Contacteer ons

Nieuws

‘GTST-actrice Robin Martens aangehouden na mishandeling politieagent’

Gepubliceerd

op

GTST-ster Robin Martens (27) is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden wegens mishandeling van een politieagent, aldus Shownieuws. Ze zou een agent meerdere keren in het gezicht hebben geslagen.

Het akkefietje heeft plaatsgevonden in haar woonplaats Castricum in de Dorpsstraat. Ze werd uiteindelijk meegenomen naar het bureau waar bleek dat ze onder invloed was van alcohol.

Niet aangeraakt
Haar management maakte vanavond duidelijk dat de zaak groter is gemaakt dan wat in werkelijkheid gebeurde. “In tegenstelling tot wat de politie nu naar buiten brengt, heeft Robin in geen geval een agent aangeraakt, zo heeft ze mij verzekerd”, aldus haar woordvoerder tegen AD. De politie schrijft in een officieel persbericht dat het echter wél om mishandeling van een agent ging. “Vreemd”, aldus de manager.

Weer thuis
“Dit is een storm in een glas water. De soep wordt niet zo heet gegeten als de politie het opdient.” De woordvoerder vertelt dat Robin na een kort verblijf op het politiebureau weer naar huis mocht. “Dat doen ze echt niet als echt sprake is geweest van mishandeling. Ze zit gewoon weer thuis met haar hondje. Niks aan het handje.”

Opstootje
Tijdens het akkefietje stond een 17-jarige jongen uit Heemskerk te zwaaien met een zogenoemd Rambo-mes. Hij kon door de politie tegen de grond worden gewerkt, waarna het steekwapen in beslag werd genomen. Een andere man probeerde hem uit handen van de politie te bevrijden. Dat mislukte, waardoor een agent en een andere omstander op de grond belandden.

“Plotseling kwam een vrouw aanlopen die de politieman beetpakte en hem meerdere malen hard in het gezicht sloeg”, staat er in het officiële persbericht van de politie. “Ze werd aangehouden voor mishandeling en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Daar werd een hoog promillage alcohol geconstateerd.” Of Martens officieel zal worden aangeklaagd voor mishandeling, is nog onduidelijk.

Goede tijden slechte tijden
Robin Martens speelde vele jaren de rol van Rikki de Jong in GTST, maar werd in 2017 uit de serie geschreven. Eerder dit jaar keerde ze toch weer voor korte tijd terug.

Bron: AD, Libelle Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending