Contacteer ons

Nieuws

Grote zorgen om prins Harry

Gepubliceerd

op

Meghan Markle was niet gelukkig met haar nieuwe leven in het Verenigd Koninkrijk, dus pakte prins Harry zijn koffers en verhuisde met haar en zoontje Archie naar Los Angeles. Terwijl Meghan letterlijk is thuisgekomen, zou Harry zich compleet verloren voelen zonder vrienden, familie en werk. Gevreesd wordt dat de prins in een nieuwe depressie belandt.

Harry is bitter geworden en komt continu gestrest over.’ Dat schrijft Angela Levin in het magazine Tatler. Angela kan het weten, want ze kent prins Harry erg goed. Voor de biografie Harry, gesprekken met de prins trok ze een jaar lang op met de jongste zoon van prins Charles en wijlen prinses Diana. Angela schrijft dat ze Harry in 2017 leerde kennen als een charismatische en grappige man, maar nu een ‘enorme verandering in zijn doen en laten’ heeft geconstateerd. Harry heeft, zo zegt ze, alleen maar afscheid van zijn koninklijke leven én zijn vaderland genomen om echtgenote Meghan Markle gelukkig te maken. Dat lukte kennelijk niet in het Verenigd Koninkrijk, waar de Amerikaanse actrice aanvankelijk met open armen werd ontvangen. Iedereen gunde Harry, die er rond voor uit was gekomen te verlangen naar een vrouw en een gezin, het grote geluk. Maar al snel werd Meghan niet zo leuk meer gevonden. Ze bleek grote moeite te hebben om zich neer te leggen bij regels en protocollen. Op veel gebieden zou ze haar zin doorgedrukt hebben.

Verkeerde beslissing

Vorige maand sprak Jane Goodall, de befaamde primatologe die Harry interviewde voor de editie van Vogue waarvan Meghan eenmalig hoofdredacteur was, daar in een interview met Radio Times over. ‘Ik heb geen idee hoe zijn carrière eruit gaat zien, maar ik heb nog contact. Ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu,’ vertelde ze. Andere ingewijden zeggen dat Harry zich ronduit verloren voelt in Amerika, zonder vrienden, familie en werk. Dat hij bij zijn stap terug binnen het Britse koningshuis al zijn militaire posities moest neerleggen, zou hij het allerergst vinden. ‘Harry heeft aan vrienden verteld dat hij het leger en zijn militaire taken mist. Hij mist de kameraadschap onder de strijdkrachten,’ vertelt een insider aan The Telegraph. ‘Hij zegt zijn vrienden dat hij nog steeds niet kan geloven dat dit is gebeurd. Hij kan niet geloven dat zijn leven zo op zijn kop is gezet.’ Oude vrienden van Harry maken zich zorgen. Een depressie ligt op de loer, zo zeggen zij. Terwijl Harry zoekt naar een rol in zijn nieuwe leven, lijkt Meghan vooralsnog degene die het pad uitstippelt dat zij en Harry zullen gaan bewandelen. En dat lijkt voornamelijk een Hollywood-pad te zijn.

Bron: Story Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending