemand meer ‘echt’ wil werken.

Amy Kupps

De Amerikaanse Amy Kupps is een dame die flink wat geld verdiend op het bekende platform. Dit komt volgens haar niet omdat ze het wil, maar omdat ze geen andere keuze heeft. Ze wil namelijk niets liever een ‘normale’ baan, maar naar eigen zeggen is ze te knap om een gewone baan te krijgen.

“Het is een feit dat ik een knappe vrouw ben. Dit is voor mij altijd al een probleem geweest. Zeker door mijn zelfverzekerdheid worden de leidinggevende tijdens een sollicitatiegesprek al snel nerveus.

“Tijdens een sollicitatie in een winkel raakte de manager helemaal in de war. Hij kon alleen kijken naar mijn melktassen en was alleen aan het zweten.”

Man werd opgewonden

Het bleef niet alleen bij kijken van de manager. “Hij wilde even snel naar het toilet tijdens ons gesprek. Toen hij rechtop ging staan zag ik al snel iets aan zijn broek. Toen vertelde hij dat ik geen kans maakte omdat ik beter een model kon worden”

Toch bleef het daar niet bij. Ze ging namelijk ook eens solliciteren bij een autodealer. “Tijdens een sollicitatie bij Mercedes waren de monteurs zo aan het staren dat ze een auto lieten crashen tegen de deur van de garage. Mijn lichaam werkt betoverend op mannen.”

Hierbij een aantal foto’s van Amy Kupps, zodat je zelf je conclusie kunt trekken of ze te knap is om werk te vinden, of gewoon te lui.

Lees verder

Trending