Contacteer ons

Nieuws

Heftig: Georgina Verbaan van de weg gereden na heftige verkeersruzie

Gepubliceerd

op

Georgina Verbaan is vrijdagmiddag van de weg gereden na een heftige verkeersruzie. Ze was onderweg naar haar apk-keuring toen ze geteisterd werd door een agressieve monteur van SkyLift.

Het was echt verschrikkelijk, aldus Georgina. Ze besloot om de bestuurder van SkyLift aan de schandpaal te nagelen op Twitter. “Beste Sky Lift, u heeft één gevaarlijke gek voor u rijden die toen ik aankwam bij een stoplicht dat op groen sprong (waar hij stilstond), het niet kon hebben dat ik – omdat ik aan kwam rijden – hem voorbijreed.”

Hard op de rem

Wat gebeurde er toen? “Daarna probeerde hij me agressief rechts in te halen, waarna ik op de rem ging staan zodat hij er langs kon (aan de verkeerde kant!). Kort daarop was er weer een stoplicht waar al auto’s stonden en hij van de twee rechtdoorgaande banen op de rechter voorsorteerde.”

Georgina wilde toen de confrontatie aangaan met de chauffeur. “Ik zou links naast hem kunnen voorsorteren en wilde dat ook om hem even te vragen of hij niet helemaal lekker was. Dat zag hij en op het laatste moment gooit hij zijn stuur om om snel zijn auto van de baan te gooien waardoor ik heel hard op de rem moest.”

Krankzinnig gevaarlijk

Dat was ‘krankzinnig gevaarlijk’, aldus Georgina. “En uiteindelijk moest ik uitwijken naar nog weer een baan naar rechts (die voor linksaf) en ik dus (pech voor hem) ALSNOG naast hem stond en ik niet al te vriendelijk vroeg waar ‘ie in godsnaam mee bezig was. Hij smaalde dat ik maar niet als een halve tamme moest rijden.”

Er ontstond een heftige ruzie. “Ik zei dat hij zo klein was om boos te zijn dat ik hem bij het stoplicht ingehaald had en toen vroeg hij met een zuinig vies mondje en toegeknepen ogen: ‘Wat moet je nou in je pauper-Smart?’ Nu is mijn Smart inderdaad een smerig wagentje dat meestal onder een boom vogelpoep staat te verzamelen, maar dat is toch geen reden om me van de weg te rijden?”

SkyLift reageert

SkyLift heeft inmiddels gereageerd op het shockerende verhaal van Georgina. “Hi Georgina. We schrikken een beetje van je bericht. We moeten wel eens ergens snel ter plaatse zijn vanwege een liftopsluiting, maar dit gedrag heeft daar weinig mee te maken lijkt het…”

“Fijn dat je een foto hebt van het kenteken! Daarmee ga ik direct even uitzoeken wie wij in ons bedrijf een paar vragen kunnen gaan stellen. Excuses voor de nare situatie! Groet, SkyLift.”

Ontslag

Georgina heeft SkyLift bedankt voor de reactie. “Dank u. Ja, ik begrijp dat het stressvolle tijden voor iedereen zijn maar deze meneer was vanochtend in elk geval even niet zo’n mooi visitekaartje nee. Maar gelukkig is alles goed afgelopen. Fijne dag!”

Vindt ze dat de chauffeur ontslagen moet worden? “Nou, dat lijkt me nou ook niet nodig, maar even een straf kopje koffie met de beste man is misschien wel een goed idee.”

Lees verder

Laatste Nieuws

Hart van Nederland-presentatrice Cilly Dartell (66) overleden

Gepubliceerd

op

Door

AMSTERDAM (ANP) – Cilly Dartell, voormalig presentatrice van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws, is woensdagochtend overleden. Dat heeft haar familie laten weten. Dartell was 66 jaar en al enkele jaren ziek. Vorige maand werd bekend dat de longkanker waar ze aan leed, was uitgezaaid en dat Dartell niet lang meer te leven had.

Lees verder

Laatste Nieuws

Peter Gillis praat zijn mond voorbij over gesprek met John de Mol over toekomst

Gepubliceerd

op

Door

De roemruchte Peter Gillis houdt de gemoederen flink bezig. In een recent interview met Nina van Omroep Brabant dat Peter op zijn Instagram deelde ontweek hij behendig de scherpe vragen. Maar hij liet zich toch verrassend uit over de toekomst van zijn populaire show ‘Massa is Kassa’.

