Contacteer ons

Nieuws

Guus Meeuwis stopt ermee

Gepubliceerd

op

Guus Meeuwis stopt na negen jaar als teamcaptain van Ik Hou Van Holland. Hij wordt opgevolgd door Leo Alkemade; collega Jeroen van Koningsbrugge blijft wél. Dat heeft SBS 6 zojuist laten weten in een persbericht. De opnameperiode van Ik Hou Van Holland zou dit jaar samenvallen met de activiteiten die Guus gepland had voor zijn jubileumjaar. Hoewel al die optredens zijn komen te vervallen vanwege het coronavirus, is hij nu dus geen onderdeel meer van de Linda de Mol-hit.

Het is wat het is, aldus Guus. “Het is jammer maar mijn eerste grote liefde blijft toch de muziek, die zal altijd voorrang krijgen. Ik ben de afgelopen jaren met ontzettend veel plezier onderdeel geweest van het programma.”

Elke opnamedag met Jeroen en Linda was een feestje, zegt hij. “Ik heb er vriendschappen aan overgehouden en ik heb diep respect voor de geoliede machine achter de schermen.”

Wat vindt hij van zijn opvolger? “Ik ben erg verheugd dat Leo mijn plek overneemt, hij is niet alleen een goede vriend maar ook één van de grappigste mensen die ik ken. Ik weet zeker dat hij het goed gaat doen.

Leo Alkemade zegt: “Het is een grote eer het stokje van Guus over te mogen nemen in Ik hou van Holland! Geen gemakkelijke opgave, wel een hele hele leuke!

Jeroen is al sinds de eerste aflevering in 2008 een van de teamcaptains van Ik Hou Van Holland; Guus was sinds het achtste seizoen in 2011 te zien. Op de plek van Guus stond drie seizoenen lang Beau van Erven Dorens en drie seizoenen lang Peter Heerschop.

Aangepast jasje

Vanwege het coronavirus en de daarbij horende 1,5-metermaatregel staan er in de komende Ik Hou Van Holland-serie niet drie, maar twee gasten naast de teamcaptains aan de desk.

Ook wordt er gesnoeid in klapvee. “Er is op de publiekstribunes plaats gemaakt voor twee knusse woonkamers waarin elke teamcaptain iedere week een ander enthousiast huishouden ontvangt.”

Naast de strijd om de hoofdprijs zetten beide teams alles op alles om ook gedurende het spel al leuke (kleinere) prijzen in de wacht te slepen voor hun huishouden.”

Ik Hou van Holland is vanaf zaterdag 29 augustus wekelijks om 20.00 uur te zien bij SBS 6.

Bron: Mediacourant Beeld: Youtube

Lees verder
Klik hier om een reactie te geven

U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven Inloggen

Laat een reactie achter

Laatste Nieuws

Zien: Volgers woedend door ‘walgelijke video’ van Nicol Kremers op het aanrecht!

Gepubliceerd

op

Door

Nicol Kremers is natuurlijk alweer bijna een jaar op zichzelf aangewezen na de relatiebreuk met Peter Gillis. Petertje heeft inmiddels een nieuwe vriendin en heeft Nicol destijds met lege handen op straat gezet. De problemen voor beide stapelen zich de laatste tijd op. Waar Peter problemen heeft met verschillende gemeentes die zijn parken willen sluiten, moet Nicol voor de rechter verschijnen vanwege het weigeren van een bloedonderzoek. Nicol zou namelijk een eenzijdig auto-ongeluk hebben veroorzaakt waarbij ze niet helemaal nuchter leek te zijn. Toch moet er brood op de plank komen, en daar lijkt Nicolleke wel in te slagen. De gevallen reality-ster harkt tonnen naar binnen met de verkoop van vunzige foto’s en video’s op OnlyFans, maar daar blijft het niet bij.

Nicol Kremers op het aanrecht

De moeder van vier kinderen heeft daarnaast ook nog een eigen webshop. Daar kun je geen kleding kopen of gezellige huis- en tuinartikelen, maar speeltjes voor in de slaapkamer. Nu is het natuurlijk de vraag hoe je die speeltjes moet promoten, daar heeft Nicolleke een oplossing voor gevonden. Wanneer de bammetjes voor de kinderen gesmeerd zijn in de keuken en de kids naar school zijn klimt Nicolleke op het aanrecht. In de video’s hieronder is Nicol op het aanrecht twee van haar favoriete speeltjes aan het tentoonstellen. Volgers walgen er echter van: “En morgen weer lekker de bammetjes op het aanrecht smeren!” en “Wat zullen je kinderen trots op je zijn….. schaamrood op de kaken!” valt er onder andere te lezen. Video’s hier:

Lees verder

Laatste Nieuws

Zien: Yordi (Djordie) leent Audi en rijdt voor 10.000 euro aan schade

Gepubliceerd

op

Door

De man die ooit bijna landelijke bekendheid kreeg dankzij zijn rolletje bij Bram Krikke in het YouTube-programma Bram in de Buurt gaat de laatste tijd hard. We hebben het natuurlijk over Yordi, en dus geen Djordie uit Breda. Deze rooie rakker deed laatst zelfs nog mee aan het SBS6 programma Lang Leve de Liefde.

Het is te hopen dat deze 27-jarige knul zijn verzekeringen ook een beetje op orde heeft want rijden in een geleende Audi ging niet helemaal volgens plan… Volgens Yordi schoot dat ding zo weg en nu is er voor zo’n tienduizend euro schade…

Lees verder

Laatste Nieuws

Frans Bauer kapot van verdriet: ‘Ik ben zwaar misbruikt’

Gepubliceerd

op

Door

Met flink wat succes, want de 49-jarige zanger is inmiddels al 20 kilo afgevallen.

Dieetpillen

Frans Bauer is geheel door zijn eigen doen en laten afgevallen. Dat laat de zanger keer op keer weten. Toch zijn er nu oplichters die misbruik maken van zijn harde werk. Zij suggereren namelijk met nepadvertenties dat hij dankzij dieetpillen zoveel is afgevallen. Frans laat aan ‘De Telegraaf’ weten dat dit absoluut niet waar is en dat hij juridische stappen wil ondernemen.

Juridische stappen

‘Het is te gek voor woorden,’ vertelt Frans. Volgens de zanger worden een foto en interview die hij heeft gegeven misbruikt in de advertentie waarin afslankpillen worden aangeprezen. Frans Bauer en zijn manager zijn dan ook aan het uitzoeken wat hier juridisch tegen gedaan kan worden. ‘Je kunt niet mijn foto gebruiken en melden dat ik door die pillen ben afgevallen’, vervolgt de zanger. ‘Ik leen mij ook niet voor dit soort advertenties. Ik heb wel reclamespotjes op televisie gedaan, maar dan sta ik achter het product.’

Zelf gedaan

Frans Bauer wil vooral benadrukken dat hij op eigen houtje is afgevallen. Zonder hulp van dieetpillen dus. ‘Er is ruim twintig kilo af en ik ga door tot ik 82 weeg, mijn oude gewicht. Ik verwacht dat dit half oktober gaat lukken. Door te trainen en vooral beter te letten op wat ik eet, vliegen de kilo’s eraf.’

Mariska

Hij vervolgt: ‘Op een gegeven moment begon ik te “emo-eten”. Dat was in de tijd dat Mariska een hersenbloeding kreeg. Als ik wat lekkers zag, ging het in Bauer zijn mondje. Door het afvallen voel ik mij weer een stuk prettiger. En dat dus zónder pillen.’

Lees verder

Trending