Peter bekend om zijn flamboyante levensstijl had in het interview opvallend genoeg zijn dure horloge pontificaal op tafel gelegd. Een typische Peter-move om zijn rijkdom te etaleren. Maar laten we terugkeren naar de kern van het interview. Nina vroeg hem of ‘Massa is Kassa’ van de buis verdwijnt als hij wordt veroordeeld. En daar gaf Peter een onthullend antwoord op.

Volgens Peter heeft hij met mediagigant John de Mol gesproken. John zou gezegd hebben dat de show blijft zolang Peter niet veroordeeld is. Hiermee lijkt de Mol te wachten op de uitkomst van de rechtszaak. Maar dat kan nog wel even duren met alle vertragingen die de rechtszaak lijkt te kennen. John profiteert ondertussen van de hoge kijkcijfers van Peter en werkt wellicht al aan een opvolger.

Interessant is dat John hiermee de indruk wekt dat hij gelooft in Peter’s versie van de gebeurtenissen met Nicol. Recent kwam naar voren in een andere rechtszaak, waar Peter probeerde te voorkomen dat Nicol haar boek zou publiceren dat Peter en Nicol na de vermeende mishandeling nog een tijd lang intiem contact hadden.

Hoe dit juridische steekspel ook afloopt, voor nu blijft ‘Massa is Kassa’ nog stevig op de televisie. Peter’s controversiële persoonlijkheid en zijn serie blijven kijkers trekken en de gemoederen bezighouden.

Hieronder kun je het interview terugkijken:

Lees verder

Laatste Nieuws

Roxeanne Hazes had erg onveilige jeugd bij haar ouders thuis: ‘Sliep altijd met één oog open’

Gepubliceerd

op

Door

In een recente aflevering van het programma Boerderij van Dorst heeft Roxeanne Hazes, de oudste dochter van wijlen volkszanger André Hazes, openhartig gesproken over haar jeugd en de uitdagende relatie met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne, jarenlang verloofd met haar grote liefde Erik Zwennes, deelde zelden details over haar verleden, maar nu onthulde ze emotionele momenten en uitdagingen uit haar jeugd.

Jeugd Roxeanne Hazes doordrenkt met negativiteit

In tegenstelling tot haar leeftijdsgenoten beleefde Roxeanne een jeugd doordrenkt met negativiteit. Hoewel ze doorgaans terughoudend is over haar verleden, gaf ze in het programma toe dat ze zich vaak onveilig voelde tijdens haar jeugd. De volkszanger André Hazes, haar vader, worstelde met alcoholisme, wat leidde tot emotioneel geladen situaties. Roxeanne deelde haar herinneringen aan nachtelijke tumult, zoals het horen van platen die van de muur werden gerukt tijdens momenten van woede. “Als kind slaap je dan met één oog open,” vertelde ze openhartig.

Naast het verdriet en de angst die ze ervoer, was Roxeanne ook lange tijd boos op haar vader. Ze worstelde met de vraag hoe hij haar kon achterlaten. Uiteindelijk vond ze enige rust in het besef dat haar vader zijn leven leidde zoals hij dat op dat moment kon. Het proces van verwerking was intens, maar het openhartige interview onthulde de emotionele reis die Roxeanne heeft doorgemaakt.

Complexiteit van moeder-dochter relatie

Het interview behandelde ook de complexe relatie van Roxeanne met haar moeder, Rachel Hazes. Roxeanne gaf toe dat het soms ingewikkeld is, verlangend naar een fijne band en het bespreken van zaken die ze graag zou willen delen. Echter, realistisch blijvend, gelooft ze niet dat de band ooit volledig zal herstellen. De ervaringen uit haar jeugd en het feit dat ze nu zelf moeder is, hebben haar doen besluiten bepaalde grenzen te stellen om herhaling van negatieve patronen te voorkomen.

Het openhartige interview met Roxeanne Hazes biedt een diepgaand inzicht in haar persoonlijke reis, met de complexiteit van haar jeugd en de uitdagingen in haar familierelaties.

Lees verder

Trending